gerçekten anlaşamıyoruz bence.. konu sahibi bir emir buyurmuyor kv.sine diyor ki sen bir yere gittiğinde bana söyle ben gelir alırım çocuğu sen istediğin yere git.. yani ortada kısıtlama yok, saygısızlık yok.. ama buna karşılık kv hem haber vermeden gidio hem sölemio.. sizce yanlış nerede??
ben kv.ler bakacak mecbur biz de onları sevmeyeceğiz demiyorum bence yazdıklarımı dikkatli okuyun. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı göstermek zorundadır.. kv çocuğuna maddi veya manevi bir sebeple bakıyorsa saygı gösterirsin ama sevmek bi zorunluluk değildir his bu nasıl zorlayabilirsiniz ki? ve tekrar söylüyorum çocuğa bakıyorlar diye çocuğun kurallarını da onlar koyacak diye bir durum yok.. kendi annelerimiz de baksa aynı şekilde.. bu kv olduğu için demiyorum.
benim kv de çocuğuma bakıyor inan bunalmasın die haftada bir gün komşu gelip evimde bakıyor ona parasını veriyorum. akşamları/hafta sonları kesinlikle bırakmıyorum ki dinlensin zaten bakıyor diye.. elinden harçlığını eksik etmiyoruz, hediyesini/ihtiyacını alıyoruz. ama çocuk benim kurallar benim. kuralları ben koyuyorum.. bu şekilde birbirimize saygı göstermiş oluyoruz bilmem bu şekilde anlatabildim mi??[/
hanımefendı ılk mesajımı okur musunuz lutfen konuda haklı dıyorum, cocuk doguranındır hak onundur kımse cocuguklarımıza bakıyor dıye hak sahıbı olamaz olmamalı ama yanı ortada yapılan bı ıyılık var onun hatrına bıraz daha ılımlı olmalıdır dıyorum, ılk okudugumda ılk cumlesı sevmıyorum deyısı bana garıp geldı bunu yazdım zaten dırek sıze soylemedım hala aynı seylerı soyluyorum bu kadar ınce eleyıp sık dokumammak lazım bazı seylerıde goz ardı etmelıyız kı hayat daha guzel gecsın...