Bebegim umrede oldu derken nasil oldu yani.orda dua ettiniz diyemi yoksa gercekten ordami oldu anlayamadim.
Mubarek topraklarda edilen duaniz kabul olmus cok sukur.gule gule buyutun insallah.ilk gidişimizde 2010 yılında sefa ile merve arasında koşarken allahım hatice anamız yavruları için zemzem aradı burda sana yalvardı sen ona zemzem çıkardın banada hayırlı evlat nasip et seneyede gelmek nmasip olsun kucağımda bebeğimle diye dua ettim..
seneye elimizde avucumuzda ne varsa sattık tekrar ümreye gitmek nasip oldu.
ümreye gitmemize 1 hafta kalmıştı 5 yıldır çocuk sahibi olamamıştık 3 aşılama 1 tüp bebek tedavisiylede olmamıştı.
adet söktürücü içip ümrede adet olmayarak ibadetlerimi daha rahat yapabileceğimi düşündüm hiç hamilelik umudum olmasada eczanenin kapısından defalarca döndüm. sonrada dedim ki hamile olabilme ihtimalimnden değil ama sonuçta adet olma durumunuda kadınlara veren allah.. böyle birşey yapmama gerek yok dedim vazgeçtim..
havaalanında valizleri falan taşıdım..ümreye gittik ilk hafta adetim gecikince rabbim ibadet edebilmem için bana müsade ediyor diye düşündüm.. sonra 13 gün geçmişti adetim. görümcem hemşire gebelik testi almışlar.. yaptık tesi o kadar umutsuzdumki testin sonucuna bile bakmamıştım sofraya oturdum kahvaltı ediyordum. onlar bakmışlar çift çizgi diyince tüm aile ağlamaya başladık.
bu sefer sefa ile merve arasında koşarken bebeğim karnımdaydı..
türkiyeye döner dönmez doktoruma gittim tüp bebek alanında isim yapmış biri.. durumu anlattım imkansız hava değişimi olmuştur dedi ultrasona aldı birde baktıkki kese orda:)
işte böyleee:)
Selamlar
Hayırlı bir konuyla karşınızdayım
Kayınvalidem şubatta ümreye gidecek. Bende şuanda ilk ve tek geliniyim. İstanbulda başka kimsesi yok komşuları haricinde. Kardeşleriyle pek görüşmüyorlar diyeyim.
İki sorum var;
1- Benim ona ne yapmam lazım giderken ?
Paramı verilmesi makbul olur, yoksa orada ihtiyacı olacak bişeyimi almalıyım. Açıkcası annem filan gitmediği için yakinen bilmiyorum ne lazım olur gecelik , corap camaşır başka?
2- Döndüğünde ne yapmam lazım ?
Büyük bir mevlüt yapacakmı bilmiyorum . Ancak geldiği ilk gün için yemeğini filan yapmam yeterli olurmu? Mevlüt yapacaksa tatlısı filan.
Temizliğe gelince ben kendi evimi bile temizlemiyorum oradada yapabilecek zamanımın olacağını sanmıyorum 1. sınıf annesiyim buarada ve acayip şekilde yogunum.
Hadi biraz fikirden ziyade siz neler yaptınız onu konuşalım ?
Mubarek topraklarda edilen duaniz kabul olmus cok sukur.gule gule buyutun insallah.
Benimde 7senedir olmuyo.hep gidip orda dua etmek istemisimdir.gerci rabbim verecekse duanin herturlusu makbuldur amenna ama nedense gidip orda dua etmeyi cok istiyorum.nasip olurmu olmazmi bilmiyorum tabi.
Giden arkadaslar bizede dua edin nolur
Para vermek ve bi kac kucuk hediye (corap, camasir) almak iyi olur.. Hatta guzel bi ferace almak daha hos olur; orda rahatca giyer..Selamlar
Kayınvalidem şubatta ümreye gidecek. Bende şuanda ilk ve tek geliniyim. İstanbulda başka kimsesi yok komşuları haricinde. Kardeşleriyle pek görüşmüyorlar diyeyim.
İki sorum var;
Paramı verilmesi makbul olur, yoksa orada ihtiyacı olacak bişeyimi almalıyım. Açıkcası annem filan gitmediği için yakinen bilmiyorum ne lazım olur gecelik , corap camaşır başka?
Büyük bir mevlüt yapacakmı bilmiyorum . Ancak geldiği ilk gün için yemeğini filan yapmam yeterli olurmu? Mevlüt yapacaksa tatlısı filan.
Temizliğe gelince ben kendi evimi bile temizlemiyorum oradada yapabilecek zamanımın olacağını sanmıyorum 1. sınıf annesiyim buarada ve acayip şekilde yogunum.
Oylemi.keske yuvaniz bozulmasaydi.ama herseyde bi hayir vardir.rabbim evladinizi bagislasin size.siz yürekten edin duanızı ordan yapılmış gibi kabul olur.. rabbim o kadar merhametliki..
rahim filmi çekildi bana 6 kere denediler sedye kan içinde kaldı iğne ucu kadar delik yok dedi doktor.. eski eşimdede sıkıntı vardı.. kısacası imkansızdı rabbim verdi çok şükür ama eski eşimin kötü alışkanlıkları sebebiyle boşandık..
her nasip zamanını bekler canım allah yardımcın olsun
bizim aile biraz kalabalıktır babaannem hacca gitti annemde tek gelin 50 kişi vardı giderken ogun yemekler yaptık geldiğindede yemekler yaptık.daha sonra mevlit okutuldu klasik tavuklu pilav. giderken hem para hemde iç çamaşır koyduk.ben ozamn üniversiteye gidiyordum anneme baya yardımım oldu ama sizin işiniz zorSelamlar
İki sorum var;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?