merhaba kızlar . 2 yıllık evliyim . Cok şükür iyi anlaşıyoruz eşimle kötü zamanlardan sonra . Biz evlenirken kayınpederim Allah razı olsun bize ve bekar kaynıma ev aldı . Hak geçmesin diye ikimizede aynı apartmandan aldı onun dairesi bizim üst kattaydı . Biz nişanlıyken kayınpederim illa bizde oraya taşınalım demişti . Ben de kayınvalidemi karşıma alıp konuştum iyiyken kötü olmayalım ben istemiyorum dedim açık açık . Sağolsun anlayışlı biridir tamam dedi ve taşınmadılar . 2 yıl boyunca hiç bi sıkıntımız olmadı kayınvalidemle .
Kayınpeder yurtdısında çalışıyor ve yakın zamanda 2 tane araba aldı . Arabaları kapının önünde çizdiler bizim apartmanında kapalı otoparkı var diye apar topar üst katıma gelip oturdular ne oldu ben bile anlamadım .
Daha 2 gün oldu taşınalı . Önceden de evlerimiz yakındı , bir kere evime habersiz gelip gitmişliği yok kayınvalidenin ama durum beni acayip huzursuz ediyor . Ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum .
Eşime söyledim herşey eskisi gibi olur öyle vay anam yemek yapmıştır gel ona gidelim vay yalnız oturmasın gel çıkalım deme gitmem o da bize öyle gelmesin dedim . Sıkıntı olmayacak herşey eskisi gibi olacak diyor ama ne bileyim cok huzursuzum . Nasıl davranmalıyım ? Tavrımı nasıl belli edebilirim ?
Bu arada çoçuğum yok olsa büyük kolaylık olurdu benim için tabi . O da olmuyor zaten gelmiyor bi bebiş