• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem üst katıma taşındı

merhaba kızlar . 2 yıllık evliyim . Cok şükür iyi anlaşıyoruz eşimle kötü zamanlardan sonra . Biz evlenirken kayınpederim Allah razı olsun bize ve bekar kaynıma ev aldı . Hak geçmesin diye ikimizede aynı apartmandan aldı onun dairesi bizim üst kattaydı . Biz nişanlıyken kayınpederim illa bizde oraya taşınalım demişti . Ben de kayınvalidemi karşıma alıp konuştum iyiyken kötü olmayalım ben istemiyorum dedim açık açık . Sağolsun anlayışlı biridir tamam dedi ve taşınmadılar . 2 yıl boyunca hiç bi sıkıntımız olmadı kayınvalidemle .

Kayınpeder yurtdısında çalışıyor ve yakın zamanda 2 tane araba aldı . Arabaları kapının önünde çizdiler bizim apartmanında kapalı otoparkı var diye apar topar üst katıma gelip oturdular ne oldu ben bile anlamadım .

Daha 2 gün oldu taşınalı . Önceden de evlerimiz yakındı , bir kere evime habersiz gelip gitmişliği yok kayınvalidenin ama durum beni acayip huzursuz ediyor . Ben nasıl davranmalıyım bilmiyorum . Eşime söyledim herşey eskisi gibi olur öyle vay anam yemek yapmıştır gel ona gidelim vay yalnız oturmasın gel çıkalım deme gitmem o da bize öyle gelmesin dedim . Sıkıntı olmayacak herşey eskisi gibi olacak diyor ama ne bileyim cok huzursuzum . Nasıl davranmalıyım ? Tavrımı nasıl belli edebilirim ?
Bu arada çoçuğum yok olsa büyük kolaylık olurdu benim için tabi . O da olmuyor zaten gelmiyor bi bebiş :KK43:

Kayınvaliden çok anlayışlı, bugüne kadar sıkıntı yaşamadınız, size rahat edesiniz diye ev alınmış, ama şimdi geldi taşındı diye sorun mu oldu!
Anlayışlı ise zaten gereğinden fazla rahatsız etmez, ama 'ben gitmem, o da gelmesin' ne demek ya? Karşınızdaki insan eşinizin ANNESİ.
Yanlış anlaşılmasın, kim haksız ise ona haksız demek lazım.
Haa kötü olabilirdi, size zulmetmiş olabilirdi, o zaman tavrınızı anlardım ama şu an yaptığınız nankörlüğe giriyor biraz.
 
Şimdi doğruya doğru konuşalım bazı gelinler de çok dişli çıkıyor.
Çünkü örnekleri gördüm hep.
Kuzenim erkek bir kızla konuşuyordu.
Kız geldi şartlarım var dedi.
Neymiş annesine gidio gelmicekmiş kuzenim onun evinede damag tarafindan kimse gelmicekmiş kendisi çalismicakmis istedigi yere gidicekmis ona ek kart cikarilcakmis 2 haftada bir 10 saat uzakliktaki annesine gidip 1 ay bile olsa kalcakmis temizlik yapamazmis yardimci istiyormus en son kuzenim de oldu paşam oldu çiçeğim başka arzun varsa yaz postala bize hadi simdi defolun gidin ananla dedi o dakika kalkip kovdu kizla annesini.

Bazi gelinler de cok manyak oluyor :)
 
Evi aldiklarinda iyiydi de ust kata tasininca mi sorun oldu? Kadin daha hicbir sey yapmamis bu ne huzursuzluk.
Hem evlerinde otur hem ust kata tasinmasinlar. Ogullarinin yani onlarin evleri sana ne oluyor? Ilk soylediginde kayin validen agzinin payini vermemis ona sukret bence. Cok rahatsizsan sen tasin yeni ev al ya da kiraya cik.
Bana boyle diyen bir gelinim olsaydı vazgeçtim üst kata taşınmaktan siz kiraya çıkacaksınız ben sizin eve tasinacagim derdim
 
Gelin daha ne olduğunu anlamadan kv gelmiş oturmuş evine. Kaşla göz arası nasıl yaptıysa:KK70:
Başka türlü de evine taşınamazdı kadıncağız. Gelinden izin çıkmazdı.
 
Öyle kapamı kapatırım hayatıma bakarım yalandır çünkü oğlu annemide çağıralım diyecek , anneme bugün uğradın mı diyecek , siz ne sanıyorsunuz altüst oturmayı ? Çok safsınız kızlar , anneleriyle tatile gitmek zorunda olacaklar kadın yalnız bırakamazlar çünkü eşi yanında değil
 
Önyargılısınız.Onu geçtim çocuğum olsa kolaylık olurdu demişsiniz şimdi istemiyosunuz ama çocuğunuz olunca isteyip baktıracaksınız galiba kayinvalideye.
Art niyetlisiniz,olmayın.
 
Öyle kapamı kapatırım hayatıma bakarım yalandır çünkü oğlu annemide çağıralım diyecek , anneme bugün uğradın mı diyecek , siz ne sanıyorsunuz altüst oturmayı ? Çok safsınız kızlar , anneleriyle tatile gitmek zorunda olacaklar kadın yalnız bırakamazlar çünkü eşi yanında değil
Zaten normalde de yakın oturuyorlarmış sırf kapalı otopark için taşınmış kadın daha önce hiç çağırmamış,öyle habersiz gelmemiş yakın oturdukları halde.
 
birisine hem bagimli halde olup hem de burnundan kil aldirilmamasini anlamiyorum,komik buluyorum acikcasi.benim sevmedigim uzak durmak istedigim insandan hicbir beklentim olmaz ve bana faydasi da olamaz,ona borclu kalmaktan cekinirim.ayni amcamin karisi gibi bu ornek.kendi ailesi gecekonduda yasiyordu,ona sor prenses tabii:)dedemlerin evine yerlesti,amcamin diger evine, kendi ailesini gecekondudan kurtarip buraya gecirtti vb vb.,boyle nedensiz,sebep yokken,bir de aileyi somurup,dibine ekmek baniyorken:) bu tripler bana rezilce geliyor kusura bakmayin,bir tek bu tip kadinlari tebrik ediyorum kocasini yonetebilmis diye
 
Bu konu bilemiyorum ki.oh ne güzel sıfır ev alıp vermişler oturtmuslar ne güzel e kadın evini değiştirmek isteyebilir ikiside kendi evi.Bence ona karışmaya bu tarz şeyler istemeye hakkin yok.kırılma ama kadın gene iyi bişey dememiş sana.ha eğer genede istemiyorum diyorsan sen kiraya çik.kac kişiye ev alıp oturtuyor kayınvalidesi.anladığım kadarıyla sıkıntılı tiplerde değil vallaha sanslisin yani ben senin yerinde olsam el üstünde tutarım onlari
 
Back
X