Kayınvalidem ve alışveriş

İyi yine ayrı ödeyelim demiş ya bir de benim kv gibi kendi ödediğimi de sağda solda konuşup kendi alıp ödemiş gibi konuşsaydı ne olacaktı
Beterin beteri var şükret yine de .

ben aileye gireli nerdeyse 10 sene olacak daha bi çöp almadı kv. bence sizi mağazaya sokmayı biliyo ödemeyide bilmeliydi. emrivaki yapmış.hatta ayıp etmiş. sizde ne güzel söz dinlemişsiniz. ben olsam ben böyle giyinmeyi seviyorum ihtiyacım yok diyerek böyle bi duruma düşmezdim.

İyi yine ayrı ödeyelim demiş ya bir de benim kv gibi kendi ödediğimi de sağda solda konuşup kendi alıp ödemiş gibi konuşsaydı ne olacaktı

Yok benimkinin öyle huyu yoktur..ama Gücüme gitti kocamın eski kız arkadaşı varmış kızı olmadığından ona çoraplar pijama Takımları almış bir sürü onları anlatmıştı kız çocukları çok seviyorum falan filan demek bizi o kadar sevmemiş bende onu sevmem kayınvalidem gibi davranırım ..

Tabiki beterin beteri var kocalarımız iyi olsun yeter canım napalım kaynana kaynana işte .. Ama biz öyle olmayalım ilerde önemli olan o..

Tabiki beterin beteri var kocalarımız iyi olsun yeter canım napalım kaynana kaynana işte .. Ama biz öyle olmayalım ilerde önemli olan o..

Evet doğru aynen ben de ona şükür ediyorum ya ana oğul aynı olsaydı. Zaten kv diyor ki oğlu için bu çocuk hastanede karışmış ne kadar farklı karakterdeyiz anasına çok benziyor yoksa dna testi yaptıracağım o kadar farklı.

Kayınwalidem öder hep yemekleride alışwerişlerdede zaten çok sık çıkmayız çalışıyor. Bende ama çıkmazsakta bişeyler alır bırakır bazıları malesef böyle cnm

Burada asıl sorun ödememesinden çok kıyafetinize karışması .
Kabalık etmiş bana göre .

Canım merhaba giyim tarzıma karışmadı .. Yani ben öyle algılamadım .. Kilo aldım biraz kot dar geliyor bir de düşük bel olunca Göbek çıkıyor vs. O da yüksek bel kot alalım şöyle şıkır şıkır ol dedi .. Bilmem ki bir kötülük var mı ne niyetle söyledi bunu.. Bir de ben şuna kızıyorum canım tamam benim param var alabilirim diye aldırdı diyelim kendi almadı şimdi eşimin kardeşi çalışmayan ve maddi durumu olmayan biriyle çıkıyor.. O zaman ne olcak canım .. O Zaman o kızcağıza da mı almıcak e aldı diyelim ben bozulurum doğrusu ikimizi ayırıyor gibi gelir bana kim olsa bozulmaz mı..
haliyle bozulur yanii.

merhaba
Kayınvalidem üstümdeki kıyafetleri beğenmediği için gezerken hadi butiğe gidelim dedi bende tamam dedim gittik bazı şeyler denetti bana bende kendi beğendiklerimi denedim toplamda 160 tl tuttu kendide seçti birşeyler .. Ben çalışıyrum o da emekli ve kendi maddi durumu oldukça iyi ben olsam gelinime ödetmezdim .. Bana bugüne kadar çok bir şey almadı bn ona hep alıyorum doğum günü hazırladım vs .. Sık sık da alırım hediye ama onun o davranışı ayrı ödeyelim demesi benim zoruma gitti sonuçta maddi durumda iyi ben mi duygusal davranmışım anlamadım .. Doğrusu ayrı ödemek olabilir ama o gidelim dedi sana yüksek bl kot alalım belin gözüküyor annecim dedi ben kendimi o öyle yapınca dedim ki bni kızıngibi Görmüyor hissine kapıldım .. Sizce ben mi yanlış düşündüm ben kuaföre gidince bile onlarla ayırmam hepsini öderim kayınvalidem ile gitmişsem bile.. Neyse yorumu size bırakıyorum .. Bana diyebilirsiniz madem siz ödeseydiniz hepsini diye ama ne bileyim bu defa bn ilgi görmek istedim ondan ..
o an parasi yoktu belki..
huzur cok pahali bsy.. boyle ufak seylerle kacirmayin ;)

Valla ben belin açılıyor demesine hiç takılmadım.Gayet "annece" bir müdahale olmuş.
Hatta benim annem olsa böbreklerin sancılanır derdi:) Anneler böyle müdahalelerde bulunur,kayınvalide de anne olduğuna göre tuhaf değil.
Para ödememesi belki maddi durumuyla alakalıdır.Veya sadece pantolon almayı düşünmüştür,iş büyüyünce geri çekilmiştir.

sen istediğin kadar kendi paranı kazanıyor ol, kayınvaliden seni oğlunun parasını harcayan kadın olarak görüyor. sana bir şey ödetirken de zaten kendi oğlumun parası diye düşünüyor, oğlum hep ona ı alacak bana da alsın şeklinde. dert etme bu kadar, hoşlanmıyorsan gitme onunla kuaföre ya da alışverişe. belinin açık olmasından o rahatsız oluyorsa da kibarca ben rahatım de geç.

Back
X