- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında kötü niyetli birisi değil hiç sadece fazla konuşmayı severbenimki de öyle demeye çalışıyor. Her şeyi en iyisi kendisi biliyor gibi. Çocuklarıyla çok ilgilenmiş falan sürekli bunu anlatıyor. Çok iyi demişsiniz bence. Nasıl sizden iyi bakacakmış?
Yani benim eşim de kafana takma çok takıyorsan da söyle geçsin diyor. Biz cevap verene kadar ya da susana kadar onlar bir şey söylemeseler ya.Kv benımde aramızda sorun var dıyemem severım ınsan olarak gercekten ıyı bırısı. Ama bızımde ıletısım problemımız var bızdede laflar bazen “nıye sımdı bunu dedı ki?, aramız ıyı neden boyle davranma geregı duydu? vs.” demişliğim vardır. Eşimle paylastıgımda kafana takma neden takıyosun soylesın gıbı konusur bı sure sonra bende akısına bıraktım![]()
İki yolunuz var,ya çatır çatır cevabını vereceksiniz,ya da asla umursadiğınızı,üzüldüğünüzü belli etmeyip orta yerinden çatlamasını izleyeceksiniz ki bence ikisinin ortasını bulursanız tadından yenmez.
Annesine gitmiyor bak,dediğinde "kahkahayı patlatıp ay anne hiç güleceğim yoktu,buna mı takıldın,gelmezse gelmesin,eninde sonunda yanıma gelecek zira çocuk benim,ben doğurdum annesi benim" diyebilirsiniz mesela.
Fotoğraf konusunda da,tamam ben çekeyim olur tabi,sonra hepiniz müsade edin,eşim çocuğum ben çekirdek ailemiz olarak bir kaç poz verelim denebilirdi. Bu "siz umurumda değilsiniz,kendi ailem benim için değerli,birlikte fotoğrafımız olmasa da olur"demenin yoludur.
Bakın siz böyle sinir oldukça devam eder bu kadın tavrına. Alttan alttan verin mesajı.
duymazdan geliyorum ya da gülüyorum yapiyorlar oyle seyler ya cok tta takilacak birsey yok gibi fotografi ektikten sonra birde sen cek anne deseydin gül gec.Merhabalar
Aslında bunu buraya yazıp yazmamayı defalarca kez düşündüm. Yazmaya karar verdim. Bebeğim doğmadan önce kv ile çok büyük problemlerim yoktu. Şimdi de çok aşırı var denemez. Ama artık söyledikleri beni çok yoruyor.
Bize geldiklerinde bizde kalıyorlar. Kızım bir kez onun kucağındayken annene git dedi, bak anneye gitmiyor görüyor musun? Diyor ben de niye öyle diyorsun anne üzülüyorum. Sen böyle söylesinler ister misin diyorum. Şaka yapıyorum diyor. Atıyorum benim kucağımda ya da benim yanımda bebeğim sürekli ona gel gel yapıyor. Ona gitsin, bana gelmesin, bunun derdinde. Bebeğim bana geldiğinde niye gitti ki diyor?
Kızımın Doğumgününde fotoğraf çekileceğiz ailecek, görümcem çekiyor. Sen otur, nimer çeksin dedi. Yani fotoğrafta ben olmayacağım ve benim kızımın doğumgünü.
belki basit şeyler bu ve bunun gibi sürekli lafları. Ve ben takmadan edemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz. Böyle lafları duymazdan geliyorsunuz?
En az valideniz kadar tuhafsınız.ya söylüyorum ama ben sessiz biri olduğumdan anlamıyor sanırım. Üzmek istemiyorum. Ama maalesef sürekli aklıma geliyor.
Çok ciddiye alınacak şeyler değil benim kendi annem bile yapıyor bunu ona gitsin istiyor bendeyken hadi bana gel diyor ben çağırıyorum mesela annem de çağırıyor anneme gidince aşırı seviniyor. İlk doğduğunda bak bende uyuyor falan diyordu üzülüyordum falan sonra kesti. Niye gitti ki falan neden desin ki anlamadım daha doğal ne var? Hem tüm doğumgününde fotoğrafınız yok değildir çocuğunuzla yani sizi itip sen çekilme diyecek değil. O an halasıyla da çekilsin diye sizin çekmenizi istemiş. Tüm doğumgününde öyle olmamıştır ki. Bir fotoğrafta olmadınız diye de kızmaya gerek yok vay benim kızımın doğumgünü de beni niye yanlarına almadılar falan garip bir sürü fotunuz olmuştur zaten. Kendi anneniz olsa bu kadar takmazdınız hem de başka şehirdelermiş özlüyordur
Benim kayınvalidem de böyle.
Beni bir gün durduk yere arayıp bağıra çağıra "Bu çocuk sana anne diyecek, en çok seni sevecek sana sarılacak" dedi.
Çocuğum bana naparsa ona da yapsın ister, Kızım bana sarılsın hemen kendine de sarılsın ister.
Sakın ama sakın kv bak üzülüyorum, yapma zoruma gidiyor vs deme zaten onun için yapıyor.
Diyeceğin tek cümle onları delirtmeye yeter. Kendinden emin şekilde " Doğuran benim, annesi benim hiçbir şey bunu değiştiremez." de bak sadece bunu demen ağızlarını kapatmaya yeter:)
En az valideniz kadar tuhafsınız.
Onun böyle şeyleri çocuk sevmek, ilgilenmek zannetmesi, sizin rahatsız olduğunu görürken yapması ne kadar abes ise,
Sizin de onu ciddiye almanız o kadar abes.
Yahu çocuğun annesi annesidir.
Bu değişmez.
Babaanne öğretse, çocuk kendi ağzı ile en çok babaannemi seviyorum dese bile bir kaç güne annem annem der :)
Neye bu korku anlamıyorum ki.
Kapip kaçırmazlar çocuğunuzu.
Söylensin dursunlar.
Kendinizi yok yere üzmeyin, evladinizi büyütmenin tadını çıkarın.
Aynen ya bu kadar olur. Dedikleriniz aynı benim için de.Kv benımde aramızda sorun var dıyemem severım ınsan olarak gercekten ıyı bırısı. Ama bızımde ıletısım problemımız var bızdede laflar bazen “nıye sımdı bunu dedı ki?, aramız ıyı neden boyle davranma geregı duydu? vs.” demişliğim vardır. Eşimle paylastıgımda kafana takma neden takıyosun soylesın gıbı konusur bı sure sonra bende akısına bıraktım![]()
Bak senin oğlunda sana gelmiyor benimle klıyor deseydiniz madem şaka yapılıyorMerhabalar
Aslında bunu buraya yazıp yazmamayı defalarca kez düşündüm. Yazmaya karar verdim. Bebeğim doğmadan önce kv ile çok büyük problemlerim yoktu. Şimdi de çok aşırı var denemez. Ama artık söyledikleri beni çok yoruyor.
Bize geldiklerinde bizde kalıyorlar. Kızım bir kez onun kucağındayken annene git dedi, bak anneye gitmiyor görüyor musun? Diyor ben de niye öyle diyorsun anne üzülüyorum. Sen böyle söylesinler ister misin diyorum. Şaka yapıyorum diyor. Atıyorum benim kucağımda ya da benim yanımda bebeğim sürekli ona gel gel yapıyor. Ona gitsin, bana gelmesin, bunun derdinde. Bebeğim bana geldiğinde niye gitti ki diyor?
Kızımın Doğumgününde fotoğraf çekileceğiz ailecek, görümcem çekiyor. Sen otur, nimer çeksin dedi. Yani fotoğrafta ben olmayacağım ve benim kızımın doğumgünü.
belki basit şeyler bu ve bunun gibi sürekli lafları. Ve ben takmadan edemiyorum. Siz nasıl yapıyorsunuz. Böyle lafları duymazdan geliyorsunuz?