Kayinvalidem ve cocugum

"Gerçekten mi? Bir aynaya bakayım.. Aaaaa, cidden ne olmuşum.. Anacığım senden başka insan görmüyorum ki, sana baka baka ne hale gelmişim bak.. Demişlerdi, kayınvalide ile çok vakit geçirenler, zamanla kayınvalidesine benzer diye, inanmamıştım.. "
Deyiver canım
Çocuğuna da kardeşini şimdiden sevdir sen.. Gel onun için alışveriş yapalım de.. Onun için neler yapacaksın de.. Kardeşlik ile ilgili birşeyler izlettir, üzülme.. Senin çocuğun senin istediğin gibi yetişir..
 
Guzel kardesim bosver kendini niye uzuyosun bak ben bakirkoy hastanesinde hamile halimle psikoloji tedavisi gordum neden biliyomusun insanlari fazla ciddiye aldim ondan ve yanimda esimde dahil kimse yoktu yapma gozunu seveyim bak ben suan agliyorum artik bicbirseye sabrim kalmadi sen bari kendine bunu yapma.
 
Cocuklarin senin en guzel yanin.bemim kaynanamda bana cirkinlestin dedi onun amaci zaten seni uzmek s....et.
.
 


İşte ne kadar yanlis ,gelin kızımiz mecbur degil hergün bizimle olmak demiyorlar. Mecbursun gibi davranıyorlar malesef.
Eşinle konuştun mu hic. Ben mesela acik acik bastan olamasada, cocuktan sonra demeye başladım. O benim annem değil diye. Senin annen diyip durdum güzellikle.
Ben hemen ana kiz rollüne giremem dedim, bunu bundan sonra zaman gösterir dedim. Tabi sorunlar başladıktan sonra değişti bu kararimm. Ilk zmn daha cok iyi bir arkadas görmek istedim, anne degil. Onlarda bizi benimsemiyorlar ki, biz niye anacığım diye peşinde dolanalim. Bence esinle konuş. Cok yorucu gercekten senin durumda.
 

Canim bnm, inşallah iyi olacaksın sende. Kiyamam. Cok üzüldüm. Bende almamaya calisiyorum. Bazen demesi kolay oluyor. Fazla görüşmemeye karar verdim. O az da olsa huzurlu oluyor. Sende inşallah en kısa zamanda toparlarsin inşallah.
 
Cocuklarin senin en guzel yanin.bemim kaynanamda bana cirkinlestin dedi onun amaci zaten seni uzmek s....et.
.

Seninkide mi seni üzmek icin dedi? Seninkide mi nasikce laf sokanlardan? Yani normal bir insan demez zaten. Moral verir. Ama böyle seyler derken acaba gerçekten kötü amaçlı demedikkerini umut ediyorum yinede.
 

Cok konuştum..
Cocuktan sonra demeye bende simdiden baslasam gerilir kalan hamilelik surecimi daha zora sokar.

En iyisi doğuma yakın oyle diyeyim. Mumkun oldugunca evde kalmak benim icin yeter simdilik
 


Buda süper bir fikir Bidahikine bu lafı söyleye bikirim belki
İnşallah öyle olur. Şimdiden diyorum bak burda kardes var, seni cok seviyor, seni duyuyor fln. Daha pek anlamiyor sanki, ama ben yinede diyorum.
 
Buda süper bir fikir Bidahikine bu lafı söyleye bikirim belki
İnşallah öyle olur. Şimdiden diyorum bak burda kardes var, seni cok seviyor, seni duyuyor fln. Daha pek anlamiyor sanki, ama ben yinede diyorum.
Doktor randevuna da götür.. Renkli ultrason ile baktıklarına.. Kalbini de duyar.. İyi gelir.. Dediğim gibi, salla kayınvalideyi.. Anacığım de, güle güle lafını söyle.. Kendi düşünsün..
İnşallah sağlıcakla alırsın yavrunu da kucağına canım..
 

Cok tsk ederim, bu gzl sözlerin için. Amin inşallah.
Götürüyorum anlar ümidiyle :)
 
Ne yapmali böyle kv leri bilmiyorum bende 1 ay önce doğum yaptım kızımı öyle bir sahiplenisi var ki cildirmamak elde değil sanki ben süt annesiyim sadece emzirmem için veriyor. Allah sabır versin kardeşim bence yapmamiz gereken çocuklarımızı iyi sahiplenip yeri gelince lafi söylemek. Cirkinsem cirkinim derdi sana mi düştü de diyecem kaba olacak:)
 


Öncelikle Gözünüz aydın. Allah hepinize sağlıkli uzun ömürler nasip etsin inşallah.
Sakın benim kadar bekleme. Ben nerdeyse kayinvalideyle iki sene sonra konuştum. Iyikide konuştum. Simdi aninda diyorum cocugumla ilgili bisey oldugunda.
Sen hiç benim kadar uzatma. Aninda söyle. Kucagindan mi aliyor. Anne bi sor istersen alim mi diye. Vermiyor mu cocugu ağladığında , direk al kucagindan... Böyle başla ki cekinsin.
 
Cok zor gerçekten.. Ne bilim ben hep iyi niyet aradim altında. Cünkü gerçekten nasik laf sokanlardan. Gel benimle kavga et diyor sanki. Millet sonra ahhhh saygisiz gelin diyecek. Ben onun sinsi tavirlarina dayanamiyorum artik.
Desinler çok önemli mi bu boşver takma bunları bebeğin strese girer.
 
Sen annesin evladini senden baska kimse iyi dusunemez. En iyisini yaparsin. Cocugunu isteyen anasini da kabul edecek. O kadar net.
 
Konusdugumda oldu kendisiyle. Yavrum senin sacini teline kiyamam, sen yalnis anliyorsun diyor. Öyle kapani veriyor konu.

Şakaysa şakanın bi yeri var alınıyorsam sende yapma anne de belki yapmaz daha
herkes herşeyi kabullenmek zorunda değil onun bu tarz konuşmasını da çekmek zorunda
değilsin sonuçta 1 olur 2 olur her seferinde oluyrsa ciddiydir bence..mesafe koy taviz verme
bu tür konuşmalarına bence..
 
Pislik kocam ddahil ediyor benimde.
10 aylik evlyiz hala yemegimiz ayrilamadi

eviniz ayrı mı birmi bende ilk evlendim 2 bina falan
vardı aramızda işten çıkıp oraya giderdik yemeğe baya
bi yedik sonra anladım gitmek istemedim ne kadar da olsa
yemekler tamm hazır oluyordu ama evde kocamna 2 tane görümcem
vardı çalışmıyolardıda masayı salataya varana kadar ben hazırlardım
sonrasında toplama bulaşık falan gene bana aitti dedim evimde yapmak istiyorum ben
arada yemek yapardım yanlış naklardı ozmanda niye evine gidiyon bilşeymi oldu diye pek
anlaşamayız herşeyi yanlış anlardı naptım ne ettim ayırdım sonra.evde yeri geliyo mutfağımı geç
topluyom eşime zaman ayırıyom mesela meyve yiyoz sonra topluyom komple falan dimi. bide
2 kişiyi toplamak var 7 kişiyi toplamak var bide işten giden ben evde olan onlar gitmedim bende.
seninkide dinlemez mi ayrı yesek desen.herşey valla kocada bitiyo onlar bikere adam olmalı ne annesini
ne de karısını ezdirmeli.
 


Aynen oyle canim ev ayri da yemek bir olunca oyle oluyor
 
Aynen oyle canim ev ayri da yemek bir olunca oyle oluyor

ne alaka yaa şu erkeklerin
anadan ayrılamamalarına çok takılıyorum
karın yapsın sende ye işte şimdiye kadar yemişin
annenin yemeklerini arada bir git gene ay yok başlarda biraz
bizde biraz umursamz oluyoz gidiyoz ama şimdiki aklım olsa
1 gün bile gitmezdim ne gerek varki illa kötü bişeymi olması
lazım gitmemk için ben işte taktım bana yardım etmemelerine
oyüzden bıraktım zaten bütün gün eşimden ayrıyız çalışıyoz
bide akşam orda saat kaçlara kadar yemekti bulaşıktı sürüyo
ne gerek varki yani.sen çalışıyormusun peki.madem öyle anasıyla bir yapaydı evini..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…