- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi Butterfly456
Bu kadar tavize ne gerek var?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden alıp götürmesine, kendi yıkamasına izin veriyorsun? Yıkamak istediğinde anne az önce yıkadım gerek yok de, geç. Aynı evdeyseniz zaten ayır evleri. Çocuğunu diğer çocukla kıskandırmak isterse zaten psikolojisini bozacaksın çocuğun de, sustur. Ben kendi annem bile bana yanlış gelen bir şey söylese uyarıyorum, anne benim otoritemi sarsma, benim çocuğum benim kurallarıma uyacak diyorum.
Fazla içiçe olmuşsunuz, aynı evde veya binada mı yaşıyorsunuz ?
Bazı kadınlarda torunu sahiplenip kıskanma durumu oluyor maalesef. Yerini bildirmenizde fayda var. Babaanne anne farkını sürekli vurgulayın.
Bu halletmis haliniz mi ?
Ne önerirsiniz? Dövmek dışında; )
Ben nerde dövün dedim .
Alnını karışlamak dövmek değil
Had bildirmektir
Duracağı yeri belirtmek falan ..
Valla insanı çileden çıkarıyorlar çek çocuğu elinden ben çirkinim madem benim doğurduğum çocuğu sevemezsin de valla ben olsam açık açık derdim.böyle tipler ne mesafe ne saygıdan anlıyor en iyisi görüsmemek. Bi tane hasta da bende vardı görüşmuyrum çok huzurluyum.
“Bebeğim almıştır güzelliğimi. Çok şanslı” diyip gülün sizde. Herkes biraz yerini bilsin. Çocuğun babannesi o. Rol çalmaya çalışmasın.Artik net tavirlarimla kesmeyi calisiyorum. O yüzden sen cirkin olmussun diyi veriyor galiba
“Bebeğim almıştır güzelliğimi. Çok şanslı” diyip gülün sizde. Herkes biraz yerini bilsin. Çocuğun babannesi o. Rol çalmaya çalışmasın.
Bende de var bi tane hasta ruhlu kaynana. Evliligimin ilk yili cok sabrettim her seferinde daha fenasini yapti. Bu seferi ipleri elime almaya basladim anladim ki taviz tavizi doğuruyormus. Kimse allah razi olsun kotuluklarime goz yumdun demiyor. Hamile kaldim. Kadin agri kesici kremler sürdü kendine ve inanamazsiniz ama huysuzluklari eziyete dönüştü. Resmen eziyet etmeye kalkti bana bende postayı koydum. Ustelik alt katimda oturuyor ve kesinlikle eşimle ortak kararımız bebegimizi goremezler sevemezler kendime yapilani eşimin hatrina idare edebiliyordum ama yavrum söz konusu oldumu hic gözümü kirpmam adamin bir tarafindan kan alirim. Cocuklar senin ve sen annesin sen evladini benim demezsen farkinda olmadan onlara zarar vermelerine musade etmiş olursun. Sekil agda goruldugu gibi simdi buyuk cocugunuzu kardesine karşı kullanicak bu hic normal Birşey degil evladiniz icin.
Senin çocuğun ilk torun galiba. Olmasa güzel ama oluyor maalesef böyle şeyler. O da torun bu da torun dersin ama herkes öyle demiyor.
Kıskandırmaya çalıştığında söyle çocuk üzülüyor diye. Onun dışında sıradan bir KV işte. Kimin KV di mükemmel ki
amacı neymiş senin çocuğunu bu kadar sevmesinde herkes torununu sever ama
bu kadar değil bence bu kadar dahil etmeyin hastalık derecesinde o
benim kv de öyleydi ama seninki daha abartıymış. o kimki benim çocuğumu bana vermeyecek
ne hakla herkes haddini bilmeli senden yüz buldukça daha fazlasını da yapar oyüzden seviyeli olun gerekirse saygınızı bozmadan cevap da verin..
Pislik kocam ddahil ediyor benimde.
10 aylik evlyiz hala yemegimiz ayrilamadi
Hergün mü beraber yersiniz? Aynı binadamisiniz?
Benim kv ilk sene her gün bize yemek yollardi. Ben oglunu ac birakiyorum ya. Simdi cocuguma ayri yemekler yapiliyor oraya gittigimiz zaman.
Onu anlayacak kapasitede olsa zaten öyle bir ayrımı yapmaz.Torun aynı olmuyorsa göstermeyecek diğerine fazla sevgi, bu kadar basit.
Var mükemmel kv var . Annem ve anneannem. Yengelerim hala rahmetli anneannemin peşinden ağlarlar. Var yani
Onu anlayacak kapasitede olsa zaten öyle bir ayrımı yapmaz.
Mükemmel KV yok lafı biraz işin şakası. Elbette vardır ama sizinki mükemmel değilse elinizde ne gelir ki. En fazla bir kaç uyarıyla biraz değişir belki ama o da o yaştan sonra ne kadar olur. Kendinizi üzmek yerine moral bulun diye dedim ama sizin üzesiniz varsa yapacak birşey yok