Kayinvalidem ve eltim ;( bana yardim edin kizlar lütfeenn ;((

En guzeli mesafe ama ben de biraz safim galiba onu yapamiyorum canim :KK43: galiba uzun bi zaman gitmesem daha iyi olacak
Bence kimseye bişey deme laf sokmaya kalkma. Sonunda kötü olan sen olursun, çünkü eltin zaten kp in yeğeniymiş. Yani ne kadar haklı olursan ol, eltini tutarlar.

Merhabalar kizlar.. Sinirlerim iyice bozuldu ve belki burda bana yardimci olursunuz diye anlatmak istedim. Benden buyuk iki eltim var ve ben en kucukleriyim. Kv ve iki eltim ayni apartmanda oturuyor ben onlardan biraz uzagim. Ben dogum yaptigim zaman 20 yasindaydim ve herkes gibi bebegimi herkesin kucagina almasini istemiyordm soylememe ragmen kv dem eltilerimin cocuklarina veriyordu en buyukleri.alti yasinda onlardan kucuk toplam bes (canavar gibiler) kucagina verip duruyordu ve ben istemiyorum diye acikca soyledigim icin eltim bebegimi bakmaya hic gelmedi. Kaynimda gelmedi. Simdi eltim dogum yapti bende buyukluk bende kalsin diye yine gittim ama bir gormeniz lazim bebegi kimseye tutturmuyorlar kaynanamda dahil herkeste bir ozel hizmet ilgi gormeniz lazim. Sizce kayinvalideme neden bana oyle yapmistiniz diye sorayim mi ;(
hic sorma ben olsam gitmezdimde artik yandin nasil olsa ne yapsak affediyor diye neler yaparlar sana neler.

Sabahtan aksama kadar konussak bunun izahi yok.Bebegi olan eltin baskın ve unutma o ayni zamanda akraba.Her sey cok acik ve net bunu kabul et ve yorma zihnini daha.Gaza gelipte cocuk yapma ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman yap.

Çocuklara verilmesi tehlikelide bebegi kimseye vermek istememek nedir ya yiyorlar sanki. Gorumcem dogum yapti hastanedeydik. Gorumcemi odaya getirdiler bebegide onun ardindan giydirip getirdiler. Gorumcem biraz kucaginda tuttu sonra isteyen alabilir dedi. Hicte kimseden kıskanmadı. Öbür gorumceminde kucuk bebegi var hic kıskandigina sahit olmadım. Saçma hareketler.

yerinde olsam bu konuya ne kadar üzüldüğümü eşime anlatırdım. kv ye açık açık sorardım, kırıldım bilesin derdim, eltiye üstü kapalı lafımı sokar, bi daha da sık sık gitmezdim. çağırdıklarında da hep bi iş, hep bi şey bahane ederdim. yani sadece eltiye değil kv ye de pek gitmezdim. koyardım mesafemi.

ama ''siz böyle yaptınız ben ondan artık pek gelmiyorum'' demezdim, hep bi bahane üretir keserdim ayağımı yavaştan.

Çocuklara verilmesi tehlikelide bebegi kimseye vermek istememek nedir ya yiyorlar sanki. Gorumcem dogum yapti hastanedeydik. Gorumcemi odaya getirdiler bebegide onun ardindan giydirip getirdiler. Gorumcem biraz kucaginda tuttu sonra isteyen alabilir dedi. Hicte kimseden kıskanmadı. Öbür gorumceminde kucuk bebegi var hic kıskandigina sahit olmadım. Saçma hareketler.
Büyükler tabiki bebegi alsin sevsin ama 3 ile 6 yas arasi bes cocuk almasi ve ben vermek istemiyorum dedigim halde almasi ve buna benden 5 yas buyuk eltimin kusmesi ve ilk defa bebegi olan kardesinin bebegini bakmaya gelmeyen kaynim normal mi acaba ?

Sabahtan aksama kadar konussak bunun izahi yok.Bebegi olan eltin baskın ve unutma o ayni zamanda akraba.Her sey cok acik ve net bunu kabul et ve yorma zihnini daha.Gaza gelipte cocuk yapma ne zaman kendini hazir hissedersen o zaman yap.
Evet benim dusuncemde akraba olmasi zaten oyle birde bebeginin ismini kayinpederimin ismini koydular ohh el üstünde tasincak nerdeyse ..

Büyükler tabiki bebegi alsin sevsin ama 3 ile 6 yas arasi bes cocuk almasi ve ben vermek istemiyorum dedigim halde almasi ve buna benden 5 yas buyuk eltimin kusmesi ve ilk defa bebegi olan kardesinin bebegini bakmaya gelmeyen kaynim normal mi acaba ?

değil. olgunlaşamamış eltin belli, çocuk gibi ota b*a küsen tiplerden sanırım. kocasını da nasıl etkisi altına aldıysa adam kardeşinin bebeğini, yeğenini görmeye gelmiyor, başlarım öyle kardeşten.. amannn neyse sen eşinle iyi ol da yere batsın onların akrabalıkları.

yerinde olsam bu konuya ne kadar üzüldüğümü eşime anlatırdım. kv ye açık açık sorardım, kırıldım bilesin derdim, eltiye üstü kapalı lafımı sokar, bi daha da sık sık gitmezdim. çağırdıklarında da hep bi iş, hep bi şey bahane ederdim. yani sadece eltiye değil kv ye de pek gitmezdim. koyardım mesafemi.

ama ''siz böyle yaptınız ben ondan artık pek gelmiyorum'' demezdim, hep bi bahane üretir keserdim ayağımı yavaştan.
Eşime kalsa hep bosver bosver diyor. Biraz deniyorum bosvermeyi onlari gorunce yine ayni başa dönüyorum kücük degiller ya birakin herkes kendi cani ne cekiyorsa yapsin yaa illa yapip yapip tasimakta nedir

değil. olgunlaşamamış eltin belli, çocuk gibi ota b*a küsen tiplerden sanırım. kocasını da nasıl etkisi altına aldıysa adam kardeşinin bebeğini, yeğenini görmeye gelmiyor, başlarım öyle kardeşten.. amannn neyse sen eşinle iyi ol da yere batsın onların akrabalıkları.
Aynen anladigin gibi canim hep ilgi onda olcak .. Zaten kucukluk psikolojisi vardi bes yas buyuk ama benimle yas gozuktugunu saniyor wn kucuk bendim ailede beni cok severlerdi filan diyordu hep

Bende sadece bi kere oyle birsey yasamistim. Senin gibi uyarmistim sonra davranisi duzeltmisti. Ama simdi ben eltim icin birsey diyecek olsam hemen bi savuaya geciyor bi tavir aliyor anlamiyorum kotu birseyde gecmedi aramizda.
Ahhh bide kv demiyomu ciger hepsi bir hangi parmagini kessen acır deli oluyorum

bence hiç ama hiç muhattap olma senin yaptığın alçak gönüllülüğü görmeyip fırsat olarak değerlendirmişler.

Soylemesem daha cok sinir oluyorum onlara ama soylersemde kiskandigimi dusunecek diyorum eşimde bosver diyor. Ama gidip onlari oyle gorunce kiziyorum. Madem oyle huylari yoktu bana neden oyle davrandilar diye ..

Boş bulunupta sorarsan KISKANÇ etiketinı yersın benden söylemesi.....Olan olmuş biten bitmiş zaten boşver gitsin

Ben olsam alir cocugu kardeslerinin kuzenlerinin eline verirdim. Hak gecmesin anne derdim. Benim bebekten aliskin onlar bilirsin derdim.

Yahu böyle konu açanları anlamıyorum gerçekten.. Hiç mi sesiniz çıkmıyo? Ağzınız diliniz yok mu? Yenidoğan bebek 3 yaşındaki çocuğa verilir mi? O ne bilcek? Beline kafasına zarar vericek..

Ben olsam alırım çocuğumu kucağımdan indirmem. Açıkça da vermicem derim. Buna alınan darılan küsen gerizekalıdır zaten.

Back
X