- 14 Nisan 2016
- 3.318
- 3.249
- 133
- 31
Ayy canim yaa icimden gecen tam da bu ama cesaret edemiyorum :)Ben olsam alir cocugu kardeslerinin kuzenlerinin eline verirdim. Hak gecmesin anne derdim. Benim bebekten aliskin onlar bilirsin derdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canim yaa icimden gecen tam da bu ama cesaret edemiyorum :)Ben olsam alir cocugu kardeslerinin kuzenlerinin eline verirdim. Hak gecmesin anne derdim. Benim bebekten aliskin onlar bilirsin derdim.
Acik olmak lazim bencede yoksa bu boyle surup giderYahu böyle konu açanları anlamıyorum gerçekten.. Hiç mi sesiniz çıkmıyo? Ağzınız diliniz yok mu? Yenidoğan bebek 3 yaşındaki çocuğa verilir mi? O ne bilcek? Beline kafasına zarar vericek..
Ben olsam alırım çocuğumu kucağımdan indirmem. Açıkça da vermicem derim. Buna alınan darılan küsen gerizekalıdır zaten.
Aynen canim sesim cikmaz pek kotu olmayalim diye. Acikca soyledim ama dinlemediler beni kendimi aştim hayir ben istemiyorum dedigim halde kayinvalidecim aldi verdi daha ne diyebilirdim. Bütün lohusaligim boyunca aglattilar beni. Simdi ona toz kondurmuyor. Sorsan o kadar fazla sevmez onu hatta yazin kavga bile ettiler diger eltimi kiskandigi icin ama benim.icin icraat onemliYahu böyle konu açanları anlamıyorum gerçekten.. Hiç mi sesiniz çıkmıyo? Ağzınız diliniz yok mu? Yenidoğan bebek 3 yaşındaki çocuğa verilir mi? O ne bilcek? Beline kafasına zarar vericek..
Ben olsam alırım çocuğumu kucağımdan indirmem. Açıkça da vermicem derim. Buna alınan darılan küsen gerizekalıdır zaten.
Bak guzel kardesim ben su hayattan ne ogrendim biliyormusun, sen ne kadar hanimefendi saygili vs olsanda eger karsindaki bunu anlamayacak zihniyetteyse sende devam etmeyeceksin hurmete. Sonra seni hep ezmenin pesine dusuyorlar. Eger onlar oyle yaptiysa sende yapta anlasinlar. Bir allahin akillisi onlar degil. Ezdirme kendini.Ayy canim yaa icimden gecen tam da bu ama cesaret edemiyorum :)
ozaman bunu diyebilirsin iste. bak 3 yasinda ogluna vermiyordum diye tavir yapiyordun ne oldu sen 5 yasinda ogluna vermiYorsun. lafini ver o yeter ona zatenEvet canim ikiside hakediyor gercektenben üc yasindaki ogluna cocugu vermek istemedim diye bana kusmustu bende ona bu yuzden bana kustuysen eger dogur bi tane verde oynasinlar demistim ama simdi bes yasinda oglu elletmiyor
Tesekkur ederim canim. Tecrubelisin anladigim kadariyla .. Sustukca gercekten eziyorlar. Ben eltilerimi kiskanmam ve beni kiskandiklarinda oyle uzuluyorum ki ve oyle belli ediyorlarki. Kayinvalidem eşit davrancam hep benim en guzel gunlerimi mafetti. Ama sustum kotu olursam iyi nasil olurum diye ;( ama şu davranişlari cok zoruma gitti bana en mutlu gunlerimi zehir edip onlari el ustunde tutmasiBak guzel kardesim ben su hayattan ne ogrendim biliyormusun, sen ne kadar hanimefendi saygili vs olsanda eger karsindaki bunu anlamayacak zihniyetteyse sende devam etmeyeceksin hurmete. Sonra seni hep ezmenin pesine dusuyorlar. Eger onlar oyle yaptiysa sende yapta anlasinlar. Bir allahin akillisi onlar degil. Ezdirme kendini.
Herkese karsi yirtici ol demiyorum ama hakedene hakettigini ver
sende gitme kuryer servismisin gelsin kendileri alsin yiyeceklerini. kvdene cok gitmeDün biraz lafi oraya getireyim dedim hemen lafi degisiyor kayinvalidecim. Duymazdan geliyor falan. Bende onu anlamiyorum. Bosver diyorum kayinvalideme gidiyorum yine hersey bastan basliyor sanki. Devamli ust katlara yiyecek seyler tasittiriyorlar bana. Bogazlarindan gezmezmis onlara vermeden. Bi kere de bana bunuda sana aldik deyip getirmediler. Madem o kadar dusunceliler banada getirirlerdi demi. Belkide diger iki eltim yegenleri diye oyleler
Keske o an soyleseydim cok pisman oldum. Simdi gidersem yapicam ama soylediklerinizi.ozaman bunu diyebilirsin iste. bak 3 yasinda ogluna vermiyordum diye tavir yapiyordun ne oldu sen 5 yasinda ogluna vermiYorsun. lafini ver o yeter ona zaten
Evde en kucuk benim bana al gotur diyorlar tabagi tutuşturuyorlar elimesende gitme kuryer servismisin gelsin kendileri alsin yiyeceklerini. kvdene cok gitme
Canim ustunden zaman gecti ama simdi dogum yapti eltim. Bende simdi goruyorum ona nasil davrandiklarini. Ben hep oyleler saniyordum daha oncesini bilmedigim icin. Ama bende yaptiklarini onda yapmadilar hic. Ben gidiyorum devamli konu onlar cok sık gitmiyorum zaten ama her gittigimde yulariya cik diyor. Simdi yasiyorum bunlari yaniüstünden zaman geçmiş şimdi ne laf soksam diye düşünüyosun lafı vaktinde söle sonradan boş yere huzursuzlk çıkar yine sen kötü olduğunla kalırsın çok takılma yani kaynananda ona özel hizmet göstersin ne var yani onun çoçuğu kıymetli olsn boşver napıyolarsa yapsınlar sende huzurla eşinle çocuğunla ilgilenirsin
kayınvalidene söle o zaman eltinle ilgii bi durum değil sorun kv.Canim ustunden zaman gecti ama simdi dogum yapti eltim. Bende simdi goruyorum ona nasil davrandiklarini. Ben hep oyleler saniyordum daha oncesini bilmedigim icin. Ama bende yaptiklarini onda yapmadilar hic. Ben gidiyorum devamli konu onlar cok sık gitmiyorum zaten ama her gittigimde yulariya cik diyor. Simdi yasiyorum bunlari yani
Merhabalar kizlar.. Sinirlerim iyice bozuldu ve belki burda bana yardimci olursunuz diye anlatmak istedim. Benden buyuk iki eltim var ve ben en kucukleriyim. Kv ve iki eltim ayni apartmanda oturuyor ben onlardan biraz uzagim. Ben dogum yaptigim zaman 20 yasindaydim ve herkes gibi bebegimi herkesin kucagina almasini istemiyordm soylememe ragmen kv dem eltilerimin cocuklarina veriyordu en buyukleri.alti yasinda onlardan kucuk toplam bes (canavar gibiler) kucagina verip duruyordu ve ben istemiyorum diye acikca soyledigim icin eltim bebegimi bakmaya hic gelmedi. Kaynimda gelmedi. Simdi eltim dogum yapti bende buyukluk bende kalsin diye yine gittim ama bir gormeniz lazim bebegi kimseye tutturmuyorlar kaynanamda dahil herkeste bir ozel hizmet ilgi gormeniz lazim. Sizce kayinvalideme neden bana oyle yapmistiniz diye sorayim mi ;(
Hadi kv üstüne vazife olmadığı halde annene kalma diyor, senin annen neden kvni dinledi ki, onu anlamadım... Niye çağrıldığında gittin. Eşin hiç sana arka çıkmadı mı?Evde en kucuk benim bana al gotur diyorlar tabagi tutuşturuyorlar elimetamam hadi gondersinler ne yaparlarsa yapsinlarda o hamile cani cekmistir. O hasta asagiya inemez diyorlar. Ben hamileyken halim olmuyordu kimse aç misin demiyordu. Dogum yaptim anneme sende kalma dedi resmen tek kaldim. Dikislerim dusmemisken oraya cagirdilar oturamiyordum bile kimse bana bu kiz hastadir demedi neden gayet iyi oturup kalkan yegenlerine kiyamiyorlar
Annemde cekinir biraz. Daha dogrusu bunu bana sonradan soyledi. Ben kalin demistim siz bebeginizle vakit gecirin demislerdi. Ama dikişli dikişli de olmuyordu yani. Eşimde o zaman bi tuhaf olmustu oda bana seni gotureyim oraya diye tutturmustu. Bende hep kotu olmamak icin sustum. Ama baktim farkli boyutlara gidiyor soyledim ama birazda gec oldu bebegim cok hasta oldu oraya git gel onlarin dediklerini yap filan derken. Neyseki simdi akillandim. Asla yapmam aynilarini. Annemide kirkim cikana kadar gondermem. :)Hadi kv üstüne vazife olmadığı halde annene kalma diyor, senin annen neden kvni dinledi ki, onu anlamadım... Niye çağrıldığında gittin. Eşin hiç sana arka çıkmadı mı?
sorma daha da uzak dur.Merhabalar kizlar.. Sinirlerim iyice bozuldu ve belki burda bana yardimci olursunuz diye anlatmak istedim. Benden buyuk iki eltim var ve ben en kucukleriyim. Kv ve iki eltim ayni apartmanda oturuyor ben onlardan biraz uzagim. Ben dogum yaptigim zaman 20 yasindaydim ve herkes gibi bebegimi herkesin kucagina almasini istemiyordm soylememe ragmen kv dem eltilerimin cocuklarina veriyordu en buyukleri.alti yasinda onlardan kucuk toplam bes (canavar gibiler) kucagina verip duruyordu ve ben istemiyorum diye acikca soyledigim icin eltim bebegimi bakmaya hic gelmedi. Kaynimda gelmedi. Simdi eltim dogum yapti bende buyukluk bende kalsin diye yine gittim ama bir gormeniz lazim bebegi kimseye tutturmuyorlar kaynanamda dahil herkeste bir ozel hizmet ilgi gormeniz lazim. Sizce kayinvalideme neden bana oyle yapmistiniz diye sorayim mi ;(