Kayınvalidem ve eşimin yengesi

audrey2016

" oğlum ,eşim herseyim... "
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
1.127
634
648
Merhaba arkadaşlar.

Bundan 5-6 ay önce özel bir günümüzde eşimle beraber evde yemek yedik.

Masada votka da vardı .Masayı hazırladıktan sonra resmini çektim ve whatsapp durumumda paylaştım. Eşimin de haberi vardı ki normalde sormam 28 yaşındayım neyin atılıp atılmayacağını bilen biriyim sonuçta. Eşimde pek ilgilenmez hani ne atmış bakayım diyen biri değil.

Paylaşımın ertesi günü eşimin yengesi ile kv bir araya geldiğinde yengesi kv'me "hayırdır sizinkiler içkiye mi başladı"demiş.

Kv o anda şehir dışındaydı ve dönerken eşime söylemiş niye attınız diye "sözde" yengeye kızmış ama alakası yok kendi de kızmış eşimi de doldurmuş belli ki...

Bende senin haberin vardı dedim. Yengene mi kaldı bizim hayatımızı sorgulamak , sen 30 ben 28 yaşındayız, evli barklı çoluklu çocuklu insanlarız diye çıkmıştım. Ki söylerken sinirlendiği belliydi.Paylaştığımdan haberi olan adam neden sinirlensin sonradan. Ben çıkışınca annem de yengeme kızmış filan dedi ama alakası yok.

Hiç bir zaman kimsenin bir şeyine karışmam herkesin kendi hayatı kim kendine nasıl uygun görüyorsa öyle yaşar. Kimseyi sorgulamak,yargılamak bana düşmez. Durum böyle olunca aynısını bekliyorum. Karışana da istemsizce gardımı alıyorum.

Kv de kızmış belli ki ,bu konuyu pek konuşmadık kv'mle o olaydan sonra ben hem kv yi hemde yengeyi instagram'ımdan sildim , whatsapp durumumdan da engelledim. Ama 2-3 haftadır hem Kv hem yenge sürekli istek yolluyorlar. Ben kabul etmiyorum onlar yolluyorlar. Bilmiyorlar mı bilerek mi yapıyorlar anlamadım.

Yarın Kv me gideceğiz büyük ihtimal bir şeyden çıkar ve sorar bugun değilse yarın sorar. Bir de eşimin yanında sorar bilerek ki ben eşime söyledim böyle böyle diye haberi var.

Asla kabul etmeyi düşünmüyorum. Bir de şöyle bir şey var .Hiç bir şekilde paylaşımları yada yorumları yok. İşleri güçleri millet ne yapmış onu izlemek .

Sinirlenmek istemiyorum, saygısızlık asla yapmam. Konusu açıldığında söyleyebileceğim en mantıklı açıklama nasıl olur?

Benim paylasımlarım sızın canınızı sıkıyor o yuzden kabul etmiyorum de

O konu açıldığında kimseyi ilgilendirmediğini , kimseye karışmadığımı aynı şekilde karışılmasını istemediğimi söyleyeceğim. İnstagram a eklemeyeceğimi nasıl söylemeliyim ?

Kesinlikle taviz vermeyin.
''Belli ki benim paylaşımlarım sizi üzüyor, daha fazla üzülmenize gönlüm razı olmadı. Çünkü ben istediğim gibi paylaşım yapmaya devam edeceğim'' dersiniz.
Sinir ediyor bu insanlar beni.
Öğrenemediler bir türlü başkalarına karışılamayacağını.

O konu açıldığında kimseyi ilgilendirmediğini , kimseye karışmadığımı aynı şekilde karışılmasını istemediğimi söyleyeceğim. İnstagram a eklemeyeceğimi nasıl söylemeliyim ?
Esinizle birlikte sizi huzursuz edecek soylemlerden uzak durdugunuzu soyleyebilirsiniz

Daha da agir konusmamak adina

Siz kendinizi çok yıpratıyormuşsunuz benim paylaşımlarımdan. Yaşlı insanlarsınız gereksiz sinirlenip sağlığınızdan olun istemedim annecim. O yüzden çıkardım seninle yengemi diyebilirsin. Yok mok ne siniri derse ekle ağzını açamaz bi daha. Aa doğru derse başkasından haberini alıp yine dedikodunu yapacaktır hazırlıklı ol.

İnstagram ımda zaten bir şey yok ki görümcem ekli hala .

Ama bugun koymam yarın koyarım.Hoş görümceme tapardım çok severdim. Ama geçtiğimiz günlerde arkadaş grubumuzla bir yere gittik o gün arkadaşımın eşi karşıladı hesabı sonradan da biz götürelim dedik biz oradayken görümcem aradı yanımıza çağırdık geldiler. Oradan başka bir mekana geçtik yemek yemek için ki resim,yer bildirimi filan yapmadık .

Gitmiş kv'me söylemiş, sonradan konuşurken kv "Dışarlarda çok para harcıyorsunuz bir mekandan başka mekana geçiyorsunuz" dedi sözde bizi düşünüyor. Allah tan eşim beni asla ezdirmez cevabını uygun bir dille verdi. Hayır bir de konuşup konuşup laf sokuyor sonra da ben karışmam zaten size diyor.

Slm ben de engelledim. kv neden beni sildin diye sormak yerine konuya şöyle girdi: işte geçen yeğenimdeydim .tatil resmi paylaşmışsınız .yeğenimde çok eğlendiler vs bak resim paylaşmış dediğinde ben sonra bakarım demek zorunda kaldım gibi konuyu çıtlattı sonra ben de tamam ekleyeyim milletin ağZına laf vermeyelim diye tekrar ekledim sonra baktım bu kabul etmiş isteği ama kv beni eklememiş. Beni instagramda rezil ediyor gelinim ekledi ben onu eklemedim diye. Çok hesapçı da düşünmedi belki çekimdi kabul etmem diye Ama saşak kadın sen beni eklemezsen tatil resmimi nasıl görecen o.pu kadın. Not: kv ile görüşmeyi tamamen kestim geri takibi bıraktım ama sonra başka olaylar oldu görüşmüyorum

Görümce yani tabiki anlatır ne oldu ne bitti :))
Aslında böyle laf sokmalara laf sokunca ses seda kalmaz. Çok geziyorsunuz bıdı bıdı laf mı söylüyor, ya anne bazanın altını doldurduk parayla taşanları da harcıyoruz napalım dağınık oluyo deyin :)) afallayınca arkasını getiremiyorlar lafın.

Isleri gucleri millet ne yapmis izlemek mi????? Gorende evinize kamera koydular sanacak. Siz gosteriyorsunuz ki goruyorlar.

Isleri gucleri millet ne yapmis izlemek mi????? Gorende evinize kamera koydular sanacak. Siz gosteriyorsunuz ki goruyorlar.

İnstagram bir paylaşım platformu değil mi bende haklı olarak paylaşım yapıyorum.

Etrafımda kv ve yengesi dışında herkes yorum yada beğeni yapıyor amaç o zaten.

Beğeni yapmak zorunda asla değil. Ama benim hayatıma da karışamaz .

Sözde ev almamızı istiyor. Ama bizim zaten ileriye dönük bir planımız var şöyle böyle diye en basitinden belli bir peşinat biriktiriyoruz.

Ama ayda 1-2 kere de dışarı çıkamayacak miyim ? Sürekli sürekli laf sokma ile söylenmez . Sanki hergün 5 yıldızlı otellerde yemek yiyoruz. Kaldığımız şehirde gidilecek çok kısıtlı mekan var zaten. İyilikle 1-2 defa söylenir ama bu şekilde söylenince bir yerden sonra iyi niyetle bakamıyorum .

Kötü olmak ta istemiyorum. Kp vefat etti tek başına yaşıyor. Görümcem de ayrı bir şehirde ara açılsın istemiyorum .

Zaten onun da bizim de burda birbirimizden başka kimsemiz yok benim de eşimin de ailesi 1 saatlik mesafede,en azından taşınana kadar böyle anne oğulun arası açılınca benim bir kazancım olmayacak benim de oğlum,kendi annem var. Ama ben böyle düşünürken bu yapılanları hak etmediğimi düşünüyorum.

1-2 defa söylense anlarım .Ama her görüşmemiz de nasihat,nasihat,laf sokma canımı sıkıyor artık.

İyi niyetlidir yine de yönetmek istiyor sizi. O tutumlu olun diyecek siz yoldan çıkınca da laf sokup dediğine getirtecek. Ev almanızı istiyosa azcık da o yardım etsin :) boş lafla peynir gemisi yürümüyor. Çok karıştırma işine kvyi. Bizim ev planımız var teşekkürler endişelenmene gerek yok anne de niye dinliyosun hep dediklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…