- 10 Ekim 2014
- 33.009
- 148.762
- 798
- Konu Sahibi audrey2016
-
İnstagram bir paylaşım platformu değil mi bende haklı olarak paylaşım yapıyorum.
Etrafımda kv ve yengesi dışında herkes yorum yada beğeni yapıyor amaç o zaten.
Beğeni yapmak zorunda asla değil. Ama benim hayatıma da karışamaz .
İyi niyetlidir yine de yönetmek istiyor sizi. O tutumlu olun diyecek siz yoldan çıkınca da laf sokup dediğine getirtecek. Ev almanızı istiyosa azcık da o yardım etsin :) boş lafla peynir gemisi yürümüyor. Çok karıştırma işine kvyi. Bizim ev planımız var teşekkürler endişelenmene gerek yok anne de niye dinliyosun hep dediklerini.
Yenge normalde başka bir şehirde :) Ama oradan bile karışıyor.
Evet paylasim yeri ama her yaptigini bircok kisiye acik paylasim yapiyorsan yorum da yapilir elbette. Cozum engellemek zaten onu da yapmissiniz.
Faiz mi işletiyor kv kendi oğluna?Çok alakasız bir konudan oraya getiriyor konuyu nasıl oraya bağladığını bile anlayamıyorum.
Ne yardımı eşim çok acil bir şey için bir miktar para aldı 2 aylığına aldığı miktardan 1000 lira fazlasını ödeyecek laf etmesin diye. Normalde asla kabul etmezdim . Bankadan kredi çekecektik ama zamanımız yoktu.
Canim yenge kim ? Salla gitsin kvye ... hanıma neoluyo dersin bundan sonra yengede deme olsun bitsin
Ben eşimin halasına ayse hanım / ayse hanım teyze diyorum sırf gıcıklığına
Faiz mi işletiyor kv kendi oğluna?
Bana kalsa takmam kime ne . Ama kv eşime ne dediyse adamın yeni haberi olmuş gibiydi. Pısırık biri filan olsam yanmıştım.
Ben hayatımda ilk defa senden duyuyorum böyle birşey. Benim çevremde de hiç yok faizle borç veren anne baba. Kadının dini imanı para olmuş demek o yüzden habire takıyor gezip tozmanıza.Maalesef... 1 kuruş bir yere borcu yok evi arabası var. Tek başına yaşıyor. Kenarda duran bir para .
Allah daha çok versin , gözüm yok. Zamanında çalışıp almışlar Allah bana da nasip etsin der geçerim.
Ama kendi ailemde böyle birşey görmediğim için bir annenin oğluna böyle bir şey yapması yine de garip.
Para pul mevzusuda varmis acikcasi tutunlu olun diye degil de kendi yapamadiklarini siz yapiosunuz diye laf ediyodur
Esini evde bekleyen sadece cocuk dogurmus komsudan baska yere gitmemis esiyle dugunde bayramda biyere gitmis eski kadinlar boyleler
Herhaftada biyere gidebilirsin para senin koca senin
Ben hayatımda ilk defa senden duyuyorum böyle birşey. Benim çevremde de hiç yok faizle borç veren anne baba. Kadının dini imanı para olmuş demek o yüzden habire takıyor gezip tozmanıza.
Hiç takmayın siz onu bence, verin cevabınızı içinizde kalmasın en azından.
Aynen öyle kendi ev aldığında 1 etekle gezmiş senelerce ama benim eşim devlet memuru şartlar ve devir değişti ki normalde gerçekten tutumluyumdur. Benimde ancak 10 tane kıyafetim vardır .
Daha ne yapayım 1 tane şeyle mi gezeyim diğerleri eskimesin diye . Ki kendisi bana 1 gün boyunca üzerimde gezdiğim kıyagetimi yıkamamamı havalandırmamı söyledi. Neden dedim . Eskiyor dedi :) anne ne kadar havalandırırsan havalandır yine kokar ben giyemem üzerime (ki terim normalde kokar sürekli yıkanır parfüm sprey kullanırım ) kokmasındansa eskisin temiz olsun dedim.
Yuhh sen öyle yap de ben pasaklı dedirtemem kendime de aaa ne pis kadın eskimesin diye leş gibi kokarak dolaşçak terden eskir ayol kıyafetler dura dura yıpranır
Valla kuzum ben hiç takmıyorum ben hergün değişik giyinirim elimdende gelir keser biçer değiltiririm kıyafetleri alışverişte çok yaparım ben bilmem ama kv ayakkabı sayımı bilir:)
Morali bozulur üstümü başımı gördükçe sanki kocasının aldattığı sevgilisiymişim gibi bakar
Bende at artık şu mkntunu tüy içinde derim tıkarım ağzına lafı olur biter
Anneciğim hep der annen doğurdu seni üzüleceksende annene sevineceksemde annene geri kalanı boşver
Hayata farklı pencerelerden bakıyoruz dersinMerhaba arkadaşlar.
Bundan 5-6 ay önce özel bir günümüzde eşimle beraber evde yemek yedik.
Masada votka da vardı .Masayı hazırladıktan sonra resmini çektim ve whatsapp durumumda paylaştım. Eşimin de haberi vardı ki normalde sormam 28 yaşındayım neyin atılıp atılmayacağını bilen biriyim sonuçta. Eşimde pek ilgilenmez hani ne atmış bakayım diyen biri değil.
Paylaşımın ertesi günü eşimin yengesi ile kv bir araya geldiğinde yengesi kv'me "hayırdır sizinkiler içkiye mi başladı"demiş.
Kv o anda şehir dışındaydı ve dönerken eşime söylemiş niye attınız diye "sözde" yengeye kızmış ama alakası yok kendi de kızmış eşimi de doldurmuş belli ki...
Bende senin haberin vardı dedim. Yengene mi kaldı bizim hayatımızı sorgulamak , sen 30 ben 28 yaşındayız, evli barklı çoluklu çocuklu insanlarız diye çıkmıştım. Ki söylerken sinirlendiği belliydi.Paylaştığımdan haberi olan adam neden sinirlensin sonradan. Ben çıkışınca annem de yengeme kızmış filan dedi ama alakası yok.
Hiç bir zaman kimsenin bir şeyine karışmam herkesin kendi hayatı kim kendine nasıl uygun görüyorsa öyle yaşar. Kimseyi sorgulamak,yargılamak bana düşmez. Durum böyle olunca aynısını bekliyorum. Karışana da istemsizce gardımı alıyorum.
Kv de kızmış belli ki ,bu konuyu pek konuşmadık kv'mle o olaydan sonra ben hem kv yi hemde yengeyi instagram'ımdan sildim , whatsapp durumumdan da engelledim. Ama 2-3 haftadır hem Kv hem yenge sürekli istek yolluyorlar. Ben kabul etmiyorum onlar yolluyorlar. Bilmiyorlar mı bilerek mi yapıyorlar anlamadım.
Yarın Kv me gideceğiz büyük ihtimal bir şeyden çıkar ve sorar bugun değilse yarın sorar. Bir de eşimin yanında sorar bilerek ki ben eşime söyledim böyle böyle diye haberi var.
Asla kabul etmeyi düşünmüyorum. Bir de şöyle bir şey var .Hiç bir şekilde paylaşımları yada yorumları yok. İşleri güçleri millet ne yapmış onu izlemek .
Sinirlenmek istemiyorum, saygısızlık asla yapmam. Konusu açıldığında söyleyebileceğim en mantıklı açıklama nasıl olur?
Hayatımda alkol almadım, almam. Alandan bana ne? Yani bu durumda sizin ne yiyip içtiğinizden kime ne? Şu her şeye karışan aileler/komşular/arkadaşlar beni deli ediyor. Saygı duymak ne kadar zor geliyor insanlara!
Hikayelerinizi gizleyin akrabalarınıza. Bugüne kadar hiç böyle şeylere karşı olduklarını duymadınız mı? Çoluklu çocukluysanız epeydir evlisiniz. Eminim ki tavırlarını biliyordunuz.
Hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın. Ama bazen görmek istemedikleri şeyi göstermemekte gereksiz çıkacak gerginliği engelliyor. İnstagramdan engellemekte gerginlik çıkartır. Ekleyin, kapatın hikayenizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?