Kayınvalidem ve eşimin yengesi

Evet paylasim yeri ama her yaptigini bircok kisiye acik paylasim yapiyorsan yorum da yapilir elbette. Cozum engellemek zaten onu da yapmissiniz.

Çok alakasız bir konudan oraya getiriyor konuyu nasıl oraya bağladığını bile anlayamıyorum.

Ne yardımı eşim çok acil bir şey için bir miktar para aldı 2 aylığına aldığı miktardan 1000 lira fazlasını ödeyecek laf etmesin diye. Normalde asla kabul etmezdim . Bankadan kredi çekecektik ama zamanımız yoktu.

Evet paylasim yeri ama her yaptigini bircok kisiye acik paylasim yapiyorsan yorum da yapilir elbette. Cozum engellemek zaten onu da yapmissiniz.

Her yaptığımı paylaşmıyorum. Toplasan 20 resim vardır. Herkese de açık değil hesabım. Ekli olanlar görüyor sadece ki çoğu kuzenim.

Votka resmini sadece wp durumumda paylaştım.

Faiz mi işletiyor kv kendi oğluna?

Canim yenge kim ? Salla gitsin kvye ... hanıma neoluyo dersin bundan sonra yengede deme olsun bitsin
Ben eşimin halasına ayse hanım / ayse hanım teyze diyorum sırf gıcıklığına

Bana kalsa takmam kime ne . Ama kv eşime ne dediyse adamın yeni haberi olmuş gibiydi. Pısırık biri filan olsam yanmıştım.

Faiz mi işletiyor kv kendi oğluna?

Maalesef... 1 kuruş bir yere borcu yok evi arabası var. Tek başına yaşıyor. Kenarda duran bir para .

Allah daha çok versin , gözüm yok. Zamanında çalışıp almışlar Allah bana da nasip etsin der geçerim.

Ama kendi ailemde böyle birşey görmediğim için bir annenin oğluna böyle bir şey yapması yine de garip.

Bana kalsa takmam kime ne . Ama kv eşime ne dediyse adamın yeni haberi olmuş gibiydi. Pısırık biri filan olsam yanmıştım.

Para pul mevzusuda varmis acikcasi tutunlu olun diye degil de kendi yapamadiklarini siz yapiosunuz diye laf ediyodur
Esini evde bekleyen sadece cocuk dogurmus komsudan baska yere gitmemis esiyle dugunde bayramda biyere gitmis eski kadinlar boyleler

Herhaftada biyere gidebilirsin para senin koca senin

Ben hayatımda ilk defa senden duyuyorum böyle birşey. Benim çevremde de hiç yok faizle borç veren anne baba. Kadının dini imanı para olmuş demek o yüzden habire takıyor gezip tozmanıza.
Hiç takmayın siz onu bence, verin cevabınızı içinizde kalmasın en azından.

Aynen öyle kendi ev aldığında 1 etekle gezmiş senelerce ama benim eşim devlet memuru şartlar ve devir değişti ki normalde gerçekten tutumluyumdur. Benimde ancak 10 tane kıyafetim vardır .

Daha ne yapayım 1 tane şeyle mi gezeyim diğerleri eskimesin diye . Ki kendisi bana 1 gün boyunca üzerimde gezdiğim kıyagetimi yıkamamamı havalandırmamı söyledi. Neden dedim . Eskiyor dedi :) anne ne kadar havalandırırsan havalandır yine kokar ben giyemem üzerime (ki terim normalde kokar sürekli yıkanır parfüm sprey kullanırım ) kokmasındansa eskisin temiz olsun dedim.

Ben Allah a havale ettim . Çok yüklü bir borç ödedik ki tam hamileliğime denk geldi. Ne kendi ailemden ne de eşimin ailesinden tek kuruş istemedik. Aldıysakta eşim aldığı gün bankaya yatırdı ertesi gün çekip kuruşu kuruşuna verdi.

Yuhh sen öyle yap de ben pasaklı dedirtemem kendime de aaa ne pis kadın eskimesin diye leş gibi kokarak dolaşçak terden eskir ayol kıyafetler dura dura yıpranır
Valla kuzum ben hiç takmıyorum ben hergün değişik giyinirim elimdende gelir keser biçer değiltiririm kıyafetleri alışverişte çok yaparım ben bilmem ama kv ayakkabı sayımı bilir:)
Morali bozulur üstümü başımı gördükçe sanki kocasının aldattığı sevgilisiymişim gibi bakar
Bende at artık şu mkntunu tüy içinde derim tıkarım ağzına lafı olur biter

Anneciğim hep der annen doğurdu seni üzüleceksende annene sevineceksemde annene geri kalanı boşver

İşin garibi kendisi asla deodorant sprey kullanmaz alerjisi varmış E onlara var da ter kokusuna yok mu alerjin diyorum. ( ama içimden :) ) insan en azından roll on kullanır.

İsterse parça pincik olsun bir giydiğimi asla giyemem yıpranmış olsun temiz olsun.

Hayata farklı pencerelerden bakıyoruz dersin

Hayatımda alkol almadım, almam. Alandan bana ne? Yani bu durumda sizin ne yiyip içtiğinizden kime ne? Şu her şeye karışan aileler/komşular/arkadaşlar beni deli ediyor. Saygı duymak ne kadar zor geliyor insanlara!

sakın izin vermeyin instagramdan takip etmelerine, hatta yenge soracak olursa da 'yediğim içtiğim millete dert oluyor, herkesin gözü kalıyor, o yüzden ekleyip sizi üzmek istemem' diyin olsun bitsin.

veya dindar ve mesajı anlayacak kapasitede kişilerse whatsaptan 'gıybet haramdır' diye bir yazı paylaşın.

Hikayelerinizi gizleyin akrabalarınıza. Bugüne kadar hiç böyle şeylere karşı olduklarını duymadınız mı? Çoluklu çocukluysanız epeydir evlisiniz. Eminim ki tavırlarını biliyordunuz.

Hayatınızı istediğiniz gibi yaşayın. Ama bazen görmek istemedikleri şeyi göstermemekte gereksiz çıkacak gerginliği engelliyor. İnstagramdan engellemekte gerginlik çıkartır. Ekleyin, kapatın hikayenizi.

Hayatımda alkol almadım, almam. Alandan bana ne? Yani bu durumda sizin ne yiyip içtiğinizden kime ne? Şu her şeye karışan aileler/komşular/arkadaşlar beni deli ediyor. Saygı duymak ne kadar zor geliyor insanlara!

Konumda da yazdım .Hayatım boyunca kimseyi hiç birşey için yargılamadım,karışmadım bana da düşmez .Herkes istediği gibi yaşar, herkesin sevabı da günahı da kendine .Bu yüzden bazı insanların bunu neden yaptığını anlamıyorum.

Gerçekten duymadım. Çünkü buna karışan yengenin çocuğu bunlara benzer çook şey yapmış. Ama o erkek yapar.....Bahsettiğim fotoğrafı instagram a atmadım. Wp durumumda paylaştım. Orada da tanımadığım kimse yok haliyle. Ama durumumu kv ye ve yengeye kapattım.

GÜNCELLEME

Arkadaşlar verdiğiniz öneriler için çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Tahmin ettiğim gibi kv eşimin yanımda sordu. Bende "Bazılarına dert oluyor anne çoğu kişiye hikayemi kapattım" dedim.

İnstagram isteğini neden kabul etmediğimi sordu. Bende sadece arkadaşlarımı ekliyorum dedim. " Annen var mı?" diye sordu . Bende annem böyle şeylere takılan biri değil dedim. Şakayla karışık " İyi , bende seni face den çıkarayım o zaman " dedi güldü. Bende " Canın sağolsun." dedim. Konu kapanmış oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…