kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

Bebeğin sütünden kalması içler acısı senin ve bebeğinin süt emme dolayısı ile birbirinize bağlarınızı koparmak için yalandan sütün yok yetmedi yok yaramıyor maksadı anne ile bebeğin birbirine sıcacık olmaması maalesef böylede başarmış sen en önemliydin bebeğin için sütünü verirken bu önemli çokda özel olayı mahvetmiş nasıl bebeğinin ve senin VEBALİNİ verecek ? Çünkü anne sütünü emen çocuk ilerde annesine daha düşkün aklı başında güzel huylu olur diye duymuştum .

önce güzelce konuş kavga etmeden eşinle.. sonra kendi ailenin ewine gt bi kaç gün kal . gtme kv yanına. eşine şart koy. ayrı ew yada boşanırm de. bi ew kiralasın. bi yakınm böyle yaptı adam bi iki hafta içinde ew tuttu. şmdi araları iyi eşiyle..

sizin o evde saygi gormeniz icin kocanizin sizin arkanizda durmasi lazim bunuda olay yasadiginda hakliligini ispatlayarak baslaki kocanda onlara degil sana hak versin zaten esin senin yaninda olsa hic kv gorumcen ezermi seni

Bende haklı olduğumu biliyo ama üstüne basmiyo çünkü kendi aralarında da anlasamiyorlar

Kv sadece şunu söyle yeri geldiğinde inşaAllah senin kızlarında aynı kendileri gibi görümcek ve senin aynın gibiside kv Rabbim nasip etsin amin diyede söyle

Kızı bana ettiklerini buluyo zaten ama bunlar anlamamazliktan geliyolar bende birinde dedim üveye etme özde bulursun gelinine etme kızında bulursun diye öyle dunurune beddua peşinde kendini hiç ortaya koymuyo o iyi kaynana bende onun kiziyim 2 lafından biri bu

önce güzelce konuş kavga etmeden eşinle.. sonra kendi ailenin ewine gt bi kaç gün kal . gtme kv yanına. eşine şart koy. ayrı ew yada boşanırm de. bi ew kiralasın. bi yakınm böyle yaptı adam bi iki hafta içinde ew tuttu. şmdi araları iyi eşiyle..

Biz kavga etmeden konuşamıyorum ki evden giderim felan dersem beni öldürür heralde

Bebeğin sütünden kalması içler acısı senin ve bebeğinin süt emme dolayısı ile birbirinize bağlarınızı koparmak için yalandan sütün yok yetmedi yok yaramıyor maksadı anne ile bebeğin birbirine sıcacık olmaması maalesef böylede başarmış sen en önemliydin bebeğin için sütünü verirken bu önemli çokda özel olayı mahvetmiş nasıl bebeğinin ve senin VEBALİNİ verecek ? Çünkü anne sütünü emen çocuk ilerde annesine daha düşkün aklı başında güzel huylu olur diye duymuştum .

Ben pes etseydim başaracakti ama etmedim oğlum 10. ayına girdi hala emziriyorum olmayan süt7mle

Ben pes etseydim başaracakti ama etmedim oğlum 10. ayına girdi hala emziriyorum olmayan süt7mle
Maşaallah sana kv ,ye rağmen başarmışsın ben engel oldu zannetmiştim çok sevindim bebeğini sütün kendiliğinden kesilene kadar emzir hem onun hemde senin sağlığın için çok önemli kv hiiiç takma ötsün dursun kendi kendine takmazsan kendi başını yer takarsan seninkini Allahım yar ve yardımcın olsun canım

Maşaallah sana kv ,ye rağmen başarmışsın ben engel oldu zannetmiştim çok sevindim bebeğini sütün kendiliğinden kesilene kadar emzir hem onun hemde senin sağlığın için çok önemli kv hiiiç takma ötsün dursun kendi kendine takmazsan kendi başını yer takarsan seninkini Allahım yar ve yardımcın olsun canım

Allah razı olsun canım çok şükür bende öyle yapacam inş bu güne kadar pes etmedim bundan sonrada etmem kendi çocuklarını mamayla büyütmüş sütü m yok diye aynı şeyi banada yapacaktı tamam çok agliyodu hiç durmaz dı ama az olan bebek ayda 1 kilo alirmı.

En son ramazanda bu olay yaşadık kv bana seslendiğinde duymamism evimiz dublex benim odam 2 katta seslenmiş duymadım sonra odanın kapısı çarpınca aşağıdan gorumcem çüşş diye bağırdı herzaman susardm bu sefer susmadm çocuğu uyuyup indim aşağıya ben kendime ahir aramaya gidiyorum benim bildiğim çüşş okuze eşeğe denir dedim neymiş de ben seslenmeyip de kapı çarpınca ondan demiş ve annesi de müsade ediyo ben senden kaç yaş büyüğüm dedim bilmiyorum diyo pişkin pişkin ve edin bu tartışmayı duyup beni çağırdı anlattım ve ben suçlu oldumkibar bi dille uyarabilirmisim sonuç bu
Dublex eve cikmayi dusunen arkadasa sesleniyorum sakin yapma bunu..

Biz kavga etmeden konuşamıyorum ki evden giderim felan dersem beni öldürür heralde
Ailemi ziyarete gdiyorum die çık o zmn gidincede söyle ayrı ew olmadan dönmem die.. çok eziyorlar szi buna müsaade etmeyin lütfen..

Kv beraber yaşıyorum ve 2 görümcemle nerden başlasam bilmiyorum bunların bana yapmadığı kalmadı ilk baslarda kocamı kiskandilar benden görümcelerim yalan söyleyip kaynanamı kıskırttılar bana karsi benim söylemediğim seyleri söylemisim gibi anlatip iftira attilar ve ben bunları heezaman duydum tesadüfen. Ailemingelmesini istemezlerdi geldiklerinde desen savat surat.Şimdi 10 aylık bi oğlum var benim çocuğumu benden kıskanıyolar resmen kv annesi gibi davranmıyo mu sinir oluyorum kadına ya. Onlar evde yokken oğluma banyo yaptırdım diye evde kavga kıyamet koptu .en sonunda da kocamla arama girdiler artık ondan da soğudum evin köpeģi olsam daha cok saygı görürdüm heralde sürekli bağırıp çağırıyo hırpalıyo beni dayanamıyorum artık cok bunaldım ne yapmalıyım
ayrı eve taşın

Bende haklı olduğumu biliyo ama üstüne basmiyo çünkü kendi aralarında da anlasamiyorlar
benim esimde ailesi karsisinda ben hakli olsamda sen haklisin hicbir zaman demez susar bende bunu anliyorum seninkide oyleyse birak nasilsa seni hakli buluyodr ayrica gorumcelerine agrligini koysan biraz hem kucuk diyosun hemde saygisiz agzinin payini verirdim ben olsam hicbisey olmaz sen onlara birde torun vermissin gucunu kullan ezdrme kendini

benim esimde ailesi karsisinda ben hakli olsamda sen haklisin hicbir zaman demez susar bende bunu anliyorum seninkide oyleyse birak nasilsa seni hakli buluyodr ayrica gorumcelerine agrligini koysan biraz hem kucuk diyosun hemde saygisiz agzinin payini verirdim ben olsam hicbisey olmaz sen onlara birde torun vermissin gucunu kullan ezdrme kendini

En küçüğü 10 yaşında o bile çemkiriyo bişey dediğimde büyüklerin yapması gayet olağan değilmi. Beni çocuğumun annesi olarak görmüyorlar ki ilk doğum yaptığım zamanlar nasıl güzel dogurmusum ben bunu diye severdim sen dogurdun demek derdi hemen kendi başına mı dogurdun. Cocugumu bile sevmeye korkardım

En küçüğü 10 yaşında o bile çemkiriyo bişey dediğimde büyüklerin yapması gayet olağan değilmi. Beni çocuğumun annesi olarak görmüyorlar ki ilk doğum yaptığım zamanlar nasıl güzel dogurmusum ben bunu diye severdim sen dogurdun demek derdi hemen kendi başına mı dogurdun. Cocugumu bile sevmeye korkardım
ya arkadasim sen cocugunu sevmekten bile korkup sevdrmiyolar yaptrmiyolar baktrmiyolar dersen olur mu?? bu evlat senin senin.. bunu bi kere kendine bi kabullendrde sahip cik guclu ol kendini ezdrme 10 yas nedr ki ona bile sozun gecmiyo farkinda misin o evde kimse seni takmiyo ve bunun sebebi sensin senin bu herseyi kabullenisin bence

ya arkadasim sen cocugunu sevmekten bile korkup sevdrmiyolar yaptrmiyolar baktrmiyolar dersen olur mu?? bu evlat senin senin.. bunu bi kere kendine bi kabullendrde sahip cik guclu ol kendini ezdrme 10 yas nedr ki ona bile sozun gecmiyo farkinda misin o evde kimse seni takmiyo ve bunun sebebi sensin senin bu herseyi kabullenisin bence

Işte ben çocuğumu sahiplendigim zaman suçlu oluyorum terbiyesiz oluyorum. Görümceme kızdığım zaman anasının gönlü olmuyor morali bozuluyor da bu çocuģuna terbiye vermek aklına gelmiyor

Lohusayken benim sütüm felan kesilmisti bunlarin yüzünden agladiginda hemen kucagimdan alırdı sanki annesi oymus gibi

Işte ben çocuğumu sahiplendigim zaman suçlu oluyorum terbiyesiz oluyorum. Görümceme kızdığım zaman anasının gönlü olmuyor morali bozuluyor da bu çocuģuna terbiye vermek aklına gelmiyor
bosver ya anasini sen. senin moralinden kiymetli mi bi sorun olursada esinle boyle yapti bende kizdim ben yengesi degilmiyim kac yasindayim bisey soylemeye hakkim yokmu dersin

Back
X