kayınvalidem ve görümcelerimden bıktım boşanmak istiyorum...

Bence ayrı eve çıkmayın, boşanın. Eşiniz size şiddet uyguluyormuş. Bu yeterli sebep zaten. Bunun yanında ailesi size saygılı davranmazken, sizin küçük büyük herkese saygılı davranmanızı bekliyor. Ne mecburiyetiniz var bunları yaşamaya. Aileniz destekçinizmiş. Çocuğunuzu alır gül gibi yaşarsınız.

Çok soğudum zaten eşimden yabanciymis gibi davraniyorum

Bu durumda kötü duruma siz değil eşiniz düşer siz mağdursunuz yazılarınızdan anladığım kadarıyla o evde yaşamaya devam edeceksiniz tek yapabileceğim sizin için dua etmek hakkınıza hayırlısı bu saatten sonra.

Tsk ederim herkesin hakkında hayırlısı olsun

Eee sürdürmenin ne alemi var? Eşiniz ömür boyu ailesiyle yaşamak istiyor. Size karşı merhameti ve saygısı yok. Sizin de sevginiz bitmiştir.

Laf arasında sürekli onların yanında olacağımızı söylüyor zaten hayır iyi olsun ölene kadar bakarım ben ona ama böyle yapınca insanın içi almiyor

Kocam

Onunla konuşmaya korkuyorum sürekli el kaldırıyor bana seni adam etmesini bilirim dilin cok uzadı senin hep boyle
ayrı ev çözüm değil. anamdan ayırdın diye seni hastanelik edene kadar döver bu psikopat. boşan kurtul hepsinden.

Nerdeyse ben izin alacam cocugum hakkında bi karar alırken sinir stres sahibi oldum bunların yüzünden çocuğumu benden soğutmak için ne gerekiyo sa yaptı benim sütüm olduğu halde çocuk doymuyo diye mama verirdi nedense o tespiti her ay kontrole gittiğimiz doktoru de yil de o yaptı
çocuğuna analık yaptırmazlar bunlar. kendini de çocuğunu da bu saçma hayata mahkum etme. annen de arkanda ne güzel, çık git.

ayrı ev çözüm değil. anamdan ayırdın diye seni hastanelik edene kadar döver bu psikopat. boşan kurtul hepsinden.

çocuğuna analık yaptırmazlar bunlar. kendini de çocuğunu da bu saçma hayata mahkum etme. annen de arkanda ne güzel, çık git.

Yaptirmiyolar zaten onun yüzünden de çok tartıştık bende ayrı eve çıkınca mutlu olacağımı düşünmüyorum zaten belki o zaman daha kötü olacak onlardan ayrıldığı icin

Şu kkda her 2 günde bir böyle bir konu açılıyor.

Birlikte yaşıyorum, tabiri caizse ağzıma mıçıyorlar napmalıyım diye?
Sürekli aynı öneriler gelse de, asla değişmiyor.
Cevaplar hep aynı şekildr oluyor.
1- boşan, sorun kocanda.
2-evi ayır
3- sabret allah affedicidir.
4- kayınvalidene iyi davran aranız düzelsin

Seç beğen al konu sahibi.

Böyle bir anneye sahip bir eşten bisey bekleme zaten..iğrenç kadın nasıl hırpalar seni aklım almıyor.. darp raporu al, seni azarlarken telefona kaydet sesini..bir şekilde kanıtın olsun..ve o evden ayrıl ailenin yanına git..ne güzel ailenin kapısı açıkmış sana..oğlun emin ol o evden ayrı daha güzel yetişir..çünkü hiçbir evlat ezilmiş, sinmiş karşısında devamlı hakarete şiddete maruz kalan bir anne istemez..ailene git..çalış çabala güzel güzel buyut yavrunu..çünkü eşin adam olmaz..

Böyle bir anneye sahip bir eşten bisey bekleme zaten..iğrenç kadın nasıl hırpalar seni aklım almıyor.. darp raporu al, seni azarlarken telefona kaydet sesini..bir şekilde kanıtın olsun..ve o evden ayrıl ailenin yanına git..ne güzel ailenin kapısı açıkmış sana..oğlun emin ol o evden ayrı daha güzel yetişir..çünkü hiçbir evlat ezilmiş, sinmiş karşısında devamlı hakarete şiddete maruz kalan bir anne istemez..ailene git..çalış çabala güzel güzel buyut yavrunu..çünkü eşin adam olmaz..

Şiddeti uygulayan esim annesi de yil

Şu kkda her 2 günde bir böyle bir konu açılıyor.

Birlikte yaşıyorum, tabiri caizse ağzıma mıçıyorlar napmalıyım diye?
Sürekli aynı öneriler gelse de, asla değişmiyor.
Cevaplar hep aynı şekildr oluyor.
1- boşan, sorun kocanda.
2-evi ayır
3- sabret allah affedicidir.
4- kayınvalidene iyi davran aranız düzelsin

Seç beğen al konu sahibi.

Belki insanlar biraz stres atmak için yazıyolar birseyleri paylaşmak için olamaz mı??? Keşke bu yorumu yapmak daha önce aklınıza gelseydi kimse zahmete girmezdi o zaman tühh

Belki insanlar biraz stres atmak için yazıyolar birseyleri paylaşmak için olamaz mı??? Keşke bu yorumu yapmak daha önce aklınıza gelseydi kimse zahmete girmezdi o zaman tühh
Zaten size öneri sundum, bakın 4 tane.
Şimdi başka bir öneri söyleyeceğim. Bu bana söyledikleriniz var ya, heh ne güzel ifade ediyormuşsunuz meğer kendinizi.
Gidin kayınvalideyle sorunlarınızı tek tek söyleyin.
Bana bunu yaptın bana bunu yaptın diye.
Biraz cazgır olun.
Bir de öyle deneyin bakalım.

Zaten size öneri sundum, bakın 4 tane.
Şimdi başka bir öneri söyleyeceğim. Bu bana söyledikleriniz var ya, heh ne güzel ifade ediyormuşsunuz meğer kendinizi.
Gidin kayınvalideyle sorunlarınızı tek tek söyleyin.
Bana bunu yaptın bana bunu yaptın diye.
Biraz cazgır olun.
Bir de öyle deneyin bakalım.

Onuda yaptım susturulup oturtuldum. Onlara kalsan ben öyleyim zaten başkalarına karşı iyi onlara karşı cazgır.

Kv beraber yaşıyorum ve 2 görümcemle nerden başlasam bilmiyorum bunların bana yapmadığı kalmadı ilk baslarda kocamı kiskandilar benden görümcelerim yalan söyleyip kaynanamı kıskırttılar bana karsi benim söylemediğim seyleri söylemisim gibi anlatip iftira attilar ve ben bunları heezaman duydum tesadüfen. Ailemingelmesini istemezlerdi geldiklerinde desen savat surat.Şimdi 10 aylık bi oğlum var benim çocuğumu benden kıskanıyolar resmen kv annesi gibi davranmıyo mu sinir oluyorum kadına ya. Onlar evde yokken oğluma banyo yaptırdım diye evde kavga kıyamet koptu .en sonunda da kocamla arama girdiler artık ondan da soğudum evin köpeģi olsam daha cok saygı görürdüm heralde sürekli bağırıp çağırıyo hırpalıyo beni dayanamıyorum artık cok bunaldım ne yapmalıyım

hmm eşinizin size olan davranışları konusunda çok bilgi vermemişsiniz annesi ve kardeşlerinin etkisi altında olmadığında size nasıl davranıyor?? sizin için mantıklı 2 seçenek var gibi gözüküyor boşanabilirsiniz.görümce ve kaynanadan tamamen kurtulursunuz.ikincisi eşinizle ayrı bir eve çıkarsınız mümkünse kayınvalide ve görümceye çok uzak bir yerde onlarıda arada sırada görürsünüz.

Ya bi bakıyorum melek gibi bana çok iyi davraniyo herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyor sonra bide bakmışsınız ben en nefret ettiği dusmaniyim.

Yani onlar dolduruşa getiriyolarmi tam emin değilim ama onların yanında bana bağırıp kiziyo odaya aşkım diyerek giriyo anlam veremiyorum

Back
X