• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ve gorumcemm. fesatlik mi yapiyorum?

kocam beni seviyo da ondan alıyo, herkes onun gibisni versin
aman ne güzel yetiştirmişiniz benim için doğurmuşun de
geç

ne canını sıkıyon
otur keyfine bak gidince
size gelince de sen hizmet edersin
çalışmak da istiyosan çalış diilse de istemiyorum kocam da istemiyo, yorulma diyo de

Canım bu lafını çok tuttum ::::) bundan böyle ben böyle diyecem süpersin :))

Mesafe koy canim onlar seni el kizi gibi gordugu surece sen onlara sıkı fıkı olamazsin gorumcen sadece esinin ablasi olsun arkadas gibi olma madem o sana surekli igne gibi laf sokuyo saygida kusur etme ama kendinide ezdirme esinle senin arana karismalarina izin verme sen esinle mutluysan gerisi bos canini sikmaya degmez

Eşinin ailesinin alacağı oda takımına görümcenin fikir vermesinde bi anormallik göremedm ben. Sonuçta ben bunu beğendim bunu alıcak annemler dememiş ki fotoğraf göstermiş. Bence ilgilendiği benimsediği için sevinmelisiniz ;)
Kayınvalidenizin o şekilde sözler sarfetmesi sizi sinir edebiklir tabiki etmese laf çarpıtmasa daha iyi olurdu elbet ama çok abartılı şeyler göremedim ben. Ne kayınvalideler okuyoruz. Yinede rahatsız oluyorsanız mesafe koyun bence.

Eşinin ailesinin alacağı oda takımına görümcenin fikir vermesinde bi anormallik göremedm ben. Sonuçta ben bunu beğendim bunu alıcak annemler dememiş ki fotoğraf göstermiş. Bence ilgilendiği benimsediği için sevinmelisiniz ;)
Kayınvalidenizin o şekilde sözler sarfetmesi sizi sinir edebiklir tabiki etmese laf çarpıtmasa daha iyi olurdu elbet ama çok abartılı şeyler göremedim ben. Ne kayınvalideler okuyoruz. Yinede rahatsız oluyorsanız mesafe koyun bence.

Bunu soylemisyim.tavsiye etmesindeki amac baska. Fikir vermiyor.cunku oncesinde baska konularda fikir verirkrn bana soruyordu.smdi esime soyluyor.sebebi dr esimin yoluyla bana yaptirmak.esim derse kabul ederim diye dusunuyor

hiç eşine söleme dediklerine cevablarını ver..suna bakın dedıklerı zaman meela bizim aklımızda alacagımız sey var ona bakcas de gereken tavrı koy ama bunu eşine hisettirme onlar eşine sikayet ettiginde de eşin aynı tavrı göstrebilcek mı merak ediorum

Onlar yine bi sekilde halledip ikna ederler.cnku bana farkli esime farkli konusuyorlar. Evde degisiklikler yapmak istedm.esimle de konustuk tamam dedi. Snra ben kayinvalideme soyledim hosuna gitmedi yok gerek var mi iste para yi dert etti.bisey demedm.snra esim anlatiyo.onu da yeni anlatti ben soylenncr.onlar seni cok duaunyolar.bak bunu yapicamiZi soyledim evet cok iyi olir rahat edersiniz dems.esim dedi diue boyle dedi.ben dedigimde ne gerek var diye konustu. Esime farkli onun yannda farkli ben varken farkli. O yuzden nasil bi tavir takinir esim bilemiyrm.ama bundan smra lafmi esirgemiycem

Merhaba hanimlar.
Sorunum kayinvalidem ve gorumcem. Yaptiklarindan tavirlarindan laf sokmalarindan biktim.bu zamana kadar esome hic bir seyi yansitmadim.ama artik soyluyorum. Takdir edersiniz ki esim anlamadi.

Gorumcem surekli ben yokmusum gibi davranir.evlerine gideriz yardim etmek isterim mutfaktan cikartir. Bnm alacagim bir sey var mesela esimle konusuruz horumcem duyar fikir sunar hemen resim gonderir buna bakin falan diyr. Ya her konda boyle bebegome bebek odasi takimini esimin ailesi alacak gorumceme ne oluyosa resim gonderiyo esime bu nasil diye. Ona ne oluyosa artk.

Kayinvalidrm evlendigimden beri ustumde bir sey gorse yeni mi bu der durur. Fiyatini sorar.ona neyse. Esime bir sey almistim nisanliyken onu gordu . Esim de gmznzl aldi dedi.kayinvalidem ne dese begenirsoniz. Hee x in parasiyla aldin dedi. Esimin parasiyla almisim. Sinir oldum.ben de hayir o zaman nisanliydik kendi paramla aldim dedm. Hep boyle alttan alttan laf sokuyor. Cogu zaman bisey diyemiyorm. Isin kotusu esime anlatyrm ben ablami tanyrm yapmaz oyle bisey diyo.yapt i iste diyorm. Canm kasitli degildir diuo. Napocami sasirdim. Esime bunlari nasil anlaticam. Gorumceme ve kayinvalideme karso nasil bir tavir takinmaliyim?

Aynı benim kv bu kırmızılı yeri neden yaptıklarını bilen varsa bana da anlatsın. Evlerine gittiğinde mutfaktan çıkarıyorsa buyursun her işi kendi yapsın otur eşinin yanına. Bebek odası konusuna gelince onun beğendiğini alma senin beğenmedin bir takımı alacak değiller herhalde. Bence bu tür insanlarla eşin yokken görüşme eşin de anlasın sana nasıl laf soktuklarını çünkü sürekli sen eşine anlatırsan hep sen sorun çıkarıyor gibi olursun.

Onlar yine bi sekilde halledip ikna ederler.cnku bana farkli esime farkli konusuyorlar. Evde degisiklikler yapmak istedm.esimle de konustuk tamam dedi. Snra ben kayinvalideme soyledim hosuna gitmedi yok gerek var mi iste para yi dert etti.bisey demedm.snra esim anlatiyo.onu da yeni anlatti ben soylenncr.onlar seni cok duaunyolar.bak bunu yapicamiZi soyledim evet cok iyi olir rahat edersiniz dems.esim dedi diue boyle dedi.ben dedigimde ne gerek var diye konustu. Esime farkli onun yannda farkli ben varken farkli. O yuzden nasil bi tavir takinir esim bilemiyrm.ama bundan smra lafmi esirgemiycem

Sen yazdıkça ben şok oluyorum aynı benim kv anlatıyorsun o da böyle bana böyle ona öyle der benim ailem de bize destek olmuştur. Ben dayanamayıp bazen anlatıyorum eşime biliyor tabi doğru söylediğimi bir şey demiyor tabi ilk zamanlar hep suçlandım şimdi kv ler bize geliyor alıyorum elime telefonu o kadar kızıyor ki içinden :) Geçen gün dayanamadı nazliderin ne yapıyorsun telefonla dedi eşimin duyacağı şekilde ben de hiiiç oyun oynuyorum dedim, sandı ki eşim bana bırak o telefonu diye kızacak çünkü eskiden olsa eşim kızardı.
Yani demem o ki zamanla görüyorlar yalnız görüşme de eşin anlasın kimin kime laf soktuğunu.

Sen yazdıkça ben şok oluyorum aynı benim kv anlatıyorsun o da böyle bana böyle ona öyle der benim ailem de bize destek olmuştur. Ben dayanamayıp bazen anlatıyorum eşime biliyor tabi doğru söylediğimi bir şey demiyor tabi ilk zamanlar hep suçlandım şimdi kv ler bize geliyor alıyorum elime telefonu o kadar kızıyor ki içinden :) Geçen gün dayanamadı nazliderin ne yapıyorsun telefonla dedi eşimin duyacağı şekilde ben de hiiiç oyun oynuyorum dedim, sandı ki eşim bana bırak o telefonu diye kızacak çünkü eskiden olsa eşim kızardı.
Yani demem o ki zamanla görüyorlar yalnız görüşme de eşin anlasın kimin kime laf soktuğunu.

Sakincasi yoksa nr kadarlik evlisiniZ? Su yuzden soruyorm.esim bana degil onlara hak veriyor su an oyle dememistir kasit yoktur falandiyor. Yani acaba nr kadar daha beklemem lazim bunu icin soruyorum

mesafe...
mesafe...
mesafeee....
her zaman bunu bilir bunu söylerim....bu kadar müdahele eden kişilere karşı mesafeni koru...eğer korumazsan sen üzülürsün...
mesafe her zaman iyidir..herkes yerini bilir...sen ne kadar yakın olmaya çalışıp iyi gelin olabileceğini sanırsan, okadar yanılırsın.. samimi olarak iyi gelin olunmuyor...asla....

Sakincasi yoksa nr kadarlik evlisiniZ? Su yuzden soruyorm.esim bana degil onlara hak veriyor su an oyle dememistir kasit yoktur falandiyor. Yani acaba nr kadar daha beklemem lazim bunu icin soruyorum

2007 haziran da evlendim ilk 2 sene seninki gibiydi 3. sene biraz değişmeler oldu çünkü ben hastalandım yemek yiyemiyordum 38 kiloya düşmüştüm mutfağa girince çıkarmaya başlıyordum ve eşim bu halime çok üzülüyordu doktorlara falan götürdü, sonra birgün yemek yedim çıkarmadım kv ertesi gün hemen aradı geçmiş olsun iyileşmişsin eee ne yaptın akşama diye. akşam eşim gelince anlattım hemen gidip söylüyorsun diye çok üzülüyordu o yüzden söyledim iyileşince çok sevindi dedi, ben de hıı o yüzden hemen akşama ne yaptın diye sordu değil mi dedim tabi eşim annesinin öyle demesine kızdı ama bana belli etmedi. sonrasında bizi çok sık görüştürmedi, kv kullandığım elektriğe bile karışırdı. Bir de her pazar günü mutlaka görüşürdük 1 gün öncesinden planı yaparlardı ya bir işi olurdu beni götür derdi ya onlara oturmaya giderdik, sonra ben demeye başladım hafta başında aşkım pazar günü şuraya gidelim diyordum kv benden sonraya kalıyordu onunla görüşemiyorduk uzak yerleri seçiyordum :)). Birkaç kez market alışverişine gittik herşeyi aldı, ben aptal gibi kıyamam eşime hepsini biz ödedik tabi. Birgün eşimin parası yoktu bana da babam 10 TL vermişti kv yi bir yere bırakacaktık yolda şurada dur birşey alacağım dedi 1 tl ya maşrapa alacakmış gittiler ben arabadayım eşim geldi sende para var mı dedi 10 TL var dedim aldı aaaa bir baktım kv tanesi 1 TL den 10 tane yapma gül almış (evinin heryeri yapma çiçek ne yapacaksa) o gün anladım yemeyenin malını yediklerini. Eşim ailesiyle aynı iş yerindeydi sonra farklı sebeplerden ayrıldı kendi iş yerimizi açtık ben de çalışıyorum akşam 10 a kadar çalışıyoruz hiç gocunmam hamileydim hiç gık demedim o saatlere kadar çalıştım. Bu arada biz ev aldık annemlerin (annemlerin durumu iyi) yardımıyla şimdi durumumuz iyi çok şükür.

anlattıklarımdan sonra bazı gelişmeler oldu. ben de tekrar yazıp yorum almak istedim. eşim sürekli ablasıyla ilgili yasadıgım bir sıkıntıda tabi ki ablasını koruyordu. ben de ablasıyla kavgalı olmak istemediğim için eşim de bu duruma üzülüyor diye eşimin konuş demesiyle görümcemle konuştum. ona bebegimle ilgili bir şey de bana sormadan eşimle konuşmasını beni yok saymasını ve buna kırıldığımı söyledim. aldığım cvpla oturdum aşağğııı !!! cok sinirliyim. benı yok sayma sana ne oluyor tavırlarına devam ettş tabi ki ! valla benim annem babam alacak zaten . sıkıntın varsa onlarla konuş. dedi. tabi büütn konuşma bundan şbaret değil. hala daha kardeşime dedim o gitsin baksın bi görsün nasılmış diye. gibi cvplar aldım. ben de zaten bu durumdan rahatsızım eşim kadar benm de fikir hakkım var dedim. ama tabi bildipini okudu. eşime anlattım msjları kendisi okudu. haklısın canm. ablam yanlış yapmış. sen de bundan snra ona gçöre davranırsın dedi. tabi ben 3 gün boyunca üzüntüden ne hale geldikten sonra. eşim ablasını arayıp. neden boyle konuştun. sen nasıl bu şekilde konusursun bir daha bizimle ilgili hiç bir şeye karışma dedi. fikir verme ve yporum yapma demiş. ve her gün konustugu ablasını aramamaya başladı. ben de eşime dedm. benm derdim sizin aranıza fitne sokmak değil. herkes sınırlarını bilsin ve benm hayatıma kimse burnunu sokmasın . ara ablanla konuş dedim. o bir iki gun daha aramadı. tabi görümcem de aramıyor eşim ona sert cıktı diye.

olaylar oldu bitti yaşandı. ama ben hıncımı alamadım. ona karşı öfkem gittikçe büyüyor. nasıl davranıcamı bbilemiyorum.aslında biliyorum ama off bilmiyorum. evlendiğimizden beri huzur bırakmadı. ve sacdece bana değil eltşme de yapıyor. birinin dur demesı lazım. cnku artık sabrım taştı. bıktımm!!!

ayrıca unutmadan söyliyim... kayınvalidemin hiç bir sucunun olmadığını, gayet iyi niyetli olduğunu. bütümn işleri görümcemin ceviirp huzurumuzu mahvettiginin farkına varmış oldum. suan görümceme karşı cok mesafeliyim. o olaydan snra da bir iki defa konuştum. msj yazdım. hatta bebegıme aldıgım seyleri gösterdim yine her zaman ki tavrını takındı. eşim buna da şahit oldu ve artık tamamen bana hak veriyor . görümcemn başının altından çıkıyor her sey

e tamam işte artık eşin seni anlıyor..
daha üzülecek bir şey kalmamış..
uzatırsan eşin sana tepki verebilir yine
ailemle aram bozuldu hala problem çıkarıyorsun diye..

Back
X