- Emoji Skoru
- 49.180
- Puanlar
- 798
Yanlış anlamışsınız. Haftada en az bir kere gidiyoruz. O çağırdığında gitmiyorum dedim. Çünkü mesela tek dinleneceğim gün olan pazar günü çağırıyor. Akşam eve 8 de gelmişim dinleneceğim vakitte çağırıyor. Ben de o çağırdığında değil kendime uyan bir vakitte gidiyorum. Çelişki bunun tam olarak neresinde?
Siz buradaki yorumlara bakmayın.
Ailem eşimi çok sever ama daha bi kere bile yüzü gözü yamuk fotoğrafını bak bu da bizim damat diye gruplara atmamıştır. Ya da misafir gelince ille gelin dememiştir ki aramız 5 dk.
Dünyada milyarlarca çiftin yaptığı şeyi yapıp evlendik. Atomu parçalasak gururlansın diyeceğim ama bir kv neden geliniyle gururlansın ki? Ben çözemiyorum.
Asıl seviyorsa saygı duyması gerekir. Saygı duymuyorsa sadece kendi ataerkil düşünceleri için sizi zorla elaleme göstermeye çağırıyordur.
Kv size zerre saygı duymuyor. Saygı duymayan bir insanın sevdiğini de düşünmüyorum. Saygı duymuyor çünkü duysa işi gücü bırakıp sizi dış kapının dış mandalina çaya çağırmazdı gün ortasında. Sizi sevdiği için çaya çağırmadı, oradaki insanlara bak gelinimi aradım mı gelir diye hava atacaktı. Neyse ki elinde patlamış.
Seven insan düşünceli olur. Ben mesela asla gelinim akşam sekizde çağırmam. İnsan dediğin düşünen bir varlıktır. Bu kız saatlerce çalıştı neden gelip benle otursun bir de 8den 10a kadar diye düşünürüm. Bu konuda da sonsuza kadar haklısınız.
Bu arada kayınbalide sizi taciz ediyor. Sokakta biri fotoğrafımızı çekse kıyameti koparırız. Yapan kişiyle yasal bağımızın olması bu durumu meşru kılmaz. Sizden izin almadan fotoğraflarınızı çekip (üstelik bir çoğunda uygunsuzmuşsunuz) rızanız olmadan bir sürü gruba atıp sizinle hava atması görgüsüzlük ve tacizdir. Buna da bir sınır çekin. Ne münasebet? Sizin anneniz eşinizin fotoğrafını çaktırmadan çekiyor mu hiç?
Şimdi bu mu saygılı, seven, geliniyle gurur duyan, övünen kayınvalide? Ben gelinimle gurur duymak istesem en güzel çıktığı fotoğrafı paylaşırım. Ağzınızın yamuk olduğu fotoğrafı (ha birde gizlice) paylaşmam. Yine diyorum insan düşünen varlık.
Hamile kalmadan önce ailemle görüşürdük sık sık. Şimdi hamileyim. Annemler teklif etti,ilaç alamazsın covid olursan gelme diye. Mesela bakın seven düşünen aile tam olarak budur. Kv sizi önemsese der ki x y z lere gelme, bende sana misafir getirmeyeyim, hamilesin, allah korusun bişi olur.
O yüzden düşünceli, özleyen, seven kv ayaklarını geçiniz. TAMAMEN güç savaşı. Gelinim ayağıma geldi, gelinime misafir götürürüm istediğim zaman, gelinim çağırdığım yere gelir kafası. Ayrıca 8 aydır hayatındasınız, sanki öz çocuğusunuz neyinizi özleyecek.