- Konu Sahibi Emine Poyraz
Kaynananın yemek pisirip sen çalış gelinim eve gelince yemegini yer yatarsın diyeceğini hic sanmam. Mutlaka senden iş, aş bekleyecektir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya. Travmasi bile yetiyor insana. Hala ruyalarimda kavga ediyorum kv ile. Uyandigimda tum gun canim sıkkın oluyor. 2,5 yildir konusmuyorum, gorusmuyorum. Bazen esim konusurken sesini telefondan duyuyorum hemen modum düşüyor. Her halde yaşlanana kadar surer bizlerdeki bu travma)))Arttırıyorum
Ben 1 sene kayınvalide evinde yaşadım 9 senedir etkisinden çıkamadım
Bazen hala kendimi kadının evindeymişim görüyorum rüyalarımda ve kan ter içinde uyanıyorum
Hayatımın en büyük travması ve ben atlatamadım
Bakamaz çünkü çalışıyor dublex ev alacaklar bizim için aldıkları zaman oğulları çalışıp ödeyecek tabiki her ailede olur ama biraz iyimser yaklaşın lütfen korkutmayin beni nolur ya![]()
Ben yaşamak zorunda kaldım evet aşk için hiçbişey düşünmüyorsun. Aynı ev ama mutfağımız sözde ayrı. Bende çalışıyorum eve gidiyorum yemek benim mutfakta pişer bulaşıklar kalır yerlerde duvarlarda yağ kir kalıntıları. Bütün mutfak zeytin turşu şalgam su şişeleri ve mutfağıma 2 kişi zaten giremez. Bunları geç. Eşinle sohbet edeceğin tek yer yatak odanız çünkü mutlaka karışılacak. Dışarı çıkarım haftasonu diyorsun ya. Siz evde kalın ben gezmeye gidiyorumla olmuyor. Benim kayınlarım kayınbabam yurtdışında tek kaynanam var çocuk da yok daha 11 ekimde evlendim ama sürekli kiraya da olsa o evden çıkmak için tartışıyorum eşimle. Tekrar düşün derimMerhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadımdüşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.
Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
Merhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadımdüşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.
Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
ay sizin icin dublex ev mi alacaklarmis ne dusuncelilermisBakamaz çünkü çalışıyor dublex ev alacaklar bizim için aldıkları zaman oğulları çalışıp ödeyecek tabiki her ailede olur ama biraz iyimser yaklaşın lütfen korkutmayin beni nolur ya![]()