KAYİNVALİDEM VE KAYINLARIMLA AYNI EVDE YAŞAMAK ?

Olabilir gibi.. ama siz birlikte otururken, kayınlarinizdan biri evlenirse ikinci gelin iyimser bakışınızı değiştirebilir. (Zira kk'deki elti konularında okuyoruz:))

Sorsan ki KV degil annemle oturacağım, evde kardeşlerimde olacak.
Benim yorumum yine aynı olurdu.
Hiçbir şey uzaktan göründüğü gibi tatlı ballı olmaz.
Ev ev üstüne olmaz.
Konu KV nin kötü olması vs değil, dünya iyisi bir insan olabilir, ama ben eş ve çocuklar dışında evimde başka biriyle yasamayi tercih etmem.
Tabi ki zorunluluklar olmadığı sürece..

Merhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadım 🤫🤫 düşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.

Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
Ooo hemen savunmaya gecmissin madallah kardesim sen ayni evde otursan bizene oturmasan bizene.biz sana diyoruzki bizdr beraber oturmayana kadar benim kaynanam kanatsiz melekti.ayni evde patliyor hersey.asil sen yermissin zaten kayinvaliden yemek yaoacak cocuga bakacak sen haftasonu cikip gezerim aksamda gelirim yatarim diyorsun. Iste o isler oyle olmuyor

Valla kendi anne babamı kardeşimi çok çok sevmeme rağmen belli bir zaman sonra ayrı eve çıktım. Hatta ayrı ile.
Yani bana mantıklı gelmiyor...
Ama bu şekilde yaşamak isteyen için iyi olabilir.
Ama ne kadar yakınlaşırdanız aranız o kadar açılacak buna eminim.. Batacak her şey.
Siz çocuğu babaanneme kitleri gezerim dersçdindesiniz
Belki kayınvalide de düşünüyordur gelin gelir yemek yapar yeriz ben gezerim o toplr

Evi otel gibi kullanmak istemişsiniz ama ..bence mümkün değil
Çok büyük bir ev.. temizliği var, kadın hafta içi çocuk bakacak evi temizleyecek hem de yemek yapacak siz de hafta sonu gezeceksiniz hiç mantıklı değil

Benim annem kayınvalide ve gelini çok sever keza ben de öyle. Sağlık durumundan dolayı altı ay aynı evde kalmıştık hiçbir şekilde sorun yaşamadık. Daha uzun süre ne olur bilmem tabi

Yazılan her aksi yoruma iyi olacaklarına inanarak cevap vermişsiniz. Yani gidin oturun ozaman ne diyelim:işsiz: arada bir misafircilik oynamakla aynı evde yaşamanın arasındaki dağlar kadar farkı siz yaşamadan anlayamayacaksınız, yorumlardan anladıgım bu.

Ben istemezdim. Kayınvalide biraz mantıklı da kayınbiraderler ne alaka yani. Niye eşimin kardeşleriyle aynı evde yaşayayım ki

Bu nasıl varoş bir üslup, pes. Ben uyuyayım da siz de uyanın bi an önce. Ya da İnşallah kayınvalidenizin yanına taşınırsınız da sizi benden önce yatmış olduğunuz o güzel rüyadan uyandırır, iyi uykular 😂
Vurdu ve gol oldu ahahaha :KK53: :KK70:

Kayınvalide çalışılıyor mu şu anda çalışmıyor mu? Bir yorumda çocuğa bakamaz çalışıyor demişsiniz de. Evi kim satın alacak? Parasını kayınlar ödeyecek de sizden beş kuruş almayacaklar mı? Faturalara mutfak masrafına ortak olmayacak mısınız?

Kessinlikle aynı evde değil aynı ortamda dahi kalma hep sorun çıkıyor kısıtlanırsın üstelik..

Ben de yaşadım çünkii

Back
X