- 26 Mayıs 2018
- 8.211
- 38.802
- 548
- 51
- Konu Sahibi Emine Poyraz
Kv'sini seven ve 26 yıldır kendisiyle hiç atışmamış bir gelin olarak konu sahibini pek bi Polyanna gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo hemen savunmaya gecmissin madallah kardesim sen ayni evde otursan bizene oturmasan bizene.biz sana diyoruzki bizdr beraber oturmayana kadar benim kaynanam kanatsiz melekti.ayni evde patliyor hersey.asil sen yermissin zaten kayinvaliden yemek yaoacak cocuga bakacak sen haftasonu cikip gezerim aksamda gelirim yatarim diyorsun. Iste o isler oyle olmuyorMerhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadımdüşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.
Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
Vurdu ve gol oldu ahahahaBu nasıl varoş bir üslup, pes. Ben uyuyayım da siz de uyanın bi an önce. Ya da İnşallah kayınvalidenizin yanına taşınırsınız da sizi benden önce yatmış olduğunuz o güzel rüyadan uyandırır, iyi uykular![]()