KAYİNVALİDEM VE KAYINLARIMLA AYNI EVDE YAŞAMAK ?

Güzel düşünmeye çalışıyorsun. Kendini ikna etmeye çalışıyorsun ama gerçekler öyle değil Malesef. Ne güzel uzaktan mutlu mutlu geciniyorusunuz. Bu kıvamda devam edin. Ayni eve çıkıp hiç riske atmayın. O bomba bir patlar elinizdeki herseyden olursunuz

Kızlar yorumları okudum. Baya baya objektif ve maddi manevi her açıdan yorumlar gelmiş. Acı gerçekleri bile çat çat söylemişsiniz. Tebrikler gerçekten :)

Biz ayni evde değil altlı üstlü oturuyoruz çok memnunum işten gelirim yemek hazır evde yemek yapmam şuan hamileyim temizliğime yardım eder ki cocuk olunca bakıcak ben çalışacam ama ayni ev nasıl olur bilmiyorum biz altlı üstlüyüz cok rahat ama benim kayınvalidem sakindir anaçtır herkezle olmaz

Fikrimi sorarsaniz ben ayni evde hele ki iki kayin ile yapamazdim. Insanin ozeli bile olmaz. Esyalar bile insanin kendi duzeninde olmaz. Kocanla agiz tadiyla bile kavga edemezsin. Evliligi anlayamazsin. Ne biliyim bir suru sey sayabilirim. Iki koskoca adamla ayni evde ne kadar anlassam da yapamam ben. Uzanip yatamam en basit ornegi. Tuvaletteki cope pedimi atmaya cekinirim. Istedigim saatte dusa giremem. Esiyle sevisirken bile cekinir insan ses giderse diye.
Calisacagim diyorsun. Ne biliyim ben olsam cocuga kayinvalide bakacaksa ayri bir eve, belki ona yakin bir eve cikardim. Cocuk buyuyunce de krese verirdim madem calisacaksiniz. Ama anladigim kadariyla siz boyle soylememizi istemiyorsunuz. Yaparsiniz tabi, daha iyi olur denemizi bekliyorsunuz. Siz bilirsiniz ne diyelim.

1,5 yil kv ile yaşamiş biri olarak cok sıcak bakiyorum bu konuya.
Konu sahibi siz yorumlara aldanmayin. Gül gibi de yaşarsiniz.
1,5 yil kv ile yaşadim 2,5 yildir da hala etkisinden cikamadim, bence siz de bir tadin. Mukemmel bir hayat )))
Arttırıyorum
Ben 1 sene kayınvalide evinde yaşadım 9 senedir etkisinden çıkamadım
Bazen hala kendimi kadının evindeymişim görüyorum rüyalarımda ve kan ter içinde uyanıyorum
Hayatımın en büyük travması ve ben atlatamadım

Kayınvalideniz iyi olabilir ama siz biraz uyanıklık yapıyorsunuz gibi geldi bana.

Kadın çocuğa bakacak, ev işlerini yapacak, akşam yemeğiniz hazır olacak; kayınbiraderler çalışıp hem evi geçindirecek hem evin borcunu ödeyecekler; siz de ev için birikim yapıp hafta sonu aile saadeti yaşayacaksınız.
Ne güzel dünya.
Böyle bir dünya var mı sizce?

O kadın sizin bakıcınız mı hizmetçiniz mi?
Yarın bir gün kayınbiraderler evlenmek isteyecek, para biriktirecekler.
Siz sadece faturalara yardım ederek bu işten sıyrılabileceğinizi sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz.
Akşamları 10 kişiye yemek yapıp hafta sonları 10 kişinin pisliğini temizlerken saçlarınızı yolarak hatırlarsınız burada sizi uyaranları.

Merhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadım 🤫🤫 düşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.

Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
Aranız iyiyken kötü olmayın derim ben genelde önce cok iyi anlasıolar aynı ev olunca problemler baslıo

İnsan asıl iyi anlaştığı için bile eler bu ihtimali.

Su an nisanliyim ve ayni fikirdeyim.
Nisanlimla ilk tanstgimiz donemlerde buna benzer bi konusma yaptim.
Dedim ki "Insallah bir omurluk mutlu olmak planimiz, sen kocam olacaksan seni doguran annede benim annem olacak. Annen gordugum kadariyla cok benziyor benim anneme, cok sevdim. Aslinda tamda bu yuzdn yanlis anlasamazsan, ayni evde kalmak istemem annenle. Cunku ayni evdeyken ufak bi tatsizlik oldugunda maalesef bu seni yipratie. Karin ve annen arasinda kalirsin ve bu bir omur surer gider. Sen uzulursun ve sen uzulursen bende uzulurum. Demem oki, ayni evde kalmayalim tamda iyi kalabilmek adina".

Yeri gelmisken sunuda ekliyim. Annem hep sunu der " ayni evde kalip keske kalmasaydim diyen cok, ama iyiki kalmisim diyen cok az. Riske girmeye gerek yok".

yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
Kv ile aran iyi zararı olmuyor eziyet etmiyor tuzun kuru kötü laf duy eziyet etsin senin hayatını kurcalasında sen bilenme

Bakamaz çünkü çalışıyor dublex ev alacaklar bizim için aldıkları zaman oğulları çalışıp ödeyecek tabiki her ailede olur ama biraz iyimser yaklaşın lütfen korkutmayin beni nolur ya 😁😁😁😁
korkutmak değil olacakları söylüyoruz,bide 2 kayın ile aynı evde yaşamak bana biraz tuhaf geldi kusura bakmayın ama dinen de sakıncalı,her ne kadar eşiniizin kardeşi bile olsa sizin için yabancı 2 erkek.Sizin için sorun olmasa bile onlar için durum değişebilir zaman içinde.Bence çok yanlış

Bence gayet mantıklı.Eğer kafa dengide bir insansa,anlayıslıysa tadından yenmez.
Ben çok uyumlu bir insan olduğum için kayınvalidelere direkman öcü gözüyle bakmıyorum.
Sonuçta senin sevdiğin adamı doğurmuş,büyütmüş,yetiştirmiş bir kadın.:duduk:

Yorumlara çok şaşırdım gerçekten olumsuz düşünüyor olabilirsiniz ama kadına yok kaynanasına tatlış dedi diye tiye almalar yok prenses misin demeler çok garip. Herkes kayinvalidesiyle kötü olacak diye bir şey yok gerçekten anne kızdan öte olan insanlar var çevremde konu sahibi arkadaşımın da görümcesi yokmuş anladığım kadarıyla bu yüzden de kadın daha yakın görüyordur.

Ayni evde yaşamaya gelince bence harika mantıklı bi fikir bütün mesajları okumadım ama 'ekmek bile zor alıyoruz' cümlesi yetti bana ki zaten çalışan insanlarsınız akşamdan akşama geliniyor eve hiç bir sorun olmaz bence.

Bazı kayinvalideler torununa bakmak olarak görmüyor bu olayı zevk alıyor seviyorlar birlikte yaşayıp onların yemeğini vs işlerini yapmayı.

Ben olsam düşünmez giderdim biraz akıllı davranılırsa idare etmeyi bilirseniz her şey güzel olur.
Mutluluklar Dilerim 💜

Merhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadım 🤫🤫 düşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.

Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır

Kv çok iyi olabilir belki çok zorlanılırsa aynı evde de yaşanabilir
Ama iki tane de kaynınız varmış, evde yabancı iki erkekle nasıl yaşanır bilemedim
Daha önce çalıştınız mı bilmiyorum ama öyle sizin düşündüğünüz gibi olmuyor
Mesela tüm gün yoruldunuz, pertiniz çıktı üstünüzdeki pantalon bile ağır gelir eve gidip bir duş alıp şöyle rahat askılı penyenizi giyip o akşam yemeği hafif bir şeylerle geçiştirmek istersiniz ama o ortamda mümkün değil. Evde iki yetişkin erkek var, kıyafetinizi ona göre ayarlamak durumundasınız. Koskoca ev kv tek başına iş yapamaz siz yapacaksınız, o bütün gün çocuğa bakmış olacak, yemek yapmış olacak siz öylece işten gelip kendinizi yatağa atamazsınız ya da hafta sonu hiç bir iş yapmadan gezmeye çıkamazsınız. İki aile bir arada olacak maddi destekte bulunmak zorundasınız, hastalık, işsizlik gibi durumlarda para hesabı yapamazsınız.
Yani sizin düşündüğünüz gibi pembe değil o tablo, ev üzerine ev olmaz diye boşa söylenmemiştir. Şimdi tatlı olan kv ile aynı eve girince gerilirsiniz çünkü kimsenin usulü diğerine uymaz, bu kv niz kötü biri demek değildir ama birlikte yaşamak farklı bir durum

Back
X