- 1 Nisan 2019
- 1.653
- 3.796
- 133
- Konu Sahibi Emine Poyraz
Kayınvalide için büyük konuşmuyorum, ama kayın asla olmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1,5 yil kv ile yaşamiş biri olarak cok sıcak bakiyorum bu konuya.
Konu sahibi siz yorumlara aldanmayin. Gül gibi de yaşarsiniz.
1,5 yil kv ile yaşadim 2,5 yildir da hala etkisinden cikamadim, bence siz de bir tadin. Mukemmel bir hayat )))
Bende altlı üstlüyüm çok memnunum iyiki ayrı değilim diyorum yemek temizlik herşeye yardım eder işten geliriz yemek hazır olur ama ayni evde zor olabilir rahat edemez insanBence altlı üstlü oturmak daha mantıklı.
Arttırıyorum1,5 yil kv ile yaşamiş biri olarak cok sıcak bakiyorum bu konuya.
Konu sahibi siz yorumlara aldanmayin. Gül gibi de yaşarsiniz.
1,5 yil kv ile yaşadim 2,5 yildir da hala etkisinden cikamadim, bence siz de bir tadin. Mukemmel bir hayat )))
Aranız iyiyken kötü olmayın derim ben genelde önce cok iyi anlasıolar aynı ev olunca problemler baslıoMerhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadımdüşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.
Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
İnsan asıl iyi anlaştığı için bile eler bu ihtimali.
Kv ile aran iyi zararı olmuyor eziyet etmiyor tuzun kuru kötü laf duy eziyet etsin senin hayatını kurcalasında sen bilenmeyazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır
korkutmak değil olacakları söylüyoruz,bide 2 kayın ile aynı evde yaşamak bana biraz tuhaf geldi kusura bakmayın ama dinen de sakıncalı,her ne kadar eşiniizin kardeşi bile olsa sizin için yabancı 2 erkek.Sizin için sorun olmasa bile onlar için durum değişebilir zaman içinde.Bence çok yanlışBakamaz çünkü çalışıyor dublex ev alacaklar bizim için aldıkları zaman oğulları çalışıp ödeyecek tabiki her ailede olur ama biraz iyimser yaklaşın lütfen korkutmayin beni nolur ya![]()
Merhaba dostlar öncelikle iyi geceler dilerim herkese fikir danışmak istiyorum lütfen mantıklı cevaplar veriniz :) ... Kayınpederim yok iki tane benden 2 yaş büyük kaynım ve kayınvalidem var tatliş mi tatliş çok iyi anlaşıyoruz 3 senedir evliyim ayrı evde yaşıyorum. Çok sıkıntı çekiyoruz 1.5 yaşında oğlum var kira, iş sıkıntıları, vesayre vesayre. Kayinvalidem bana geçenlerde dublex 6+2 evde yaşamayı teklif etti bende sıcak baktım doğrusu ama konuşmadımdüşünüyor hissi verdim.. 3 oda altta ve salon mutfak.. 3 oda üstte+salon banyo herşeyi ayrı dublex baya büyük bir ev yepisyeni. Çocuğuma bakar bende çalışırım en azından eve yaziliriz diye düşündüm. Yemeğim hazır olur o konuda beceriklidir hamarattır ve torununa çok düşkündür bu yaşına kadar çalışmış kadın 47 yaşında ve kaynımın biriyle o kadar iyi anlaşıyoruz ki kanka gibiyiz senelerdir taniyoruz birbirimizi öz kardeş gibiyiz. Diğer kaynım zaten kendi halinde onlarda calisacak. Ve oğluma çok düşkünler sizce nasıl fikir dublex otursam mı anlaşırız kesinlikle tabi her evde olduğu gibi arada olur bazı şeyler ama sonuçta sabah gidicem akşam gelicem yemeğimi yiyip yatacağım hafta sonu eşimi çocuğumu alır gezmeye çıkarım. Sizce nasıl fikir hanımlar lütfen bana bir yol gösterin arada kaldım ve benim giyimime özel hayatıma düşkün olduğumu eşime düşkün olduğumu bilir karışmaz bunuda belirteyim Kayınpederimde yok.
Özellikle yazıyorum!!!! Neden herkes kayınvalidelere bilenmiş bir şekilde o eşinizin annesi değil mi sizin annenize öyle söylense hoşunuza gider mi yapamayın lütfen günahtır