kayınvalidem ve kayınpederim bizde kalmak istiyor :(

ben senin yerinde olsam açıkca söylerim ne o öyle sürekli sürekli tamam yeri gelir kalırsında ama onların keyfine göre mi hareket edicem
hiç çekinme söyle aa evim varken niye kalıyım de ben evimden başka yerde yatamıyorum uyku tutmuyo de
onlarda çok sık gelip kalıyorlarsa eşinle konuş istemiyorum de yüz göz olmak istemiyorum de

benim kayınbabamda ikidebir tutturulyor gelcem diye bende nasıl ısrar ediyorum gel kal bizde diye çünkü biliyorumki buranın havası kuru onunda astımı var nefes alamıyo burda o yüzden geliyo bir gün kalıyo ikinci günü acilde geçiriyoruz üçüncü gün gidiyo ...ay yok çok iyi adam aslındada çalışıyosan hiç çekilmliyo çünkü onlar ayrı ilgi ayrı misafirperverlik bekliyor ee biz anca işimizi evimizi çoluk çocugu hallediyoz kırk tane kolumuz yokki motormu takalım anacım..

bi pazarın var çalışıyosun aynı şehirdesiniz ve yatıya geliyolar, açık açık konuş, koltuk atmadan anlamazlar benceakannehir. daha az bağımlı bir aile olsaydı anlayabilirlerdi ama iyi bir taktik:lepi:

benımkılerde hep hayl kuruolardı nısanlıyken ıste bu oda bızım bızde gelır kalırız ay su balkonda söle vakıt gecırırım falanfılan dıe
hepsine dedim heerkes evıne dıe
cunku aynı sehırde oturuyoruz vede 20 dklık yol var aramızda
uzkata olsak tamam dıcem ama sacmaaaaaaaaa
yılışık ınsanlardan nefret edıorum

aynı şehirdeyse biraz sacma kalmaları ama siz birşey demeden mi kalıor onlar?

ewet ya. mesele gecen hafta kaynım, annesi ve babası almışlar çantalarını gelmişler kalmaya. ve bir gün öncesinde de ardılar eşimi gelicez diye işiniz var mı. eşimizde yok dedi. ertesi gün var işimiz. buna rağmen kalmkaya geliyorlar. ben tabii çantalrını görünce şok oldum. ve surat üstüne surat bende. eşimde şaşırdı. ben direk laf arasına aaa bizde yarın biyerlere gitcez falan dedim. anlamışlar tabiiki. ben bebeşimi uyuturken demişler. siz yrn gitcekseniz kalmayalım. ve ben çok mutlu oldum. ve giderlerken dedim ki bütün cesaretimi toplayarak Bİ GÜNLÜĞÜNE GELİN, DİĞER GÜNDE BİZE KALSIN! inş. bu son nolta olmuştur.

evlendik.. ilk bir yıl onların bize gelin, kalın demelerinden, onların gelmelerinden ve kalmaktan bıktım. nerdeyse hergün kavga eder olduk eşimle. off hatırlamak bile kötü. zaten çalışıyorum bi tek pazarım var. onlara mı ayırcam yani. 4 yıl oldu hala aynı konudan muzdaripim. he birde bebişim oldu ya. iyice bi haller oldu. ama artık söylüyorum kalamayız diye. evdeki bi koltuğu attım gelmesinler diye. anlamışlardır heralde.

yaşayış meselesi arkadaşım bazı insanlar burun buruna yaşamaya bayılır
ben olsam bende istemezdim
kayınvalide kayınpeder diye değil
kendi ailem içinde aynı ben koloni halinde yaşamayı hiç sevmem
Allah esirgesin hastalık mastalık gibi önemli konular hariç tabi
:delphin:

kendı kızlarının evıne kımseyı ıstemezler
ama soz konusu gelın oldumu bayılırlar en gerkesız gunde yatmaya:)

en sevmediğim şey en yakınımda olsa yatılı misafir...
kendi evimde yabancı olurum rahat edemem daralırım...

yeni evlendiğimiz zamanlarda bizim taraftan bir düğün olacaktı.
kayınvalidem kızım evinde yatıya kalan olacak mı dedi?
ben tedbir almak istercesine direk...
hayır ! tüm sülalem burada büyükler varken bana düşmez yatılı misafir ağırlamak.
hem ben oldum olası yatılı misafir sevmem anne.
en yakınım bile olsa ! kendi evimde yabancı olurum dedim...

kadın sustu hiç sesi çıkmadı :roflol::roflol::roflol:
ben tedbirimi alayımda nolur nolmaz a.s

biz evleneli 3 sene bitti bir gün bile yatıya kalmadılar bende :dance:
aman kalmasınlarda ya bu sevmemek değil çok sever sayarımm kendilerini ama bu hassas bi nokta ,bu başka bişiy...

Back
X