- 1 Aralık 2014
- 158
- 144
- 53
- 34
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Tebrik ediyorum sizi gercekten. Bana cok guzel yardimci olup boyle mantikli(!)bir soru sordugunuz için.laf olsun diye konusanlar gibi sizde yorum olsun diye yorum yapanlardansiniz galiba.iffetli olsun diye betül koymuşsunuz rahime koysaydınız iffetsizmi olacaktı?
Neden bu kadar takildiniz betul ismine. Bende biliyorum herhalde. yil olmus 2015 insanlar hala en alakasiz seye takiliyor.Ne kadar ters bir aileye gelin olmuşsunuz. Siz iffetli olsun diye Betül ismini koyuyorsunuz, zaten onların ağzı hep küfürlü diyorsunuz. Tövbe büyük sözüme ama her şeye pat pat küfür eden aileye asla gelin olmam istersem aşkımdan öleyim.. Çok yanlış seçim yapmışsınız demekki. Ayrıca el kadar bebeğe söylenecek laf mı bu? Bebeği bırakın kimseye söylenmez ki.
**Çok çok önemli Edit: İsmim Betül değil sanırım iffetsizim. Isme kalsaydı ohoooo hanımefendi Zeki'ler zeki olurdu tamamen, Narin'ler narin olurdu.. Ve daha niceleri.. Böyle genellemeleri bırakın Allah aşkına yıl oldu 2015.
veya, yari hayretle yari gulerek 'ay anne o nasil laf, melek o ayol' tarziyla soylenebilireşinle konuşsana bu konuyu?ilk günden şikayetçi olmakla ne alakası var?bu kaynanamlar ağzını şapırdatarak yemek yiyor tarzı bir durum değil ki ilk zamanlar idare etmeye çalışasın?
söylenecek laf var söylenmeyecek laf var yani..
Neden bu kadar takildiniz betul ismine. Bende biliyorum herhalde. yil olmus 2015 insanlar hala en alakasiz seye takiliyor.
kahpe miBen de bazen kucuk kiz cocuklarini cok guzel masallah kahpe yaa cok canlar yakicak diye severimama sizin kiziniza ne sekilde soyledikleri onemli ben gulerek soylerim mesela onlar ciddi soyluyosa uyarmakta fayda var
yav kadincagiz, betul olmayanlar iffetsizdir dememis ki.. isim koyarken onda bu dusunce hasıl olmus demek.. 'isminin ozelligini/anlamini tasir insan' dusuncesi olabiliyo bazilarinda.. kimisi sirf soylenisi guzel diye koyar, kimisi anlamina bakar, kimisi de populer isim der koyar.. konuyu baska yere cekmek de bi yere kadar
Ya bilmiyorum kahpe cok hosuma gidiyokahpe mizilli diyeydin bari
alwayscim sana degildi msjim hususi olarak; baktim bi kac soylenmis ve konu kaymis, onun uzerine yazdim..
İffetli olsun diye demesine takıldım ben, konuyu çekmeye çalışmadım zaten cevap da verdim normal olarak :) Siz iffetli olsun diye isim koyuyorsunuz, buna bu kadar düşkünsünüz dedim "Edit" yazmadığım kısımın üzerinde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?