- 25 Ağustos 2014
- 21.207
- 50.803
- 798
- Konu Sahibi insanbirbulmaca
-
Ya bilmiyorum kahpe cok hosuma gidiyoarkadaslarla birbirimize sakalasirken soyleriz ordan yapisti dilime
alwayscim sana degildi msjim hususi olarak; baktim bi kac soylenmis, onun uzerine yazdim..
Pek samimi arkadaslarimnasil arkadaslarin var oyle
veya, yari hayretle yari gulerek 'ay anne o nasil laf, melek o ayol' tarziyla soylenebilir
ben de seni
Ben de kendimi ifade ettim, konu sahibi de direk onu çekince düzeltmek istedim. Seni önemsiyorum çünkü lavantakokulusandık
cok cirkin ya.. melek o yani cidden, ne demek kaltak kahpe o...?! inşaAllah esi ailesiyle ayni tarzda degildir..şey de olabilir, kocacım annenler biricik yavrumuza şimdiden kaltak diyor haberin olsun gibisinden..
bu tarz konuşmalar ailenin yapısı,görgüsü gibi konular hakkında bilgi verir.Düşük kültürlü bir aileye gelin gitmiş konu sahibi maalesef..
o değil de yıllar yıllar önce hastane odasının birinde torununu "ulan ero.pu" (evet e ile) seven bir çingene kadını görmüşlüğüm var,aklıma geldi şimdi
Ben de bazen kucuk kiz cocuklarini cok guzel masallah kahpe yaa cok canlar yakicak diye severimama sizin kiziniza ne sekilde soyledikleri onemli ben gulerek soylerim mesela onlar ciddi soyluyosa uyarmakta fayda var
Esimin ailesinin oldugu sehre cikti tayinimiz. Bir aylik bebegim var. Dogumdan beri annemin yanindaydim. Tasinma isini esim kendi halletti. Yeni geldim esimin yanina. 2 gundur kayinvalidemdeyim. Bebegime iyi bakiyordu durmayinca gazini cikariyor salliyordu. Ne guzel dedim ilgili. Bugun bebegim agladikca sus kaltak terbiyesiz diye kizdi kac kere yavruma . Sok oldum ya insan nasil kaltak der torununa. Cok sinirliyim tavrimi da belli edemedim. Sonra kayinpeder geldi o da kaltak demez mi. Off ne yapacaagim ben. Normalde de kufurlu agizlari. Daha yeni iclerine giriyorum simdiden kotu olmak istemiyorum. Esimede ilk gunden sikayetci olmak istemiyorum. Ben onlari uyarsamda degisecegini sanmiyorum cunku alismis dilleri. Ben yavrum iffetli olsun diye betul koydum adini. Onlarda kaltak diyor cok zoruma gidiyor.hadi bugun uyardim diyeyim yarin baska kufur cikacak agizlarindan. Nasil koruycam ben yavrumu bu cirkin sozlerden nasil guzel yetistiricem. Lohusa depronuna giricem dusunmekten Nasil bir yol izlemeliyim fikir verin.
Yanlarinda ogullarina bikac kez kufur et soyle okkalisindan agzini doldura doldura..sonra onlar dusunsun
Ne kadar ters bir aileye gelin olmuşsunuz. Siz iffetli olsun diye Betül ismini koyuyorsunuz, zaten onların ağzı hep küfürlü diyorsunuz. Tövbe büyük sözüme ama her şeye pat pat küfür eden aileye asla gelin olmam istersem aşkımdan öleyim.. Çok yanlış seçim yapmışsınız demekki. Ayrıca el kadar bebeğe söylenecek laf mı bu? Bebeği bırakın kimseye söylenmez ki.
**Çok çok önemli Edit: İsmim Betül değil sanırım iffetsizim. Isme kalsaydı ohoooo hanımefendi Zeki'ler zeki olurdu tamamen, Narin'ler narin olurdu.. Ve daha niceleri.. Böyle genellemeleri bırakın Allah aşkına yıl oldu 2015.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?