kayinvalidem ve kayinpederim :(

halacocuksun

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
6.661
9.348
198
Aslında böyle bir konu actigim için utaniyorum ama içim içimi yiyor size sorum bu duruma nasıl sabir gösterebilirim... benim 41 günlük bebeğim var kv ve kp bizde kalıyor kv kalsa sadece keşke şikayet etmicem ona sabir gosteririm ama iyi kadın allah var günahını almayım ... ama kp nasıl söylesem bilmem evimizde sadece klozet var malesef ve her tuvalete gittiğimde domestos dökmek ve yikamaktan yoruldum bol su ictigimden sık gidiyorum sütüm olsun diye... afedersiniz her girdigimde sanırım ishal olmuş her yeri batırıyor üstelik el Yikama sesini de duymuyorum birde kv saolsun bebegimi alıp onun kucağına veriyor o ellerle bebegimi sevip öpüyor içim içimi yiyor ama bi şey diyemem zaten eşimle aram yeni düzeldi tek çare sabretmeliyim salı günü inşallah belki giderler .. birde sigara içip geliyor sonra bebegimi kucağına aliyor deli oluyorum ... yani seytan durtuyo ama sesimi kapamaliyim içimi rahatlatin lütfen bide ben boyle düşündüğüm için sizce kötü fikirli birimiyim kendime kızıyorum ama bundusuncelerden kendimi alamiyorum

Aa valla kusura bakma canimda hata sende benim bebeğimde 51 gunluk ve ne zamam kucaklarina alsalar elleriniz temizmi diye sordum hemen gidip yikarlardi eger temiz degilse ki takipde ettim yani yikiyorlarmj diye ve eşim le benden baska kimsenjnde opmesine izin vermedim öpmeyin sakin sadece ayhanla ben opebiliriz dedjm tabi sen bnlari soylemek icin gec kalmissin en basjnda uyaricaktn

midem kalktı
benimki 3.5 yaşında hala sevmeye ya da yiyecek vermeye kalkışanlara ellerinizi yıkadınız mı diye soruyorum, dışardan geldiklerinde hadi önce ellerinizi yıkayın sonra salona diyorum, millet alınacak diye savunmasız, minicik çocuğumu elalemin pisliğiyle yüzgöz edemem.

eşine söylesen sana ınanmaz mı yani? inanmazsa kendı gözlesın babasını görsün o zaman.
görse bıle git diyemez elbet, ama annesıyle konusur '' rahat edemıyor eşim, yeni dogurdu, '' falan filan derse belkı annesı anlar bıraz ve giderler.

hem kimse kusura bakmasın ama yenı dogum yapmıs kadının evınde kalınmaz bu kadar, insan rahat etmek ister

Ne kadar daha kalacaklar ki?

Uyarmalısın elleriniz temiz değil mi?
Sık sık yıkayalım çocuk bu hasta olur diye uyar devamlı.

Kv genç mi? Eşinin kirlettiğine de o dikkat etmeye çalışsın bir zahmet..
Off ne zor..

Bence sizin tavrinizda yanlış. Tabiki bebeğiniz önemli en değerliniz ama sonuç olarak bizleri dünyaya getiren anne babalar içinde değerli torunları sonuç olarak. Ben böyle tavır gösterilen cocuklari yanlislikla elleyince bile suçlu hissediyorum kendimi

Bebegim kayinpederimden daha onemsiz olamaz. Ben anneme bile dedim torun sevecekseniz sigarayi birakirsiniz. Hatta erkek kardesim dun itibariyle birakti yegen geliyor diye.

Canım allah sabır versin bende 3 aylık anneyim sakın stres yapma rahat olmaya çalıs zor ama sütün için bebegin için relax ol ben ilk dönemde stresli zamanlar yasadım sütüm cok az oldu ben ona baglıyorum halada cok degil sütüm ne yaptıysam artmadı sayılı gün diye düşün bebegini allah korur hiç ensişelenme sen sıkıntı yaptıkca bebeginde huzursuz olur

Uyarmadım mi saniyorsunuz kucaklarina bile verme k istemedim ben öpmeye kıyamazken koklarken onlar tükürükle öpüyorlar mübarek ama eşimle aram bozuldu o zaman esimle hep kavga ettik yaşlı insanlar yarin ölürler pişman olursun dedi sanki kendisi benim anneme pek saygılı neyse bende dedim ölüm yaşlı genç dinlemiyor ama iste boyle ev huzurum bozulmasın diye sesimi mecbur kesiyorum iç benden habersiz veriyor kp kucağına görünce kosturarak aliyo ru m ama ne çare inşallah bir an önce giderler ya gerçketen bilemiyorum kötü birimiyim ama bu kadarda pis olunmaz ... birde onlar hariç herkesi uyarıyorum zaten elini yıka diye ama iste off off

uzakta mı oturuyorlar?

Torunlari diyede minicik bebegi kirli ellerlemi tutsunlar yüzlerini yalap sap mi opsunler ben cocuguma her dokundugumda ellerim temiz olsn diye ozen gösterirken torunlari diye istisnami yapıcam esim bile disardan gelir gelmez kosup.ellerini yikiyor hemen onlarda yikicak tabiki tavrim gayet dogru sizin dusunceniz yanlış hemde cok yanlış!

Valla eşimle aram yeni düzeldi lafın olmasa eşine söyle diyecektim.
Kendisi birşey diyemesede belki annesini uyarırdı. Uygun bir dille söylesen yine tepki alır mısın? Aslında çok çok steril büyütmemek lazımmış bebekleri ama sanırım doktorların "çocuklarınızı mikropla da tanıştırın" derken kasdettikleri koli basili değildir. Söyle yıkasınlar ellerini. Çocuğun annesi sensin.

Ama eşime nasıl derim baban tuvaleti böyle bırakıyor diye bana kesin şunu der sende yaslanacaksin bir gün e iyide yaşlanınca pismi olmak gerek ta afedersiniz ama sifon bile çekmiyor akli başı yerinde bi adam

ben şimdiden söyledım eşime '' bebiş yeni dogdugu zaman mikroplara en acık zamanı olacak, ben de kedıler gıbı kımseye ılk zamanlar ellettırmeyecegım ona göre bilesin'' dedim

ilk 3 ay önemlı..
hem zaten yenı dogmus bebek çok cırkın oluyor ve sevılmıyor kı
biraz kendıne gelsın bebek yazık yaa.

hem zor degıl yani, eşin babasına doktor '' korunması lazım mıkroplardan, çok dikkat edılmesı lazım'' dese olay biter bence
kimse de kırılmaz

Allah razi olsun yorumunuz beni çok rahatlattı evet sayılı gün ... birde sütünüzü hala arttırabilirsiniz internetten bakin emzirme kampı diye 1 hafta onu uyguladım arttı benim inşallah sende bak bi ve sadece su içmek yeterli insallah

Neyse hayırlısı diyemem bi şey eşim geçe pencere açan babasına baba bebek üşür dahi diyemedi bu yüzden kavga oldu evde onu nasıl desin sadece bana kin besler oysa sadece bebeğimi düşünüyorum kendi babam ishal olunca baba bugün eve gelme en iyisi bile dedim ben neyse sabretmek gerek stres yapınca sütüm gidiyor relax olabilsem keşke biraz daha belki salı günü giderler inşallah

Doktora gittiğinizi ve bebeğin enfeksiyon kapma riski olduğu için dezenfektan kullanmanızı önerdiğini falan söyleseniz? Eve bir dezenfektan alıp yanlarında siz de kullanın baba doktor istedi falan diyin arasıra. Ya da eşiniz konuşmalı ama kpin tavır alma riski yüksek gibi geldi bana.

Ne.zormus ya şeytan durtuyo beni yine bak beni sakinlestirin kızlar gaza getirmeyin yoksa daha neler soylucem bak neyse

Hayirli olsun bebeginiz. Agiz tadiyla buyutun insallah. Siz haklisiniz kesinlikle. Bu kadar gun iyi bile dayanmissiniz. Ben 8gunden sonra kp yi 30gunden sonra da kv yi yolladim. Zaten gunduz gelip gece gidiyrlardi evlerine.
Acaba kp wc den ciktiktan sonra esinizi mi yollasiniz wc ye bi bahaneyle..misal orada dolabiniz filan varsa tuvalet kagidi ya da havlu duruyrsa dolapta onlardan isteyin belki gorur pisligi...
Mumkun oldugunca da uyuyun bu arada, sutunuz artar cok sukur 17 ayi bitti oglumun, hala emziriyrm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…