Kayinvalideyle oturanlar nasil sabrediyorsunuz ???

Malesef sabredemedim.
Gerci iyi sabrettim 7 sene.
Yukaridaki arkadas gibi k.v kisin ist geliyodu ve en cok bende kaliyodu.
O bendeyken gunler gecmiyodu resmen sanki saat takvim hep ayni duruyodu
O gidincede (diger cocuklarinda 15gun ancak kaliyodu) o 15gun sıp diye geciyodu.
Cok aglayarak uyudum
Cook dua ederek uyudum.
Cook sabretmeye calistim kendimle savastim ama olmadi.
Akil sagligimi kaybetmek uzeredeydim takmakdan.
Enerjim hep diplerdeydi ölü gibiydim.
Oysa cok neseliydim o neseli ben gitmis yasayan ölü gelmisti.
Bu arada sadece k.v ceksem iyi gorumcelerin laf sokmalari
Ansizin ben evde yokken bile gelmeleri.
Surekli hizmet beklemeleri
Uzerine laf sokup beni aglatip gitmeleri vs vs

Hepsi kabus gibiydi uyudum uyandim sanki

Cok sukur bugunume
Kafam aşırı rahat.
Karisan yok,gelen yok,niye bunu boylr yaptin diyen yok, nereye diyen yok, yatmada sinir yok,temizlik kafama göre dünya varmis.

hıcte daha onemlı ne olabılırkı. özel hayat sıfır ne dıye evlenıyoruz özel bir yaşantın olmadıktan sonra. bu beraber oturmayı kabul edenleri hic anlamıcam galiba.
Ben oturmuyorum. Ama bence aynı evın içinde oturmak yemek yıkanmak vb. Hepsi sorun. Cinsellik te sorun tabiki ama sayamayacağımız o kadar çok sorun varki

Evini bi kaç sene sonra al biraz da tutumlu ol o kahrı çekme derim şahsen ben yaşayamam öyle. Biz de ev için para biriktiriyoruz, anlattığın gibi en başından kayınvalideye yerleşebilirdik masraf olmasın diye ama ne kocam ne ben istemedik.

arkadaşlar ayni yerde degil ayni şehirde oturmayi kabul etmeyin o zaman
ne annenden nede kaynanandan uzak olsun.
siz annene yakin olmak istiyosun eşin istemiyor
eşin de annesiyle yakin olmak istiyor sende istemiyosun
en iyisi şehir dişinda yaşayin.
bakin ben bunu çekiyorum
eşim annemle yakin olmak istemiyor. bende onun annesiyle olmak istiyorum ikisi de çok karişiyor neredeyse.
kolay mi..
anne karişma ya diyebiliyom anneme ama kaynanama diyemiyorum onu eşim demeli..
çok zor oluyor be hayat..
en iyi huzur ayri ev ayri şehir ayri hayattir;)

konu sahibi sana bişey dicem.
sende kaynana adayisin. Oğlun mu var kızın mı var bilemiycem
kaynanalar geline karişir sende karişacaksin öle degilmi bunu düşünerek hareket et.
sen istemiyosun kaynanani gelinde seni istemiycek.
gelecegini düşün nolur acaba diye
işte ben bunu düşünerek hareket ediyorum.
oğlunuz ev almak için sizinle beraber oturmayi kabul edersin gelin istemezse..
eşiniz kp dediğii gibi ev almadan kiraya çikartmam derse..
bu dünya etme bulma dünyasi olduğu unutmayiniz.

bencede olmuyor bende ayni şeyi yaşiyorum susmaktan yoruldum hakliysam haksiz duruma düştüm neredeyse.
kendi sucunuz evlılık nu evcılık değil. daha kendi evini cekip ceviremiyen bşr erkeklede ne diye evlenıyorlar anlamam. üstünede evleri olmadıgı halde cocuk yaparlar. ya istedıgını giyemesin. arkadaş gelse sorun yatak odamdamı oturcan. cinselık desen sorun. yıkansan gece vay bunlar şey yaptı diye düşünmezler mi. evin içinde istedıgını yemezsin. sofraya bir başa başa otıramazsın. beraber yaşıyanlar evlılık dıe birşey yaşamıyorlar. o yüzden bu devirde bunh kabul edende akıl yok derim kimse kusura bakmasın.

Merhabalar 2 yillik evliyim bir yasinda bebegim var evlenirken ayri evdeydim aslinda ama maddi bazi sikintilardan sonra kayinvalidemlerin evinde oturmaya karar verdik birikim yapiyoruz yani insallah ileride ev almak icin
Ben sessiz sakin alingan bir insanim vazi seyleri cok ince dusundugumden herseyi icime atarim aslinda cok iyi inswnlar ama bazi hareketleri hakikaten kaldiramiyorum ozellikle evladimla olan seyleri
Mesela kayinvalidem ya sanki ben coxuguma bakamiyormusum gibi akil veriyor mesela ustu kirleniyor tam drgistirmeye gidicem istersen cocugun ustunu degistir diyor sonra daha bu sabah oglum parfum siselerini almis is yapıyordum gormedim azarlar bi ses tonuyla senmi verdin bunlari agizina sokuyor falan dedi ya ben niye cocugun eline parfum sisesi vereyim kendisi zaten titiz bir insan ama asiri titiz ev isi yapmaktan cocukla ilgilenemiyorum bile

Mesela kayinpederim asiri patavatsiz herkesin icinde sanki beni eziyor babam kalorifersi emekli oldu bir sitenin kaloriferlerini yakiyor kendisi kepce operatoru bana herkesin icinde senin baban gibi yatmiyorum calisiyorum ben dedi cok agrima gitti yada gecenlerde kv eltime gitti evde ben kaldim her is bana bakti parqladim kendimi sabah kahvaltisini hazirladim ise gonderdim kv gelince tabi asiri temizlige basladi bende yardim ediyorum aslinda yoruluyoruz bunu dile getiriyor surekli kp benim hanim bir gitti geldi ne yaptiysan eve hanim pert oldu evi temizlicem diye gibi cumle kurdu yine agrima gitti cunku temizlik bi insan drgilm kendime gore temizim hepte derli topluydu ev hatta dagilmasin diye cocugumun oyuncaklarini bile cikarmadim bn bu lafi hakedecek ne yapmis olabilirim ???

Gorumcem deseniz ayri bi dunya oda babasi gibi insan ezmeyi sever gecenlerde kardesim burdaydi gorumcemde soyle bir huy vardir mesela herkes yenek yiyecek o tabagina yemegini koyar karnini doyurur kalkar biz otururuz sofraya bn bundan rahatsiz oldugumu dile getiririm her seferinde yine ayni sey oldu bn kardesime yemek mi yediniz siz niye hep beraber oturamiyoruz su sofraya dedim oda abla bn yemedim gorumcemi kastederek ablam yedi dedi bnde hic sasirmadim dedim duyabilecegi sekilde bir geldi siz bnm dedikodumu yapiyorsunuz diye ayaga kaldirdi ortaligi hayir diyorum rahatsizligimi belirtiyodum zaten yine belirttim bu olan dedikodu yapmadim bn dedim bna kalkti sen bu cocuga dua et dedi gitti aksam surat astigimi gorunce ozur dilerim saka yapmistim dedi hicbisey demedim

Bu durumlardan aileme hic bahsetmiyorum zaten dertleri var birde bana uzulmesinler diye kimse benim bi kalbim varmis kirilirmi kirilmazmi dusunmuyor yoksa cokmu abartiyorum onuda bilmiyorum ama bunlar sadece birkaçı zaten sizce abartiyormuyum yada gamsiz olmayi nasıl ogrenebilirim nasil soylenenlere kulak asmamayi ogrenebilirim yardimci olabilirmisiniz bana
Merhaba. Bende 3 yil oturdum kv ile. DAha 2 ay oldu kendi evimdeyim, kira da olsa kendi evim. Zor gercekten Allah yardimcin olsun. Sen ne kadar iyi olursan ol, onlar ne kadar iyi olursa olsunlar ev ev ustune olmuyo. SÖyledikleri bir muddet sonra batiyo, bizim soylediklerimizde onlara batiyo. Esine soylesen bir muddet sonra o da kiziyor hatta gereksiz yere oldugunu dusunuyor ki onun acisindan bakinca da biri esi digeri annesi yani o da arada kalmak istemiyo hakli olarak. Allah yardimcin olsun canim dua edecegim senin icin. insallah en yakin zamanda kendi evine gecersin.

kendi sucunuz evlılık nu evcılık değil. daha kendi evini cekip ceviremiyen bşr erkeklede ne diye evlenıyorlar anlamam. üstünede evleri olmadıgı halde cocuk yaparlar. ya istedıgını giyemesin. arkadaş gelse sorun yatak odamdamı oturcan. cinselık desen sorun. yıkansan gece vay bunlar şey yaptı diye düşünmezler mi. evin içinde istedıgını yemezsin. sofraya bir başa başa otıramazsın. beraber yaşıyanlar evlılık dıe birşey yaşamıyorlar. o yüzden bu devirde bunh kabul edende akıl yok derim kimse kusura bakmasın.
ben ayrıyım altli üstlüyüm eşim ayin evde olsaydik rahat edemezdim diyo.. her akşam beraberiz mecburuz.
doğumdan sora tamamen uzaklaşcaz zaten.
sık sık rahatsiz eden biri degiller de karişirlar herşeyimizi.. tamam anne demekten de yoruldum kırılmasin diye abartti artık iyice.
eşimle hep anne baba yüzünden kavga ediyoruz genelde bana sorunu sen yaratiyon diyo hakli olarak desem yaramiyo ona. haksiz görüyo beni:/
ee benim annemde karişiyor ortalığı kaynanam önceden hiç karişmazdi annem karişinca ondan gördü.. :( of anne off hiç işine gelmeseydin!!!

evimiz ayrı
gorusmuyoruz
buna ragmen sabredemıyorum
kotu ınsan nerde olursa olsun kotuluguyle boguyor

aynı eve ne olursa olsun cıkmamak lazım cok yanlıs
bence birikim yapmak yerıne kendı evınıze cıkın yuvanızı kurtarın

Ayrı oturuyorum. Bazen yaz tatilinde birkaç günü birlikte geçiriyoruz. Hep beraber olanları düşünemiyorum bile. Allah sabır versin...

ağzınızı zorla kapatmıyolarsa size laf geldiği zaman karşılığını vereceksiniz. muhtemelen susup oturuyorsunuz. yapmayın.

görümcenizde kendi evinde istediği zaman yemeğini yer. niye rahatsız oldunuz anlamaıdm.

ben ayrıyım altli üstlüyüm eşim ayin evde olsaydik rahat edemezdim diyo.. her akşam beraberiz mecburuz.
doğumdan sora tamamen uzaklaşcaz zaten.
sık sık rahatsiz eden biri degiller de karişirlar herşeyimizi.. tamam anne demekten de yoruldum kırılmasin diye abartti artık iyice.
eşimle hep anne baba yüzünden kavga ediyoruz genelde bana sorunu sen yaratiyon diyo hakli olarak desem yaramiyo ona. haksiz görüyo beni:/
ee benim annemde karişiyor ortalığı kaynanam önceden hiç karişmazdi annem karişinca ondan gördü.. :KK43: of anne off hiç işine gelmeseydin!!!
her akşam beraber olmaya kimsemcbur degil. ayrıca ha alt üst ha ayni ev. herzaman biraz mesafe olacak

Ne yazik ki benimde kv yanimda. Kp vefat ettigi icin ve esim bi evin bi oglu oldugu icin annesi kışları bize gelicek. Yazin memleketine geri dönecek. Kislar orda sert geçtiği icin Ist. yanimiza geldi. Nisanin başında dönücem diyor ama ben keske havalar güzel olsada erkenden gitsin diye dua ediyorum. Henuz bu temmuz da evlendim ve hamişim. Evde herşeye karismasi beni deli ediyor. Yani evin gelirinden tutun temizliğine yemeğine kadar herseye karisiyor ve herseye öylesine bir laf olsun diye laf ediyor tatsizlik cikmasin diye karistigi zamanlar guler yüzle gecistirici cevaplar vermekten biktim artik ve henuz yanima geleli 1 ay oldu. :kızgın::kızgın:
Ne yazik ki benimde kv yanimda. Kp vefat ettigi icin ve esim bi evin bi oglu oldugu icin annesi kışları bize gelicek. Yazin memleketine geri dönecek. Kislar orda sert geçtiği icin Ist. yanimiza geldi. Nisanin başında dönücem diyor ama ben keske havalar güzel olsada erkenden gitsin diye dua ediyorum. Henuz bu temmuz da evlendim ve hamişim. Evde herşeye karismasi beni deli ediyor. Yani evin gelirinden tutun temizliğine yemeğine kadar herseye karisiyor ve herseye öylesine bir laf olsun diye laf ediyor tatsizlik cikmasin diye karistigi zamanlar guler yüzle gecistirici cevaplar vermekten biktim artik ve henuz yanima geleli 1 ay
Beş aylık mı evlısın ? Çok erken olmamış mı kaynananın gelmesi ?çok yenısınız

Back
X