kayinvalidem ve kayinpederim :(

Çok saolun arkadaslar kolanya fikri iyiymiş ..
birde evet 2 kızı var burda ve evet yinede bende kaldılar simdi kızlarında kalıyorlar ama ikide bir gelin diyolar yahut bize geliyolar buna raziyim yeterki bizde kalmasınlar .. görümcelerimi çok seviyorum onlar dusunceliler ama kv hep safa yatıyor ve herseyi yapıyor buna deli oluyorum üstelik bebegime zarar veriyor bebegime bi şey olacak diye korkuyorum... hatta daha yeni ayak bas parmağını koparıyordu nerdeyse dikkatsizlikten eşim farketti ben lavobadaydim anne yapma diye bağırdığı halde kıyafeti çekiştirmiş esim çok kızdı annesine ben sinir oldum çok.korktum bebeğimi aldım hemen kucağıma hala gülüyor yüzüme bende hic yuz vermeden odama gitmistim neyse ... Çok garip bi kadın cozemedim eşime gore melek annesi hep safa yatıyor ama çok uyanik ve sinsi diyorum benmi kötü düşünüyorum ama annemde farketmiş bilemiyorum .... inşallah yine kalmaya gelmezler... esim yoğun çalışıyor ve inanın eşimi o kadar çok özledim ki bizi yalniz bırakmıyor bi kadın bi boş günümüz olsa hemen çağırıyor sanki altımız da araba var bide kocamı özledim ben yahu bi rahat bırak çok düşüncesiz gerçekten kotu bi tabir olacak ama kv karşı için çok soğudu hic görgü kurallarını bilmiyo geceleri odama dalıyor eşimle ben yorganin altındayken düşünün ... ve yatağımda bile yattı bi kere geliyo yatağımin ta ortasına geçiyor ayaklarını uzatıp oturuyor hayır orda koltuk var bizim kültürde oturulmaz yatağa eğer sahibi izin veriyorsa ucuna oturulur ya kadın yattı bile bende sinirlendim salonda yatmıştım yine uzun oldu ama sinirim gecmiyo yaşlı diye eşimde her dedigini yapıyor neyse sakin olayım dusunmeyim hayat kısa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…