- 9 Mayıs 2015
- 3.657
- 7.939
- 158
- Konu Sahibi halacocuksun
Nefret ediyorum tuvaleti pis bırakanlardan, ellerini yıkamayanlardan ve koktuğu yüzüne söylendiği halde gidip banyo yapmayanlardan...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kapmaz demi.boş yere dert ediyorum ama ilk başta psikolojim çok f ar kliydi simdi.bunduzelmis halim bebeğe babası bile dokunsa kriz geliyodu bana anlatamam o duyguyu simdi geçti çok şükür ama yinede wc yi her seferinde temizleyince krize girdim yani bari sifona bassa çok şey mi istiyorum aman.neyse ya iste oyle
Doğru söylüyorsun yasli insanlar bu yastan sonra nasıl öğreteceksin kalp.kirdiginla kalirsin rabbim bebeklerimizi korusun dert etmemeye calisicam inşallah saol yapıcı yorumun içinBişey olmaz bizimkilerde öptü de sevdi de. Napıyım onların da kanı canı. Sinir olduysam da sustum yani annemi babamı düşündüm. Sevgisiz büyüyen çocukları düşündüm. Bırak sevilsin öpülsün . Anne sütü slıyor o hiçbişeycik olmaz allahın izniyle. Bebekler ne kadar çok sevilirse o kadar mutlu büyürler. Sen içini ferah tut ki sütün bol ve stresdiz olsun. Onlar iki gün sonra gidecek sen bebeğinle başbaşa kalacaksın nasıl olsa. Hiç ota çöpe takılıp da sütünden olma
Titizliginizi hassasiyetinizi anliyorum bebeginiz sonucta fakat sonucta o iki insan esinizi de buyuttu ve huyu buysa o zaman da buydu. Gordugunuz gibi bi sorun olmamis. Ha herkes rahatsiz olur tabi ama bu sekilde dusunurseniz sabir gostermeniz daha kolay olabilir. Sonucta yasli insanlar daha alingan olur ya da esiniz belki elinizi yikadiniz mi sorusuna tepki verebilir tatsizliktansa takinti haline getirip eziyettense 2 gun daha gormeyiverin geri aldiginiz zaman bebisinizi guzelce silersiniz bitti :) bebisinize de allah saglikli uzun omurler nasip etsin insallahAslında böyle bir konu actigim için utaniyorum ama içim içimi yiyor size sorum bu duruma nasıl sabir gösterebilirim... benim 41 günlük bebeğim var kv ve kp bizde kalıyor kv kalsa sadece keşke şikayet etmicem ona sabir gosteririm ama iyi kadın allah var günahını almayım ... ama kp nasıl söylesem bilmem evimizde sadece klozet var malesef ve her tuvalete gittiğimde domestos dökmek ve yikamaktan yoruldum bol su ictigimden sık gidiyorum sütüm olsun diye... afedersiniz her girdigimde sanırım ishal olmuş her yeri batırıyor üstelik el Yikama sesini de duymuyorum birde kv saolsun bebegimi alıp onun kucağına veriyor o ellerle bebegimi sevip öpüyor içim içimi yiyor ama bi şey diyemem zaten eşimle aram yeni düzeldi tek çare sabretmeliyim salı günü inşallah belki giderler .. birde sigara içip geliyor sonra bebegimi kucağına aliyor deli oluyorum ... yani seytan durtuyo ama sesimi kapamaliyim içimi rahatlatin lütfen bide ben boyle düşündüğüm için sizce kötü fikirli birimiyim kendime kızıyorum ama bundusuncelerden kendimi alamiyorum![]()
Kesinlikle kotu biri degilsin! Ben kendi anne babamin bebegime dokunmasina bile katlanamiyordum dogum yaptigim zaman. Hormonlarin etkisiyle insan tam olarak yirtici bir hayvan gibi yavrusunu korumak istiyor herseyden. Kaldi ki bunu akli basinda her insan akil eder yani; sigara icip bebek sevmek nasil bir dusuncesizlik?! Sigara icmese bile minicik bebeklerin opup koklanmasina cok karsiyim!Aslında böyle bir konu actigim için utaniyorum ama içim içimi yiyor size sorum bu duruma nasıl sabir gösterebilirim... benim 41 günlük bebeğim var kv ve kp bizde kalıyor kv kalsa sadece keşke şikayet etmicem ona sabir gosteririm ama iyi kadın allah var günahını almayım ... ama kp nasıl söylesem bilmem evimizde sadece klozet var malesef ve her tuvalete gittiğimde domestos dökmek ve yikamaktan yoruldum bol su ictigimden sık gidiyorum sütüm olsun diye... afedersiniz her girdigimde sanırım ishal olmuş her yeri batırıyor üstelik el Yikama sesini de duymuyorum birde kv saolsun bebegimi alıp onun kucağına veriyor o ellerle bebegimi sevip öpüyor içim içimi yiyor ama bi şey diyemem zaten eşimle aram yeni düzeldi tek çare sabretmeliyim salı günü inşallah belki giderler .. birde sigara içip geliyor sonra bebegimi kucağına aliyor deli oluyorum ... yani seytan durtuyo ama sesimi kapamaliyim içimi rahatlatin lütfen bide ben boyle düşündüğüm için sizce kötü fikirli birimiyim kendime kızıyorum ama bundusuncelerden kendimi alamiyorum![]()