• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ve kayinpederim :(

doktora kontrole falan gidecek misiniz yakın zamanda?

doktorunuzla öncesinde siz konuşun eşinizin yanında bebeğin hijyeni konusunda dikkat etmelisiniz, kimsenin öpmesine vs izin vermeyin gibi şeyler söylerse eşin dikkat eder bence.

Aslında böyle bir konu actigim için utaniyorum ama içim içimi yiyor size sorum bu duruma nasıl sabir gösterebilirim... benim 41 günlük bebeğim var kv ve kp bizde kalıyor kv kalsa sadece keşke şikayet etmicem ona sabir gosteririm ama iyi kadın allah var günahını almayım ... ama kp nasıl söylesem bilmem evimizde sadece klozet var malesef ve her tuvalete gittiğimde domestos dökmek ve yikamaktan yoruldum bol su ictigimden sık gidiyorum sütüm olsun diye... afedersiniz her girdigimde sanırım ishal olmuş her yeri batırıyor üstelik el Yikama sesini de duymuyorum birde kv saolsun bebegimi alıp onun kucağına veriyor o ellerle bebegimi sevip öpüyor içim içimi yiyor ama bi şey diyemem zaten eşimle aram yeni düzeldi tek çare sabretmeliyim salı günü inşallah belki giderler .. birde sigara içip geliyor sonra bebegimi kucağına aliyor deli oluyorum ... yani seytan durtuyo ama sesimi kapamaliyim içimi rahatlatin lütfen bide ben boyle düşündüğüm için sizce kötü fikirli birimiyim kendime kızıyorum ama bundusuncelerden kendimi alamiyorum:stop:
çok kötü yaaa kv dene söyle uyarsın o pasaklı adamı küçücük bebeğe mikrop bulaştıracak mazallah.

sizi çok iyi anlıyorum.insan sinirden çatlıyor.benim bebeğim doğduğunda da daha doğduğu gün kv üzerine üzerine hapşuruyordu.sonra söyleyincede ben suçlu oldum.daha yeni doğdu şapur şupur öpmeyin sürekli birilerinin eline verip durmayın dedim hayatımda bunun gibi birini görmedim ben oldu.iş eşlerde bitiyor.o dönem benimki de hiç durmadı arkamda.daha üstüne sen anormal hasta bir kadınsın anne olmaya layık deyilsin deyip çıktı.ne desem bilemedim durumunuza.umarım en kısa zamanda giderler.

Ya ellerinizi yikayin falan cok itici yani sana yapilmasini istemedigin bir davranisi bir baskasina yapma
onlarda seviyorlar sonucta torunlari
Ne biliyorsun belki yikiyor elini
Adamcagiz ishal olmussa ne yapsin yani girmesinmi tuvalete
patates salatasi falan yap kurtulsun ishalinden
klozete tuvalet blogu al kendi kendini temizlesin yani ishal olmsada ev kalabalik oldugunda tuvaleti sik dezenfekte etmek gerekir zaten
Gitmeleri acisindanda simdilik esine boyle bisey soyleme sonucta senin icin gelmisler yakin zamanda gitmezlerse soylersin

40 I'n çıkmış yorulmuşsunuzdur ben hallederim gidin de

Bir de pencereyi kapat üşüttür diye anne olarak sïz deyin ne olacak ki en fazla kötü gelin olursun pimpirikli olursun

Zat
Ya ellerinizi yikayin falan cok itici yani sana yapilmasini istemedigin bir davranisi bir baskasina yapma
onlarda seviyorlar sonucta torunlari
Ne biliyorsun belki yikiyor elini
Adamcagiz ishal olmussa ne yapsin yani girmesinmi tuvalete
patates salatasi falan yap kurtulsun ishalinden
klozete tuvalet blogu al kendi kendini temizlesin yani ishal olmsada ev kalabalik oldugunda tuvaleti sik dezenfekte etmek gerekir zaten
Gitmeleri acisindanda simdilik esine boyle bisey soyleme sonucta senin icin gelmisler yakin zamanda gitmezlerse soylersin

Zaten ben bi şey demedim kendi babama diyorum kp demiyorum yani düşün... ve ayrıca sifon çekmeyen insan elini yikarmi bilemiyorum neyse yakin zamanda gidecekleri için sabretmeye calisiyorum allah başka dert vermesin ne diyim

V
Aslında böyle bir konu actigim için utaniyorum ama içim içimi yiyor size sorum bu duruma nasıl sabir gösterebilirim... benim 41 günlük bebeğim var kv ve kp bizde kalıyor kv kalsa sadece keşke şikayet etmicem ona sabir gosteririm ama iyi kadın allah var günahını almayım ... ama kp nasıl söylesem bilmem evimizde sadece klozet var malesef ve her tuvalete gittiğimde domestos dökmek ve yikamaktan yoruldum bol su ictigimden sık gidiyorum sütüm olsun diye... afedersiniz her girdigimde sanırım ishal olmuş her yeri batırıyor üstelik el Yikama sesini de duymuyorum birde kv saolsun bebegimi alıp onun kucağına veriyor o ellerle bebegimi sevip öpüyor içim içimi yiyor ama bi şey diyemem zaten eşimle aram yeni düzeldi tek çare sabretmeliyim salı günü inşallah belki giderler .. birde sigara içip geliyor sonra bebegimi kucağına aliyor deli oluyorum ... yani seytan durtuyo ama sesimi kapamaliyim içimi rahatlatin lütfen bide ben boyle düşündüğüm için sizce kötü fikirli birimiyim kendime kızıyorum ama bundusuncelerden kendimi alamiyorum:stop:
hemeeen hatta şu an kayınvalidenıze durumu paylasın o halletsın sorunu. Bazı noktalardada mudahale etmek kesınlıkle şartt

On

Bir de pencereyi kapat üşüttür diye anne olarak sïz deyin ne olacak ki en fazla kötü gelin olursun pimpirikli olursun

Zaten bi şey halletmiyolar ki bebegi sevmek için burdalar emzirince getir de seveyim diyor kv ya tamam sevsinde diyorum anne salon soğuk aksam orada değilde burada yatak odasında sevin isterseniz hala getir diyor hic anlamıyor lar beni dizi seyredecekler bir yandan ya ondan... Bide gece baksan ya bana yardımın olur en azından aman neyse yine kötü düşünceler sardı beni :KK34:

Evet sinir bozucu ama sabret canim gidecekler az kaldi ne kalmis ki zaten . Bebeginin cani sağ olsun yeter ki üzülme . Dua et gisinler diye.

Zat

Zaten ben bi şey demedim kendi babama diyorum kp demiyorum yani düşün... ve ayrıca sifon çekmeyen insan elini yikarmi bilemiyorum neyse yakin zamanda gidecekleri için sabretmeye calisiyorum allah başka dert vermesin ne diyim

Of of of sifonu cekmemesi igrenc bak bunu esine soyle bari o temizlesin
El yikama konusunuda esine soyleyerek " kizim sana soyluyorum gelinim sen anla " yapabilirsin yani cnm elini yikada al mikrop kapabilir yada sen alacagin zaman once bi elimi yikayimda oyle falan de anlarlar heralde

V
hemeeen hatta şu an kayınvalidenıze durumu paylasın o halletsın sorunu. Bazı noktalardada mudahale etmek kesınlıkle şartt

Ya eşim 1 hafta eve gelmeyebilir bu yüzden su anda bi şey diyemem sonra eşime gider laf cani sikilmasin orda .. birde hemen giderlerse maksimum 2 gün daha sabrederim sonra derim eşimde yok zaten kepenkleri indirdim annemin evine gidiyorum napiyim onlara mi bakicam ben ya zaten çok zor zamanlar geçirdim bi eşimle yalniz bırakmadılar beni mutlu olalim offf

El yıkama sorunu için bi tavsiyem var
Banyodaki sabunluğu boşalt. Adam girsin çıksın. Baktın sabun sormuyor Çıkınca deki babacığım sabunu bulabildinmi Sabunlukta kalmamıştı doldurmayı unuttum de. Belki ifşa olduğunu düşünerek utanır dikkat eder
çok saçma bencce:) duydugum en saçma fikir güldümmm baya:D adama adap öğretcek diye hanımefendi diğer aile üyeleri pis ellerlemi dolaşsın acaba?

Temizlik konusunda esinden basla bence. Yani esin disardan gelince kv ve kp yaninda tatli dille uyar esini. Bi kac kere yap bunu. Ellerin temiz mi? Yikadin mi diye. Ustlerine alinirlar heralde.
İkinci olarak opme meselesini de doktor musade etmiyor de. Hatta doktora da sor esinin ya da kv yanindaysa kontollerde bilhassa yanlarinda ac konuyu.
Ben bebegkm 15 gunluktu esimin yengesi istedi kucagima alayimmi diye ellerini yikadin mi yenge dedim evden cikarken yikadim askolsun pismiyim ben dedi merdivenlerden cikarkenn demirleri tutmadin mi dedim sustu ve hala konusmuyo benle surat yapiyo ama yapsin umrumda dgil. Cunku haksiz!
Bebeklerimiz henuzz savunmasiz tertemiz. Ayrica opulmek mıncırılmak millet tarafindan kucaga alinmak nedir bilmiyolar ki.. Anlamiyolar yani opulmenin ne oldugunu.. Kimse kusura bakmasin millet kendini tatmin edicek diye cocugumu hasta edemem ben sokaktan toplamadim..
Ayrica, yeni dogum yapan kadinin evinde kalinmaz.. Hatta zorunluluk yoksa zart zurt gidilmez bile.. Cok edepsizler ya..
Derdim var ondan boyle dokuldum..
Allah sabir versin sana kuzum.. Anliyorum halini.. Ama esinle aran bozulucak diye bebeginin sagligindan mi olucaksin?
İlk olarak Esinle tatli tatli konus.. "Elbette kucaklarina alip opecekleri zaman gelicek ama henuz bebegimiz cok kucuk lutfen anlayisla karsila bize bisey yapmayan mikrop onu gunlerce hasta edebilir allah korusun" diyebilirsin mesela.. Anlamazsa da cirla. Bebegimiz hasta olucak diye dusunmekten sutum kesilicek korkudan de.

Bu dediklerini hep yaptım ayrılma noktasina geldik evde huzur kalmadi öyle sabredecek biri degilim normalde ama iste huzur için simdilik susuyorum eşim evde olsa o uyarır kendi görünce zaten temiz biridir ama evde değil iste

Bu dediklerini hep yaptım ayrılma noktasina geldik evde huzur kalmadi öyle sabredecek biri degilim normalde ama iste huzur için simdilik susuyorum eşim evde olsa o uyarır kendi görünce zaten temiz biridir ama evde değil iste
Biz de ayrilma noktasina geldik. O gelip gecici bisey inan bana canim. Ne kadar kirilip dokulse de duzeliyo. Kavga normal cunku yeni bi hayatiniz var. Dusun, evde yeni bi uye var onun sorumlulugu var bu bir, seninle arasindaki ozel iliski sarsildi bu iki, kendisinden cok bebege vakit ayiriyosun bu uc, bi zamanlar bi tek ona olan askin simdi bolundu bu dort falan bunlar hep erkekleri korkutan seyler. Ve bu yuzden en ufak seyde cok buyuk kavga cikariyolar. Onlar da cocuk gibi cunku.
Kv ve kp meselesini esin gelince ac. Gitsinler falan deme oyle olmaz da , Ama laf arasinda kp nin ellerini yikamadigi soyle acik acik bu onemli bi ayrinti sen de gozle takip et ben hataliysam senden ozur dilerim de bak burasi kendi evleri degil ya onlar rahat edemiyolar falan de.

Biz de ayrilma noktasina geldik. O gelip gecici bisey inan bana canim. Ne kadar kirilip dokulse de duzeliyo. Kavga normal cunku yeni bi hayatiniz var. Dusun, evde yeni bi uye var onun sorumlulugu var bu bir, seninle arasindaki ozel iliski sarsildi bu iki, kendisinden cok bebege vakit ayiriyosun bu uc, bi zamanlar bi tek ona olan askin simdi bolundu bu dort falan bunlar hep erkekleri korkutan seyler. Ve bu yuzden en ufak seyde cok buyuk kavga cikariyolar. Onlar da cocuk gibi cunku.
Kv ve kp meselesini esin gelince ac. Gitsinler falan deme oyle olmaz da , Ama laf arasinda kp nin ellerini yikamadigi soyle acik acik bu onemli bi ayrinti sen de gozle takip et ben hataliysam senden ozur dilerim de bak burasi kendi evleri degil ya onlar rahat edemiyolar falan d

Uzun kalirlarsa eğer tatlı diller söylemeye çalışırım olmadı eşimi niye uzuyorum kv söylerim o söylesin kocasına ... ama canım çok rahatlar kendi evlerinde gibi onu yemez eşim :KK48:

çok saçma bencce:) duydugum en saçma fikir güldümmm baya:KK70: adama adap öğretcek diye hanımefendi diğer aile üyeleri pis ellerlemi dolaşsın acaba?

İhtiyaç duyan kişi zaten sorar sabun bitmiş nerde diye. Güldürürken düşündürememişim...

O nedir yaa? 3 yaşında çocuğu olan arkadaşım bile çocuğunu sevenlere ellerinizi yıkadınız mı diye mi soruyormuş? Ay kızlar abartmayın allah aşkına. Tamam yeni doğmuş bebek ayrı o çok hassas. Ama sadece babasıyla ben öperim siz öpmeyin, dokunmayın koklamayın sevmeyin ne demek ya? Sizin ananıza babanıza size! Yeğeniniz öptürülmese sevdirilmese nereye kadar ' aa evet haklı biz öpmeyelim sadece anne babası öpsün,biz sevmeyelim koklamayalım' diyebileceksiniz acaba? Torunları ya bırak sevsinler. Yazık yani allah bi sana mı vermiş çocuk da böyle sakınıyosun? Allahın izniyle ölmez öpülmekten sevilmekten. Biraz mantıklı düşünün. Konu sahibi sen haklısın kuzum kırklısın daha tiksinmekte, temizliğe dikkat etmekte haklısın ama biyere kadar! Senin kocam dediğin adamı büyütmüşler onlar da, az çok anlıyolardır heralde. Hem 10 dk başkasının kucağında durmakla mikrop kapmaz çocuk merak etme. Çocuklarınızı esirgemeyin öz be öz babaanne dedelerinden. Yapayalnız büyüyen nine dede görmeyen çocuklar var

O nedir yaa? 3 yaşında çocuğu olan arkadaşım bile çocuğunu sevenlere ellerinizi yıkadınız mı diye mi soruyormuş? Ay kızlar abartmayın allah aşkına. Tamam yeni doğmuş bebek ayrı o çok hassas. Ama sadece babasıyla ben öperim siz öpmeyin, dokunmayın koklamayın sevmeyin ne demek ya? Sizin ananıza babanıza size! Yeğeniniz öptürülmese sevdirilmese nereye kadar ' aa evet haklı biz öpmeyelim sadece anne babası öpsün,biz sevmeyelim koklamayalım' diyebileceksiniz acaba? Torunları ya bırak sevsinler. Yazık yani allah bi sana mı vermiş çocuk da böyle sakınıyosun? Allahın izniyle ölmez öpülmekten sevilmekten. Biraz mantıklı düşünün. Konu sahibi sen haklısın kuzum kırklısın daha tiksinmekte, temizliğe dikkat etmekte haklısın ama biyere kadar! Senin kocam dediğin adamı büyütmüşler onlar da, az çok anlıyolardır heralde. Hem 10 dk başkasının kucağında durmakla mikrop kapmaz çocuk merak etme. Çocuklarınızı esirgemeyin öz be öz babaanne dedelerinden. Yapayalnız büyüyen nine dede görmeyen çocuklar var

Kapmaz demi.boş yere dert ediyorum ama ilk başta psikolojim çok f ar kliydi simdi.bunduzelmis halim bebeğe babası bile dokunsa kriz geliyodu bana anlatamam o duyguyu simdi geçti çok şükür ama yinede wc yi her seferinde temizleyince krize girdim yani bari sifona bassa çok şey mi istiyorum aman.neyse ya iste oyle

Back
X