- Konu Sahibi halacocuksun
Yanlış anlamada kayınpederin lohusa gelinin yanında ne işi var...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyarmadım mi saniyorsunuz kucaklarina bile verme k istemedim ben öpmeye kıyamazken koklarken onlar tükürükle öpüyorlar mübarek ama eşimle aram bozuldu o zaman esimle hep kavga ettik yaşlı insanlar yarin ölürler pişman olursun dedi sanki kendisi benim anneme pek saygılı neyse bende dedim ölüm yaşlı genç dinlemiyor ama iste boyle ev huzurum bozulmasın diye sesimi mecbur kesiyorum iç benden habersiz veriyor kp kucağına görünce kosturarak aliyo ru m ama ne çare inşallah bir an önce giderler ya gerçketen bilemiyorum kötü birimiyim ama bu kadarda pis olunmaz ... birde onlar hariç herkesi uyarıyorum zaten elini yıka diye ama iste off off
neyse bir hafta olmuş.Fazla değil 7 gündür bizdeler tabi gelecek sonuçta oğlu iste ama aman ne bileyim ya sabir çekelim kimseye anlatamadigimdan bura olmasa patlarım heralde
Fazla değil 7 gündür bizdeler tabi gelecek sonuçta oğlu iste ama aman ne bileyim ya sabir çekelim kimseye anlatamadigimdan bura olmasa patlarım heralde
Ama bakın burda sizde de hata var.Neden hiç canınızın kıymetini bilmiyorsunuz?Size yazık değil mi bu kadar mı değersizsiniz?Eşinizde bağırmayla çağırmayla pıstırmış sizi susturmuş yani.Yani hem zor doğum yapıp ağrı sızı çekip hem de onlara hizmet etmek nedir yani?Yapamıyorum yemek ağrım var diyin çok zor ayakta duruyorum diyin kalkmayın yani gerekirse yataktan.Hayır da böyle büyüklere ben neden saygı duyayım büyük büyüklüğünü bilmedikten sonra.Arkadaşlar saolun sabretmeye calisiyorum bir şekilde kv şöyle demiş bazıları zaten kv kendi elleriyle ona veriyor kendi bilmiyormu kocasının huyunu afedersiniz ama ishal olmasa idrarli oluyor kenarlar her yer tabi sifon çekilmemis vaziyette... eşime hic bir şey söyleyemem basta kaldıklarında söyledim ayrılma noktasına geldik simdi bu sabah eve geldi beni sorguya çekiyor artik kiskanmiyorsun degilmi be begi sevmeleri için veriyorsun degilmi diyor yok geçti çok şükür o psikoloji veriyom aşkım dedim tek laf etsem bağırır kızar bana... ama sabah kahvaltida kp eşim sunu söyledi baba terlik vereyim mi babası yok sıcak dedi yok baba vereyim ishal olmussun bak dedi sonra lafını çevirip beni görünce ishal olursun dedi ben icimden ohh çektim ama neye yarar aynı tas aynı hamam... birde bana hic bir yardimlari yok sadece bebek sevmek için burdalar ben çok zor doğum yaptım yatalak kalacaktim nerdeyse ağrım olsa bile ben onlara hizmet ediyorum anlayacaginiz... birde çokmu abartiyorum bende mi soru. Var acaba kv dislerini çorba içtiğimiz kasenin içine koymuş ya ben ondan bir daha nasıl çorba içeyim ben napicam ya yemek yaptığım şeyin üzerindeydi birde sabah kahvaltıyı hazirladim bir şey yemedim midem bulandı ya istesin ona kap veririm bu ne pislik ya
.. allahım nolur yarin gitsinler ... sabaha kadar bebek ağlasin uykusuz kal kalk kahvalti ortalığı temizle yemek yap zaman kalırsa bide ders çalış üstelik eşim gelsin kiskanmiyon demi bebeği desin ya sabir cekiyorum bir gün daha sabredeyim olmadı film kopacak bende
ayyy allah sabır versin ama uyarman lazım yani direkt söylemede internette okudum ishal bulaşıcıymış ellerin ve wc nin ii temizlenmesi gerekiyomuş falan die laf çarptırUyarmadım mi saniyorsunuz kucaklarina bile verme k istemedim ben öpmeye kıyamazken koklarken onlar tükürükle öpüyorlar mübarek ama eşimle aram bozuldu o zaman esimle hep kavga ettik yaşlı insanlar yarin ölürler pişman olursun dedi sanki kendisi benim anneme pek saygılı neyse bende dedim ölüm yaşlı genç dinlemiyor ama iste boyle ev huzurum bozulmasın diye sesimi mecbur kesiyorum iç benden habersiz veriyor kp kucağına görünce kosturarak aliyo ru m ama ne çare inşallah bir an önce giderler ya gerçketen bilemiyorum kötü birimiyim ama bu kadarda pis olunmaz ... birde onlar hariç herkesi uyarıyorum zaten elini yıka diye ama iste off off
Yani eşinizle konuşmanız çok iyi olmuş.Bence sadece temizliği değil yemek bulaşık işini de bırakın yavaştan yani kv deniz yapsın belki o da yorulur da gider kendi evine.Mümkün olduğunca onun üstüne iş yıkın.Görümcelerde gelirse zorla yardım ettirin yani ay ben yapamıyorum kalkamıyorum falan diye.Kızlar bugün salı heyecanla bugünü bekliyordum ama malesef gitmediler daha üstelik eşim ne dedi yegeninnin doğum gunuymuste supriz yapsak mi dedi burda toplanalım ben dedim sen pasta alıp ablanin evine gider supriz yapar sin dedim sonra kv yanımızdan gidince bak aşkım ben çok yoruldum kendin hizmet edeceksen çağır ama her hafta her hafta artik çok yorgunum bana hizmet edilmesi gerekirken elimden geleni yapiyorum lütfen dedim bu sefer vicdana geldi heralde sariliyo bana birde görümceler hic bana musaitmisin diye sormuyorlar toplanıp cümbür cemaat geliyolar ee yardımda etmiyorlar neymiş be begi çok ozluyolarmis teyzeleride özlüyor herkes özlüyor napalm yani... neyse sesimi çıkarmıyorum hala ama eşime artik çok yoruldum ben dedim zaten kolumu kaldıracak halim yok zorla is yaptığımi gördü hastaneye gidelim mi diyip.durdu bende doktorun sihirli değneği yoktur sanırım dedim gitmek istemedim ... neyse sabrın sonu selamet gibi sabretmekte devam edeceğim bakalım ne zaman gidecekler artik hergun.nolur gitsinler diye dua ediyorum... birde evi temizlemeyi bıraktım sadece bebeğimin odasını ve mutfağı temizliyorum tuvalete dokunmuyorum bile bakalım nereye kadar gidecek