Kayınvalidem ve kızım

Kızlar merhaba, 12 aylık bir kızım var herkes tarafindan beklenen bi bebekti 2 tüp bebek sonrası kavuştuk rabbim isteyen herkese nasip etsin sorun şu ki kızım kayınvalidemi görünce canavar görmüş gibi ağlıyor susturamıyoruz yolda karşılaşsak ağlıyor arabada görse aynı bize geliyor sevmeye yine aynı ama öyle mızmızlanma değil bakıp bakıp etini koparıyoruz sanki öyle bi ağlama kadında maddi manevi yağdırıyor ama yok çok mahçup oluyorum kızımın o kadar keyfi kaçıyorki tüm gün zehir oluyor artık karşılassınlarda istemiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan varmı çözüm önerisi olan varmı hayır çocukta degilki alıp karşıma konuşayım napıcam bilemiyorum
Biraz coşkulu tepki veriyorsa, fiziken iri biriyse, pardesü başörtü vb sizden farklı bir tarzı varsa, ses tonu yüksek veya değişikse yapabilir

Küçükken babamların bi arkadaşından çok korkardım, sebebi pos bıyıklı olması ve yerim seni diye sevmesiydi. Beni yiyecek diye korkardım 😬
Kayınvalideniz bu tarz yerim seni vs. Diye seviyorsa yapmasın 😬

Ayy gecmesine cok sevindim insallah bizimkide gecer normale doner kucagina atlsin diye beklemiyorum ama en azindan olay cikarmasa iyi olacak😂
Eminim biraz daha aklı erdiğinde geçer, bebüşlerin sağı solu belli olmuyor napalım 😁🤷‍♀️

Belkide problemimiz budur çünkü oyun kuramıyor kızımla oyuncak alıyor ama oynaması için yardımcı olmuyor ya da severken kızım ağlarsa çok ayıp kızlar ağlamaz çok ayıp kızlar böyle yapmaz diye bilincsizce yanlis cumleler kuruyor hemen mudahale ediyorum tabiki bide kimse yokken cok ilglenmiyor ama yanimizda baskalari varsa ilgiden darliyo aglayinca gel babannem falan yine mudahale ediyorum tabiki ama sanirim biraz zamana ihtiyac var
Kesinlikle zorlamayın bebek ve çocuklarin sezgileri cok farklidir sevmedigi onu iten bir sey var birakin zamanla kendi istegi dogrultusunda sevsin yada sevmesin benzer durumu yasiyoruz ama benim kızım daha kucuk 1 yasindada 3 yasindada olsa sevmedigi hicbir seye zorlamam

gözlük kullanıyor mu kayınvalide?yazık çok üzüldüm kadıncağıza.

benim torunda ilk 1 yıl bana alışamadı.çok ağlamıyordu ama bana pek gelmekistemiyordu.biraz büyüyünce,oyunlarına beni almak,odasına sokmak istemiyordu.2.5 yaşından sonra öyle bir alıştı ki,şimdi kolumun altından ayrılmıyor,illaki bizde kalmak ve benimle yatmak istiyor.4.5 yaşında ve büyük bir bağ oluştu aramızda.

Kızım küçükken gözlükten korkuyordu gözlüklü diye iki annemlere de gitmiyordu. Gözlüğü varsa :) büyüdükçe düzeliyor yapacak bişey yok 😀

Kızlar merhaba, 12 aylık bir kızım var herkes tarafindan beklenen bi bebekti 2 tüp bebek sonrası kavuştuk rabbim isteyen herkese nasip etsin sorun şu ki kızım kayınvalidemi görünce canavar görmüş gibi ağlıyor susturamıyoruz yolda karşılaşsak ağlıyor arabada görse aynı bize geliyor sevmeye yine aynı ama öyle mızmızlanma değil bakıp bakıp etini koparıyoruz sanki öyle bi ağlama kadında maddi manevi yağdırıyor ama yok çok mahçup oluyorum kızımın o kadar keyfi kaçıyorki tüm gün zehir oluyor artık karşılassınlarda istemiyorum aranızda böyle bir şey yaşayan varmı çözüm önerisi olan varmı hayır çocukta degilki alıp karşıma konuşayım napıcam bilemiyorum
Benim kızım pandemiye girdiğimizde 6 aylıktı. İki yıl boyunca haliyle doğru dürüst kimseyi görmedi. Görmeye baslayincada dediğiniz gibi anneanne babaanne kimi görse aglayip gitmek istemedi. Sık sık görüşerek alıştı zamanla. Yani sizin yapabileceğiniz bişey yok. Zamanla kendi alisacak

Bu ay zaten yabancılama ayı , yani normal . Kv ortamda yokmuş gibi oynayın kızınızla , o ara ara baka göre alışıyo

gözlük kullanıyor mu kayınvalide?yazık çok üzüldüm kadıncağıza.

benim torunda ilk 1 yıl bana alışamadı.çok ağlamıyordu ama bana pek gelmekistemiyordu.biraz büyüyünce,oyunlarına beni almak,odasına sokmak istemiyordu.2.5 yaşından sonra öyle bir alıştı ki,şimdi kolumun altından ayrılmıyor,illaki bizde kalmak ve benimle yatmak istiyor.4.5 yaşında ve büyük bir bağ oluştu aramızda.
Hayır kullanmıyor gözlük, bende çok üzülüyorum ve eşimde aynı şekilde görüşmeleri sıklaştırıyoruz sırf biraz daha alışsın diye sizin adınıza çok sevindim darısı kayınvalidemin başına diyelim 🥰🥰💐💐

Küçükken babamların bi arkadaşından çok korkardım, sebebi pos bıyıklı olması ve yerim seni diye sevmesiydi. Beni yiyecek diye korkardım 😬
Kayınvalideniz bu tarz yerim seni vs. Diye seviyorsa yapmasın 😬
Hahahaha çok tatlısınız, kayınvalidemin çok tarzı değil yerim falan demek ama sesi çok yüksek fazla coşkulu sevmeye çalışıyor bide 1-2 defa çok kısa sürede olsa ona bıraktım acaba diyorum onu görünce yine bırakıp gidicekmiyim sanıyor 🤷🏻‍♀️😄

Benim oğlan da babanesine tepkiliydi. Çok sıkıştırıp seviyorlardı. Ondan onları gördüğünde ağlardı falan. Hala pek gitmez. Ben öğretiyorum sanıyorlardı onlarda😁 zor durum. Kadına da üzüldüm ama zamanla geçer sanırım. Gözlemleyin bakalım. İlla ki bişi vardır. Ses tonu mesela. Görsel birşeyler olabilir. Belki ne olduğunu bulursanız çözüm de bulunabilir.

Hhahahahahahahaha ahh bu cocuklar 😂 Bende surekli aciklama yapmak zorunda kaliyorum bu cocuk bana niye boyle yapiyo diye surekli dertleniyo yahu elimden bisey gelse yapicam ama bende anlamiyorumki bugun disarda karsilastik kahve iciyoduk kizim arabasinda kendi kendine oynuyodu onu gordu aglama krizleri eve geldik keyfi kacti resmen duzelmiyor kv aradi yine bu kiz niye boyle yapiyo dedim anne konussa bende sorucam derdini😂
İleri de sen öğretiyorsun diyecek hazır ol🙄🤣

Bi üye yazmış katılıyorum. Oyun kurmayıp sırf mıncıklamak sevmek için alıyorsa çocukların en nefret ettiği şey.
Oğlum babasını çok sever ama asla kucagın felan gtmez basar çığlığı.
Biraz oynasa bişey yapsa çocuk atlıcak kucagına ama o sadece öpücüğe boğmak için yaklaşıyor. Çocukta o bağı kuramıyor

Back
X