Aslında kayınvalıdeme bakma konuaunda ya da ilgineme konusunda degıl cekıncem. Hiç bi olanak olmasa ben seve seve ılgılenırım ki Zaten oyle de oluyor . Fakat benı geren, bı durumun oEllikle bi gorumcem tarafından organıze edılıyor olması. Ben amelıyat oldugumda eşim hastaneden cıkarken ne yapmak ostersın dedı, evw cıkayım yardımcım gelir dedim. Fakat cevabım karsısında duraklayınca, sen ne dusunuyorsun dedım ve bana '' ben yogunum biliyorsun dedı kı o donem yogundu, annen gıdıp gelecegıne ıatersen 15 gun kadar kal orda dedı. Tamam dedım fakat daha sonra ogrendım kı, goruncem eşime ve tum aileye şunu demiş'' kaç yıllık annesı baksın sakın eve cıkmasın, çişini sen mi yaptırcan demiş'' estagfırullah, cok kotu oluyorum aklıma geldıkce. Şimdi boyle bi kadının organızesı ile ki, eşime '' gelin yemek yapaın cagırın annem yesın'' dedıgını de bildigim için, bu gelişin amacı bana tamamen rahat bozma amaclı gıbı gelıyor e bu da benı cok ofkelendırıyor. Yoksa cıdden iyilik yapmaktan, allahın rızasını kazanmaktan daha gızel bısey olmadıgını bılıyorum. Yıne de tum yorumlarınız ı ın tesekkurler