- 11 Mart 2019
- 67
- 7
- 3
- Konu Sahibi MinikCitlembik
-
Bence çok gereksiz biseyse takilmissinjz . Demek ki kadın kendi yapmadığını söylemekte haklı.Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Bence ne yiyip ve ne ictiginizin önemi yok. Kv sana iyi davranıyorsa bence takılacak bir muhabbet değil ..Dugunume cok kisa bir zaman kaldi
Cay icmeye davet etti ailemi kadinlar arasinda oturduk teyzem de geldi falan
Resmen lapa gibi bir patates salatasi
pastaneden hazir su boregi
Ve hazir kurabiye almis onumuze getirdi
Borek bariz hazir su boregiydi bir de utanmadan ben yaptim.diyor kendisi yemek.yapmktan aciz bir insan neden yalqn soyluyorsun
Herkes hazir mi aldiniz dedi inatla ben yaptim dedi
Beni anlamadigim konu biz hanimefendi icin sabahtan kalktip pogaca kek borek kisir falan yapariz ama kadin totosunu kaldirip.zahmet.etmez
Yemege davet ettiginde bile
Hazir pide salata hazir ayran yapmisti
Ayni nezaketi ve degeri neden bize gostemiyor
Biz onlar icin yaptigimiz halde
Esime bu durumu kirmadan nasil sorabilirim
Bence çok gereksiz biseyse takilmissinjz . Demek ki kadın kendi yapmadığını söylemekte haklı.
Cidden bunu mu sorun ettin? Sonuçta sizi ağırlamış. Kendi yapmasada size bişeyler ikram etmiş. Bence dert arıyorsunuz kendinize. Ben olsam böyle bişeyi nişanlıma soramazdım bile. Utanırdım.
Kac kez sordunuz sen mi yaptin diye:)Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Herşey düşündüğümüz gibi basit olmayabilir, başkalarının pencerelerinden de bakmak lazım.Utanmadan inatla ben yaptim hazir almadim demesine sinir.oldum
Hazir aldim dese sorun etmezdim ama yalandan ben yaptim demesine kziiyorum
Halam sordiKac kez sordunuz sen mi yaptin diye:)
Gerekli miydi ? Kadın davet etmiş önünüze koymuş, teşekkür ederim elinize sağlık der geçersin.Halam sordi
Teyzem.sordu
Kuzenim.sordu hatta tarif istediler valla ne koydugumu unnuttumgoz karari yapiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?