Kayinvalidem yalanci kadinin teki

ne ekersen onu biçersin misali:)
Bu kadar kusur arayan bir gelini muhtemelen kayinvalide bulmamistir, kimse boyle kibirli birini istemez cunku, damat bey istedigi icin anne vazifesini yapip istemistir. Yani aslinda eken bicen yok bence. Tersi de olabilir. Kayinvalidenin munasip buldugu biri de olabilir ama eminim ki kadin bu kadar gelinin yureginin kotu oldugunu bilse istemezdi. Gelin hanim biraz buldumcuk delisi olmus, burnu kalkmis. Sanki hayatindaki tek emeli evlenmekmis gibi. Madalya kazanmis edalarinda. Evlenmenin, pasta borek yapmanin buyuk birsey oldugunu dusunuyor. Ama bir soz vardir bizde "gelin ata binmis ya nasip demis" derler. Yani nisanlanip parmaga yuzuk takmak hayatin garantisi degil. Evlenip bosananlar da var. Gelin hanim bunu unutmus.

Tereliyeyi kv bulmustu,Allahim sen koru yarabbiKalp kötü olmasin,gerisi boş...

Kizcagizin muhtemelen yaşı daha kucuk. Ergenlik doneminde olmali. Cunku biraz olgun olsaydi zaten nisanlima soyleyecegim gibi abuk tavirlara girmezdi. Hadi kizimizin yaşi kucuk diyelim de annesi ve teyzesi de ayni kafadan. Anne biraz olgun olsaydi kizimiz bu cesareti bulamazdi.

beceriksizse kusuruna bakmayacaksınız artık. ama yok marifetli de yapmıyorsa o zaman kötü niyet arayın...Benim ki marifetlidir ama yapmaz mesela. kimseye yapmaz yani

beceremiyordur belkide elinden gelmiyordur. Benim annemde beceremezdi öyle pastadır börektir. Ben çok hevesliydim ben öğrenip yapıyordum. Adam yerine koymuş hazırda olsa almış önünüze koymuş boş çay da verebilirdi.

tek sorun takildiginiz buysa ne guzel yalan soylemesi hos degil boyle eften puften seylere takilacaksaniz isiniz var

ne guzel anlatmissiniz
herkes nelerle ugrasiyor boyle sacma bir konuya takmak sacmalikkk

abooo ben olsam ben de derim ellerimle yaptım diye hahahaha ben konuyu görünce aha dedim yine entrika yine olay var koştum geldim. meğer pasta börekmiş mesele

beceriksizse kusuruna bakmayacaksınız artık. ama yok marifetli de yapmıyorsa o zaman kötü niyet arayın...Benim ki marifetlidir ama yapmaz mesela. kimseye yapmaz yani
kötü niyet neresinde bunun paşa gönlü öyle istiyor demek ki kadının. uğraşmamak için
annem her zaman gizli yapar bu müthiş börek çörekleri. yengem ise bağıra bağıra anlatır şöyle yaparım böyle yaparım yaptığında da kimse yiyemez öyle kalır sofrada yemekler en güzeli bence kimseye yapmamak

Bende kısır hıc beceremıyorum, kısır aldıgım bır yer var herkese ben yaptım dıye kakalıyorum.
Hatta orada bırde ıslak kek var onada dadandım :)

Annem çok beceriklidir çeşit çeşit baklavalar börekler yapar ama artık yaşlandı zorlanıyor yaparken. Bizde izin vermiyoruz, babam gidip ev baklavası, böreği yapan yerden sipariş veriyor bayramlarda.

ne fenasın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…