Kayınvalidem yanlış mı düşünüyorum?

Kv senden yüz bulamadığı için ona yoğunlaşmış. Birgün araları bozulcak ve o sana yönelcek. İşte orda mesafeni koru. Konserve domat her yemeğe katıyoz tmm mantıklı da bu kışlık azmi ne bn anlamıyorum. Herşeyi mevsiminde yiyin gitsin. Yapmayıverin nolcak. Biz hiç buzluktan yemek sevmeyiz. Fasulye yazın karnıbahar kışın herşey mevsiminde ucuz ve güzel. Kışın da patlıcan yemeyiverelim nolcak. Kv lerde kendi yapsın kendi yesin onkere yüzkere yaptığı bişeyi abartıp sana şunu yaptım demesinden iyidir.😁🤭🤭

uyuyan devi uyandirma. bence cok saglikli seyler degil ama sana bulasmiyorlar. uzaktan izle, ses cikarma. esine de sakin bi sey soyleme, kendisi farkinda zaten. diger elti de yarisa girmis bence, sen o toplara girme,

Kv senden yüz bulamadığı için ona yoğunlaşmış. Birgün araları bozulcak ve o sana yönelcek. İşte orda mesafeni koru. Konserve domat her yemeğe katıyoz tmm mantıklı da bu kışlık azmi ne bn anlamıyorum. Herşeyi mevsiminde yiyin gitsin. Yapmayıverin nolcak. Biz hiç buzluktan yemek sevmeyiz. Fasulye yazın karnıbahar kışın herşey mevsiminde ucuz ve güzel. Kışın da patlıcan yemeyiverelim nolcak. Kv lerde kendi yapsın kendi yesin onkere yüzkere yaptığı bişeyi abartıp sana şunu yaptım demesinden iyidir.😁🤭🤭
Mevsiminde tüketmek önemli tabi ama eşim de ben de çeşit yemek seviyoruz. Misal karnıbahar haftada bir maksimum 2 kez diğer günlere pişirecek bir şeyin olması lazim bizde:)

Merhabalar,
Kayınvalidemle bir sorunumuz yok. Aramızda resmi bir ilişki var. Hafta bir kez ararım ne konuşacağımı bilemem nasılsın iyi misin dışında... Her ortamda en büyük gelinini daha çok sevdiğini söyler.Geçenlerde konu açmıştım birbirlerini çok övüyorlar diye buradaki hanımlar olsun güzel şey dediler, şimdi duruma alistim ben de aa ne güzel maşallah deyip geciyorum. Aileye yeni girdim sayılır alışmaya çalışıyorum başta çok tuhafıma gitmişti ama sonra olabilir dedim ve durumu kanıksadım.

Kışlık konserve vs. yaptıgı zaman bize hiç getirmez ama diğerlerine yağdırır. Getirmesin açlıktan ölecek halimiz yok ya ama bu durum canımı sıkmıyor değil... Yanlış mı düşünüyorum sizce? Kıskançlık gibi biraz dışlanmış hissediyorum kendimi
:KK43:
Not: Bu yaz konservelerimi kendim hazırlayacağım becerebilirsem 😅
Bence daha yeni olduğun içindir biraz zamana bırak derim

benim kvde baslarda cok böyle konusurdu, hatta lüzumsuz yerlerde bile eltimden yana kimse sormadigi konusu gecmedigi halde onu daha cok sevdigini anlatirdi. sevebilir elbette ama ben bu yasima kadar ortalikta ay bunu bundan daha cok severim dememisimdir bence gereksiz bir detay. cevremizdeki insanlar artık tepki göstermeye basladi sen sanki kac yillik gelininle nisani gelini kiyaslayip yarıştırıyorsun gibisinden konusulunca sustu.

tahminimce sizide bu konuda en cok bu rahatsiz ediyordur ve hak goz etmeyip diger oglunun evine biseyler yollarken size yollamamasina kirilmaniz dogal.

bir gün kvden yana canim sıkılınca birisi bana cok guzel bir tavsiyede bulundu : kendini kv sevdirmek zorunda degilsin. o seni sevmek zorunda degil. anlasirsaniz ne ala saygi duy ama seni sevmek istese sebeb bulabilir sevmiyorsa sevmesin bu seni eksik göstermez. o an o kadar mantikli gelmisti ki. sonucta hayatimin merkezindeki bir insan degil onun onayina ihtiycim yok insanin kendisini üzmeye degmez.
bende baslarda konusacak konu bulamazdim
gayet dogal, insan beraber vakit gecirip birbirini tanidikca konusacak biseyler buluyor.

konserve konusunda da ben kendim yapardim hatta inadina göstermelik bir kac kavanoz yapardim sonra durumumda paylasirdim ilk defa deniyorum hadi bakalim anneminki gibi güzel olacsk mi diye. kendi annenizi kast ederei mesela.
hem kv muhtac olmadinizi gösterirdiniz hem oda messji almis olurdu millette sizi kayirdigini gorurdu
Benim kayınvalidem de lüzumsuz yerlerde çok boş konuşur benzettim ikisini,misal yaptığı en gereksiz şey daha eltim olmamış 18 yaşındaki minik bir kıza beni çekiştirmiş kendini begenmiş havalı diye tabi sonra özür dilemeye geldi 🤷‍♀️ Olsun sevmek zorunda değil diyip atıyorum içime :) bende onu sevmiyorum :KK53:

Back
X