Kayınvalidem yüzünden delireceğim

fatosercu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
53
0
36
Bartın
kızlar niye kayınvalideler böyle anlam veremiyorum.Herşeye karışıyor.Diğer gelinlerine böyle değil kızgınlığımı kayınvalideme belli edemiyorum.Günah işlemekten korkuyorum.1yaşında bebeğim var yavrumu benden annemden kıskanıyor annemin yanıma gelmesini hiç istemiyor.BENDE SÜREKLİ KAYINVALİDEME BEDDUA EDİYORUM.sizce kötümü yapıyorum.siz söyleyin teşekkürler

beddua etmek çok günah yaa
yapma öyle birşey

Günah işlemekten korkuyosan beddua etme.Kızgılığını belliet.
Sana yapılan bir haksızlık varsa elbette susmayacaksın.Beraber mi oturuyorsun?

beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş cnm sadece Allah a havale et o en ii biçimde cezalandırır...Sabır dilerim

varsa sana yapılan bi haksızlık hakkını savunmalısın bunun neresi günah?
çünkü beddua etmek daha büyük bir günah,hem ucu sana dokunabilir

Annen geldiğinde surat yapıyosa sen de o aşağı indiğinde surat yap.Kırıldığını kızdığını da belliet daha fazla tepene çıkmadan.

Kızgınlığınızı günah olur diye belli etmekten korkuyorsunuz da bedduanın günahından mı korkmuyor musunuz?

Bildiğime göre, evet yaşlı bir kimsenin kalbini kırmak günahtır elbette ama bedduanın günahı vebali çok daha ağırdır..
Kaldı ki kayınvalidenizin rahatsız olduğunuz hareketleri söylemeniz için illa ki saygısızca konuşmanıza gerek yok.. Güzel bir lisanla da derdinizi anlatabilirsiniz..

aynı durum cok sewdığım bırının basında var. onun 2 kayınwalıdesı war bıde. kayınwalıdesının kayınwalıdesıde onlarla yasıyor.. cok zor durumun. ezdırme kendını. ama saygısızlıkta etme allahından bulsun . beddua etme sana doner yawruna doner allah korusun sabır dılıyorum arkadasım sana:18:

Bende senin gibiydim canım
1,5 sene dayandım sonunda bir patladım
Evim ayrıydı ama sabah gider gece yarısı evime gelirdim.
Aman tatsızlık çıkmasın aman kavga çıkmasın.
şimdi 5 senelik evliyim.
Zamanında bir sürü sıkıntı çektim ne oldu HİÇÇ...
Şimdi o hakkımı savunamadıklarım içime dert oldu
Bazen o kadar çok düşünüyorum ki saatlerce ağlamak geliyor.
Bırak çoksın ne çıkcaksa.Herkes haddini bilsin.
Kaç senelik evlisin.

Konuşun iletişim kurmaya çalışın. Anlamazsa Allah'a havale edin.

Beddua etmek heleki bunu süreklilik haline getirmek çok günah hemde etik değil. Döner dolaşır.

Allah yardımcın olsun canımm seni çok iyi anlıyorum yaşın kaç bilmiyorum ama kayınvalidelerin geneli böyle oluyor o bebek onlarında kanı yavrunun yavrusu herhalde daha çok seviliyor birde annenin de sana gelip gitmesi sanki bebeğin ona olan sevgisi azalacakmış gibi bir hisse kapılmasına neden olabilir sen biraz sakin olmaya çalış tatlım anneliğin tadını çıkar bırak sevsinler doyasıya ama kendinde mesafeli olmaya çalış kırmadan ricalarını geri çevirmeye çalış bazende söylemek gerek herhalde benim 2 çocuğum var kayınvalidem çok istedi zamanında gençsin yap bir tane diye yok dedim insan bir yaştan sonra galiba emir almayı sevmiyor işin zor ama zamanla tecrübe kazanarak insanları idare etmeyi öğreneceksin

evet benim evin ayrı olmasına rağmen beni yalnız bırakmıyor. 2,5 senelik evliyim.ya akşam düşünüyorum kayınvalideme şunu diycem diyorum kendi kendime sabah olduğunda ise hiç birşey diyemiyorum.kayınvalideme karşı çok suskunum.ne olacak bilmiyorum.arkadaşlar bana cesaret verin kayınvalidemnen acil konuşmam lazım.iyi akşamlar

Son düzenleme:
Bence Allaha havale edin.
Zamanı geldiğindede sert bir şekilde değil ama kayınvalidenizle konuşun.
Bile bile size eziyet ediorsa zaten beddua etmenize gerek yok bu dünyada çekmezse öteki dünyada çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…