- Konu Sahibi afrodit_83
-
Başka bir bakıcı bulsan güvendiğin birini
eşim kabul etmez cnm hele hele bu kadar küçükken.seneye okula başlıycamda bebeğim 1.5yaşında olacağı için o zaman belki olabilir ama şimdi hiç olmaz.zaten öyle güvenilir tanıdığım kimse şuan yok
sen herşeyin kontrol altında olm,asını istiyorsun bu mümkün değil yine en iyl bakan kaynana olacaktır
bence hem bakıcı tutun hem kayınvalideniz gelsin.
Kayınvalidenize de sen yorulma diye bakıcı tutuyoruz dersin.
Bakımıyla her şeyiyle bakıcı ilgilenir.
Kayınvaliden de çocuğa göz kulak olmak için bakıcı olduğu zamanlar evde durur.
Bakıcıyı da biraz bilmiş bişey tutarsanız dudaktan öpme konusunda falan kayınvalidenizi uyarır diye düşünüyorum.
Benim bi arkadaşımda annesi biraz pasaklı olduğu için bu çözüme başvurmuştu..
Biraz sert görünüşlü eli maşalı birini bulmak lazım tabi.çok zekice ama o kadın bakıcıyla da geçinemez
ay boyle okuyunca bebeklerı dudaktan optuklerını vallahı mıdem bulanıyor bu nasıl bırseydır ya mınnacık bebek senın dudaklarına degmek zorunda mı yanagından opsun koklasın amenna ama dudak bılmıyorum ıgrenc gelıyor bana zavallı bebek kıyamam canım ya
ben hıcbır zaman oyle asırı tıtızlenen aman mıkrop kapar yel estı hasta olur dıyen bır anne olmadım hıc hamdolsun saglıklı ıkı evladım var ucuncusu gelıyor amma velakın bu dudaktan opme ısı benı cıldırtır asla musaade edemem nıtekım kızlarım kucukkende kendı agızlarında cıgneyıp onlara yedırmek ısteyen bır akrabam olmustu derhal mudahale etmıstım agız yoluyla yapılan hareketler mıde bulandırıcı gercekten
sıze gelınce allahım yardımcınız olsun hayırlı bır care versın ınsallah sızı cok ıyı anlıyorum esınız acaba annesıne bu sekılde davranmaması gerektıgı ıle ılgılı bırkac sey soylese sızce etkılı olur mu eger calısmadıgınızda maddı olarak cok bunalacaksanız kv nın bakmasından baska carenız yok gıbı gorunuyor rabbım ınsallah sıze hayırlı bır kapı acsın bırde bulundugunuz yerde ozel ders vs veremez mısınız evınıze gelır mesela ogrencı bılemıyorum bu ımkanınız olur mu
yınede uzulmeyın rabbım hale yola koyacaktır
eşim annesini üzeceğini düşünerekten konuşmayı reddediyor.iş bana kaldı öyle güzel lafım varkii az kaldı haftasonunu bekliyorum. Diyeceğim şu: Anne geçen sen çocuğu dudağından öptüğünde ben ani bi tepki göstermiş olabilirim eğer öyle olduysa lütfen kusuruma bakma.nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama hani bebeklerin çok öpülmemeleri gerekir ya,hele hele gözlerinden ağızlarından hiç öpülmemeleri gerekir ya herhalde ondan dolayı zuhur etti tepkim lütfen kusuruma bakma diicem.sizce anlarmı????????
Benim babanneme bu lafı söyleseniz. Ben 5 tane çocuğu böyle severek büyttüm benden daha iyi mi bilcen derEşim annesini üzeceğini düşünerekten konuşmayı reddediyor.İş bana kaldı öyle güzel lafım varkii az kaldı haftasonunu bekliyorum. Diyeceğim şu: Anne geçen sen çocuğu dudağından öptüğünde ben ani bi tepki göstermiş olabilirim eğer öyle olduysa lütfen kusuruma bakma.Nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama hani bebeklerin çok öpülmemeleri gerekir ya,hele hele gözlerinden ağızlarından hiç öpülmemeleri gerekir ya herhalde ondan dolayı zuhur etti tepkim lütfen kusuruma bakma diicem.Sizce anlarmı????????
Eşim annesini üzeceğini düşünerekten konuşmayı reddediyor.İş bana kaldı öyle güzel lafım varkii az kaldı haftasonunu bekliyorum. Diyeceğim şu: Anne geçen sen çocuğu dudağından öptüğünde ben ani bi tepki göstermiş olabilirim eğer öyle olduysa lütfen kusuruma bakma.Nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama hani bebeklerin çok öpülmemeleri gerekir ya,hele hele gözlerinden ağızlarından hiç öpülmemeleri gerekir ya herhalde ondan dolayı zuhur etti tepkim lütfen kusuruma bakma diicem.Sizce anlarmı????????
Eşim annesini üzeceğini düşünerekten konuşmayı reddediyor.İş bana kaldı öyle güzel lafım varkii az kaldı haftasonunu bekliyorum. Diyeceğim şu: Anne geçen sen çocuğu dudağından öptüğünde ben ani bi tepki göstermiş olabilirim eğer öyle olduysa lütfen kusuruma bakma.Nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama hani bebeklerin çok öpülmemeleri gerekir ya,hele hele gözlerinden ağızlarından hiç öpülmemeleri gerekir ya herhalde ondan dolayı zuhur etti tepkim lütfen kusuruma bakma diicem.Sizce anlarmı????????
Bence hem bakıcı tutun hem kayınvalideniz gelsin.
Kayınvalidenize de sen yorulma diye bakıcı tutuyoruz dersin.
Bakımıyla her şeyiyle bakıcı ilgilenir.
Kayınvaliden de çocuğa göz kulak olmak için bakıcı olduğu zamanlar evde durur.
Bakıcıyı da biraz bilmiş bişey tutarsanız dudaktan öpme konusunda falan kayınvalidenizi uyarır diye düşünüyorum.
Benim bi arkadaşımda annesi biraz pasaklı olduğu için bu çözüme başvurmuştu..
Sonuçta bakıcı kayınvalidenizi kayınvalidenizde bakıcıyı gözetim altında tutmuş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?