- Konu Sahibi afrodit_83
-
Anlamaz.. Korkut biraz anne bebeklerin bağışıklık sistemi bizimki kadar kuvvetli değil, ben bile öpmüyorum o şekilde.. Bize zarar vermeyen hafif bir mikrop onu çok kötü derecede hasta edebilir de.. Sordum doktor öyle diyor falan de..
öyle bişey desem eşim benle konuşmaz. eşim annesini kırmamı istemiyor.biz diyo 5 kardeşiz bizde bişey gördünmü hepimiz aslan gibi büyüdük diyo. Mikrop olaylarına girdimde benim anneme mikroplumu demek istedin diye bana kızdı.Eşim öpmeyle mikrop geçeceğine inanmıyor.Biz diyo çamurda toprakta büyüdük diyo.bişey oldumu diyo.
eşini asla ikna edemiyeceksin annesi bakacak
öyle bişey desem eşim benle konuşmaz. eşim annesini kırmamı istemiyor.biz diyo 5 kardeşiz bizde bişey gördünmü hepimiz aslan gibi büyüdük diyo. Mikrop olaylarına girdimde benim anneme mikroplumu demek istedin diye bana kızdı.Eşim öpmeyle mikrop geçeceğine inanmıyor.Biz diyo çamurda toprakta büyüdük diyo.bişey oldumu diyo.
Çocuğunuzu doktor kontrolüne götürdüğünüzde eşinizin yanında doktora sorun ''Doktor bey ben biraz pimpirikliyim galibabebeğimi öpmek istediklerinde mikrop alır diye korkuyorum,''deyin.
Eşiniz doktordan duysun çocuğun mikrop alıcağını.
canım sen kocana desen anneme pismi diyosun demiş kestirip atmış koca yolu tıkalı kadına söylesen seninle inatlaşır iyice öper iznini al çocuğuna bak kocan ille çalış diye diretecek biri değil heralde
Cnm eşim biliyo ücretsiz alacağımı hatta annesinden dolayı olduğunudfa biliyo oh olsun :))
Eşim annesini üzeceğini düşünerekten konuşmayı reddediyor.İş bana kaldı öyle güzel lafım varkii az kaldı haftasonunu bekliyorum. Diyeceğim şu: Anne geçen sen çocuğu dudağından öptüğünde ben ani bi tepki göstermiş olabilirim eğer öyle olduysa lütfen kusuruma bakma.Nasıl olduğunu bende bilmiyorum ama hani bebeklerin çok öpülmemeleri gerekir ya,hele hele gözlerinden ağızlarından hiç öpülmemeleri gerekir ya herhalde ondan dolayı zuhur etti tepkim lütfen kusuruma bakma diicem.Sizce anlarmı????????
bu arada kimse benim vereceğim cevabı beğenmedi mi(( halbuki ben çok güzel bi cvp vereceğimi düşünmüştüm. Yorum yaparsanız vereceğim cevaba sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?