- 17 Nisan 2018
- 986
- 554
- 43
Ohh iyi yapmis arada bir bunlara ayar vermek lazim hep bozuluyorlar canimaynen bunu dedi esime kizim sahipsiz. Onun disinda hiic bi altinima dokinamdilar zaten. Babam ole yapmasan altin kalmazdi ortada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh iyi yapmis arada bir bunlara ayar vermek lazim hep bozuluyorlar canimaynen bunu dedi esime kizim sahipsiz. Onun disinda hiic bi altinima dokinamdilar zaten. Babam ole yapmasan altin kalmazdi ortada
Aynen ona kalsa ust katina oturcaktik. Esim olmaz dedi. 8 aydid gelir evimi elstirir. Bizim ust kat daha iyidi diyeO
Birlik icin yapiyor
Ayyy en cok sinir oldugum seyler . Ilk hedefimiz evdi onu aldik .simdiki hedef borc var biraz onu bitirmek esime araba insallah gerisi kerim .istekarışılıyo canım malesef kv min kardeşleri bile karışıyo çok ayıp ama işte
aynen canimOhh iyi yapmis arada bir bunlara ayar vermek lazim hep bozuluyorlar canim
Bosver ne kadar uzak okadar iyi bacim ben birlik yasadim halende yasiyorum .Allah nasip ederse bu haftalarda cikiyorum .birlik kadar rezil bisey yokAynen ona kalsa ust katina oturcaktik. Esim olmaz dedi. 8 aydid gelir evimi elstirir. Bizim ust kat daha iyidi diye
Ayyy en cok sinir oldugum seyler . Ilk hedefimiz evdi onu aldik .simdiki hedef borc var biraz onu bitirmek esime araba insallah gerisi kerim .iste
Patavatsiz insanlar. Benim kv tam tersi. Ben sinavdan sonra dusunuyom cocugu simdi degil. Kv kardesleride soruyi bsy yok mi ... da kv guluyo yok diye. Sanki istiyozds olmuyor gibisindenYok biz kirdayiz esim altli ustlu oturmayi da kabul etmedi bende istemedim
Haklisin katiliyorumyani bende sinir oluyorum malesef ama şu an uzaktayız pek görüşmüyoruz bunlar benim için iyi şeyler kırmızı çizgilerimdende vazgeçmem ayrı kendime ait bi evim olacak sonra çocuklarım olacak evim olmadan olmaz sinir hastası olamam
Kv cocugumuz olsun bile istemiyorPatavatsiz insanlar. Benim kv tam tersi. Ben sinavdan sonra dusunuyom cocugu simdi degil. Kv kardesleride soruyi bsy yok mi ... da kv guluyo yok diye. Sanki istiyozds olmuyor gibisinden
Cocuk olur bizde esimle hic karar vermedik boyle konulara esimde ne zaman hersey rayina oturursa olur zaten .nasip diyor .hepPatavatsiz insanlar. Benim kv tam tersi. Ben sinavdan sonra dusunuyom cocugu simdi degil. Kv kardesleride soruyi bsy yok mi ... da kv guluyo yok diye. Sanki istiyozds olmuyor gibisinden
Insan en guzel seyi istemezmi .kayinpederim suan bile o haberi bekliyor..her hastaneye gittigimizde bu haberi alacakmis gibi heycanlaniyor..Kv cocugumuz olsun bile istemiyor
Iste canim hala gozu bizim ayrilmamizdaInsan en guzel seyi istemezmi .kayinpederim suan bile o haberi bekliyor..her hastaneye gittigimizde bu haberi alacakmis gibi heycanlaniyor..
O kadar sukretmen lazim ki, masaAllah eşine, arkanda durmuş.. Ya ailesini her rezilliklerine ragmen savunup seni suclasaydi?Ooo 2 ay once goreydin. Kufur bile ederlerdi. Esim kusti 1 ay konusmadi. Annesi defalrca cagirdi gitmedi. Kardesi askere gitti o zaman bile gitmedi. Bole bole geldik bu gunlere
Sakin esinin elini birakmaO kadar sukretmen lazim ki, masaAllah eşine, arkanda durmuş.. Ya ailesini her rezilliklerine ragmen savunup seni suclasaydi?
Bosver cok bekler o .Iste canim hala gozu bizim ayrilmamizda
Allahim valla kizlar bunlari duyuyorum ya boyle varya oyle icim kotu oluyor ..evet kv onun akrabaları bakıyolar bu bize uymaz uyum sağlamıyo çocuk yapmıyo ev diye tutturuyo oğulları boşansın diye bakıyolar malesef ki
Canim o benim. Nobete gider bile ozler beni. Goruntulu arar. Her nazimi ceker. Bir dedigimi iki etmez. Ve heo tesekkur eder bana. Saygini bir an bile olsa bozmadin herseye ragmen der. Allah eslerimizi yanimizdan eksin etmesin.Sakin esinin elini birakma
Beni maruz gorun kacyasindasiniz..tabi soylemek zorunda degilsiniz .ben 22 yasindayimdaevet kv onun akrabaları bakıyolar bu bize uymaz uyum sağlamıyo çocuk yapmıyo ev diye tutturuyo oğulları boşansın diye bakıyolar malesef ki
Kv leride islah etsin. Cadi gelinler versinde onlara kiyemtimizi bilsinlerCanim o benim. Nobete gider bile ozler beni. Goruntulu arar. Her nazimi ceker. Bir dedigimi iki etmez. Ve heo tesekkur eder bana. Saygini bir an bile olsa bozmadin herseye ragmen der. Allah eslerimizi yanimizdan eksin etmesin.