- 9 Aralık 2009
- 17.193
- 54.844
- 1.123
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Kaynana yok diye sevinmek!! İnsanın eşinin annesi yok diye sevinmek nasıl bir gaddarlıktır çözemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
babayı ne kadar seviyor burda üyeler
babanızı uğurlmayarak babanıza saygısızlık yapmışsınız,ayıp
ilk cümlede ironi yapmıştım herkes babayı haksız buldu diye,bende babacıyım çünkü :)Ne olursa olsun baba candır ! İlerki
dönemlerde bu daha çok anlaşılıyor
Tedavi olmadigi surece 2 gunden fazla kalamayacagini soledim anneme yoksa bebegimi alir giderim kimselere de gostermem dedim daha buyuk tehdit olamaz sanirim cunku dediginiz gb bu sefer esim alttan aldi bebei icin benim icin ama bida benzer bi durumda kendini tutamazsa ben de neden tutmadin kendini diememTamam bu da önemli ama esinizin düştüğü berbat durumdan onemli degil. Yine uyur da esiniz bunu nasil kaldirabilir. Ne kadar yumuşak huylu bir insanmis sok oldum. Yerinde esim olsa kavga cikardi. Ben de sessiz biriyim ama baba böyle davranilsa ben de ayni sekilde karşılık verirdim. Kusura bakmasin kimse onu çekmek zorunda degil siz veya anneniz bile. yazik kadini ne kadar sindirmis ki sinir krizi geçirmiş cok üzüldümgitmesi cok iyi olmus. Gerekirse mesafe koyacaginizj belirtin bu şekilde davranacaksa. Baba diye her seyi soyleme yapma hakkina sahip degil. Cok sinir bozucu.
Ya bu kadar içli dışlı olmadan once kadini gercekten cok seviodum ama simdi whatsappdan falan mesaj attikca cildiriyorum bide inatla ban mesaj atio esime de atmio ben daa bi cildiraim die heralde yok resim yolla yok buyudumu geceleri gaz problemi oldugu icn cok aglio eve geldiimizden beri oyle sabah babaannesi gitti ya ondan agliodur die yazmis ben de cildirdim tabi eve geldiindeki gb hala degismedi hem ananesi de annesi de burda yoklugunu aratmiors cok sukur yazdim dayanamadim ben de sakin mizacli bi kadin diilim yani bide lohusalik hormonlarinin da gaziyla iyice azarlayacam saygimdan korkuormEsin cok hakli..
Teyzeye bak ya. kv moduna giren cirkefe bagliyor hemen.
Ne olursa olsun baba candır ! İlerki
dönemlerde bu daha çok anlaşılıyor
ilk cümlede ironi yapmıştım herkes babayı haksız buldu diye,bende babacıyım çünkü :)
Gaddarlik evladinin kafadina ütü basan bi kadinin yokluguna sevinmekse gaddarim problem diilKaynana yok diye sevinmek!! İnsanın eşinin annesi yok diye sevinmek nasıl bir gaddarlıktır çözemedim
Eve dönünce yaptircam dedi zaten seker ailede var babaannemde de vardi guatr falan da baktircak belki gercekten elinde olmayan bi asabiyeti vardir eger oyleyse zaten tedavi olup cozume ulasiriz insallaeşinde ne sabır varmış maşşallah ya kıymetini bil
baban şeker hastası falan mı? o ne asabiyet öyle, herkese karşı mı böyle?
Bebegime bakip dua edip rahatlamaya calisiorm zaten onun benden baska dayanagi yok diyeoluyoo ya lohusalik cidden onemli bi ruh hali.. annem yanimda 15 gun kaldi ve gitti ama hergun gunduz gidip geldi yine de aglardim kendi kendime :) ama gececek dua et bol bol..
Amin cok tesekkur ederim. Insalla hepsi geride kalir ve ailecek bu gunleri geride birakabiliris de agzimizin tadi bozulmadan kalir insallaAllah yardımcınız olsun böyle bağlarınızı koparamayacağınız kıymetli insanların saçmalıkları insanın içine oturuyo ama siz evlatlar olarak işi iyi kotarmışsınız Allah eşinizle ağzınızın tadını bozmasın
Benim deli babacığım da benim nikahımı mahfetmişti.. Herkesin mutlulukla hatırladığı o "güzel gün" benim ağlayarak hatırladığım bi gün oldu içimde yara kaldı![]()
Tavrını koy kırıldığını göster sonuçta bu kadarınada hakları yok karşısında damatı var öz ve öz çoçuğu değil doğru değil mi ? Bu konuyu babanla konuşmalısın zaman geçirmeden ..Iste zaten en cokta bu dusunduruyo beni sonucta bende annemi görmek isticem yanlarina gitmek isticem esim de tek basima cocukla gitmemi istemicektir beraber gidersek de yine olay cikacak diye keyif alamicam belki de esim gitmek istemicek o zaman da neden deme hhakkimi yitirdigim icin ben arada kalcam bilmiyorum yani![]()
Su anda tavirli oldugumun farkindadir cunku annemi ariyo ben hic konusmuyorum normalde bende 2 dakka olsa da konusurdumTavrını koy kırıldığını göster sonuçta bu kadarınada hakları yok karşısında damatı var öz ve öz çoçuğu değil doğru değil mi ? Bu konuyu babanla konuşmalısın zaman geçirmeden ..