Kayınvalidem??

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
31
Kızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani

Haklısınız. Gereksiz olmuş.

Hepimizin karakterleri uzuldugu kırıldıgı seyler farklı.belki bazılarınız bu olaya hiç takılmazken bazılarınız uzulebilir bazılarınız esimi güzel bulmuşlar diye gururlanabilir.ben anlam veremedim böyle bir seyi bana anlatmasına ve sizlerle paylaşmak istedim.

“Bana da tam tersini söylüyorlar hiç takmıyorum” deseydiniz.

Ha ha benimkisi yanımda diyor oğlum daha güzel diye.hiç ağzından duymadım benle ilgili böyle güzel şeyleri.kendileri ovulur hep.sevmediğim kim varsa yanımda bilerek o bile iyi gösterilmeye çalışılır.ben alıştım komik geliyor.üzüleceğim bişey değil kasti yapılan seyler

Gereksiz bir muhabbet olmuş da benim KVde de sürekli gereksiz muhabbetler yaptığı için çok yadırgamadım.

Kendi demedi de ortamda konuşulmuş bana anlatıyor ne gerek varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…