Annelerine tavir koyabilirler mi hicc. Nazi karisina gectigi icin ona olur her olann. Ah ah esimde arada annesine kizar ama hep arasinda sorun yasayan biziz. Kv m amliyat oldu elinden gecen haftasonu bizde kal dedim kaldi etti bnde hamileym tabi. Dun gittk surat 5 karis. Haftaicinde boluya zonguldaga gittk kardesimi uniye yazdrmaya esim ve annm babam fln. Resmen bunu yedirememis ailemle gittik die ne sordu ne ne yaptiniz ettiniz dedi ne hayirlu olsun dedi. Saskinlik icinde kaldim dün. Esimefe sormamis esim takma dedi ama insan takiyor dimi. Bide tam eve gelicez bana yarin isin var mii utu yapilxak dedi son dk. Yarin gelemem arkadaslarmla bulusucam dedim. Deseydn yapardm simdi dedim. Yok yoruldun fln diyo. Bizde yapaym dedm kivrisir dedi. Haftaici gelirm o zaman dedim. Gec kalirmis. E nie demiosun basta dedim neyse sorun yapmayn bn yaptiririm birine dedi yolladi bizi. Arkadsim kv yakin oturuuor esim hemen gizliden donuste ugra yap dedi. Gelemem dedim. Yine sorunlu bn oldum hemen surati dustu esimin. Kv ayri zaten. Bana fazla is yapma evde hamilesin oyle boyle die konusuyor esim kv sonra boyle olunca suclu oluyorum. He ameliyatli kadin yapsan nolur diceksiniz.Yapmadik biri degilim nelerini yaptm ettim. Ama cok bozuldum insan bi sormaz mi kizim gittiniz geldnz die. Ayip bisey. Tatli dil guler yuz insan ariyor.Kendi kizinin esiyle sorunlulular boyle biraraya gelmiyolar diye bnde oyle olmaliyim esimde oyle olmali die dusunuyor.ailem bize yakin oturuyor onun bile sorununu yasadim kendileri oraya oturtturdu sonra boyle hosnut olmadi. Neler nelerr. Bu karni darlıga girer. Bn isine gelince can ciger gelmeyince diskapinin mandali oluyirum. Halbuki ailemle bi ayri piknige gitmedk bile daha yani. Annem babamda diyo ki kv kb alalim kardesini yrlestitmeye onlarxa gelsin gezelim edelim diyolar. Ailemdeki dusunceye bak kv dusunceye bak. Ya nasil anlatayim daha iste kime yanayim bunlari anneme biricigini anlatmadim hep stres cocuguma yansiyor icime ata ata. Simdi dusundum bn sabaha kadar kafama takildi. Esim ise gitti evden cikti soguk soguk.Aricam kaynanami gezme donusu gelip yaparim yakinim oraya dicem gidip yapicam ama esimede iki cift laf dicem. Suratiniz düstu die gelip utu yapmadim vicdanim var bnm dicem. Bu astigin surati sogukluguda unutma dicem. Bi laf varda burda agir olur yazmicam. Takmayalim dedikce takiliyor iste