Kayınvalidem??

Dedikodu yapıyorlar bari gelip size anlatmazsa ne güzel sorun olmayacak. Aynı benimki gibi
Arsızlık utanmazlık.
Sen yine de çok kafana takma alışırsın. Boş beleş muhabbete bayılıyorlar.

Gidip o ütüyü yap ama eşine lafını sakın esirgeme. Artık kimin önceliği olacağını bilsin bu nedir ya. Evlenmeselerdi arkadaşım analarına bu kadar düşkünlerse kızın annesi anne değil mi?

Bahanemi ariyon kötü olmak icin ne var bunda vala siz ve siz gibi kötü kalplilere iyiler duser iyilere kötü bu nasil adaletsr

Allah başka dert vermesin.....

Dedikodu yapıyorlar bari gelip size anlatmazsa ne güzel sorun olmayacak. Aynı benimki gibi
Arsızlık utanmazlık.
Sen yine de çok kafana takma alışırsın. Boş beleş muhabbete bayılıyorlar.
İşte tam da anlatmak istediğim bu bana soylemeseydi nerden bilicektim ki ne gereği vardı yani anlattı bana ... her patavatsızlıgında soguyorum kendisinden

Bahanemi ariyon kötü olmak icin ne var bunda vala siz ve siz gibi kötü kalplilere iyiler duser iyilere kötü bu nasil adaletsr
Benim actıgım konudan kotu oldugumu nasıl anladınız?? Sizdeki zekadan istiyorum gerçekten.boyle yorum yaptıgınız için siz kotusunuz emin olun beni tanımıyorsunuz esimi ailesini bilmiyorsunuz.siz kotusunuz ya umarım size iyiler denk gelir o zaman

Bunda sorun edecek birşey bulamadım açıkçası, anne başkaları da böyle böyle diyor ama ben kimseyi dinlemiyorum sana da tavsiye ederim diyebilirsiniz

Oluyor öyle şeyler, benimki de oğlunu model sanıyor (tamam yakışıklı ama 1.75lik model mi olurmuş).
Sakince ona yaklaşın ve “kargaya yavrusu şahin görünürmüş. Olur öyle.”diyin.

Aynen oyle yaptim. Gittim benden iyisi yok can ciger oldum biandaa bide aksama yemege kaldim sofra hazirla yemk yap kaldir cay ver et ohoo cok iyi oldum hemen zaten. Hamile halimle 3 4 saat oturmadan yaptm bunlari belim koptu ama hic bisi demedim. Esimede bi guzel laflarimi soyledim simdi fir fir etrafimda ama neye yarar ki ben kirildik uzuldukten sonraa. Vicdanim var bisi demiyorumda zoruma gitti neyse Allah herkesin kalbune gore versn baska dicek lafim yok gercekten Allaha havale ediorm kv. Esimle tek tartistigim konu kv baska hic bisi yok malesef malesef yani..

Kaynanaların hepsi gelinlerine bunu söyler, onların gözünde oğulları gelinlerden her zaman güzeldir kafanıza takmayın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…