Kayınvalidem??

Ama insanların hepsi aynı yapıya sahip değil.hepimizin taktıgı konular malesef ki farklı olabiliyor.

e o zaman ne konuda yardım istiyorsunuz bizden.
aa bunu nasıl söyler allah onun belasını tüüü be olsam ağlardım vs bunları mı dememiz lazım.

e o zaman ne konuda yardım istiyorsunuz bizden.
aa bunu nasıl söyler allah onun belasını tüüü be olsam ağlardım vs bunları mı dememiz lazım.
Sizler böyle bi durumla karsılaştınız mı diye sordum ne tepki verirdiniz diye sordum sizin için önemsiz bir konu oldugunu soylediniz ve bende bun istinaden cevap verdim herkesin takıcagı konular farklıdır diye

Cehaletine seviyesine verin.benim esimin annesi bana o... diye hakaret etti aman aman neler işittim.sonra seneler gecince ailenin butun kadinlarina ayni hakaretler yapılmış meger herkes o... muş tabi bizim ki bayragi almis eline salliyo uc senedir de görüşmüyoruz (onemli sebeplerden dolayi).bir kısmı şuursuz malesef gorusmeme sansiniz varsa hic oyalanmayan huylu huyundan vazgeçmez.hepimiz insaniz en guzel yaslarimizi bu tür insanlar icin stresli gergin gecirmeye gerek yok.baglar cok onemli olmuyor bi yerden sonra.

Hahaha... Benimki de, ne zaman düğün dernek olsa giyinir kuşanır gideriz eşimle ve herkes beni nasıl öveceğini şaşırır o ise oğlunu:KK48: güler geçerim. Boşver kafaya takmaya değmez gülün geçin.

Aay benim kayınvalidemde. :KK70:
Nişan alışverişinde 1 karış topuklu aldı eline bunu giy diye. :KK70: E bunu giyince oğluşunu geçiyorum. Bırak o ayakkabıyı kocası 1.95 olanlar giysin bize gelmez demiştim. :KK70: gözleri 1 karış açılmıştı. :KK70:
Hmm işte ben böyle cevap veremedim

Övünmeyi seviyor sanırım. Muhtemelen yine buna benzer bir şey der, o zaman söylersiniz.
Evet cok seviyor özellikle ogullarını bir daha derse herkes kendi tarafını güzel buluyor dicem

Sizler böyle bi durumla karsılaştınız mı diye sordum ne tepki verirdiniz diye sordum sizin için önemsiz bir konu oldugunu soylediniz ve bende bun istinaden cevap verdim herkesin takıcagı konular farklıdır diye
ben karşılaştım hata hep karşılaşıyorum diye bilirim
hatta bi keresinde eşimin eniştesinin annesi görümcemlerde yemekteyken maaşallah gelinimz pek güzel manken gibi demişti de görümcem hemen eee oğlumuz da çok yakışıklı heralde demişti
ya da geçenlerde kayınvalideme gittik hamileyim görümcem kesin erkek olacak bu sefer çok çirkinleştin dedi
doğrudur dedim abla, hala ısrarla ama yalan mı söyleyim çok çirkinleştin dedi ben de gülümsedim o arada eşim girdi içeri sen ne kadar yakışıklı olmuşsun çok yakışmış kıyafetin dedi
haa canım sıkıldı ama bana çirkin demesine değil hamile bi kadını üzebileceğiniz düşünmeden ısrarla bunu belirtmesine yoksa normal zamanda umrum olmaz
haaaa şu da görümcemle normalde aram iyidir Allah razı olsun kendi akrabalarımın yapmadığı çoğu şeyi ailecek onlar yapmıştır ama güzellik mevsuzu olunca nedense eşimi hep bi öne atmaya çalışıyor
o yüzden kafaya taktığına değmez herkes kendi yavrusunu daha güzel bulur
benim anneme babama ve akrabalarıma göre de ben daha güzelim

Kızlar kayınvalidemle aynen aramızda geçen diyaloğu aktarıyorum size dedi ki çocuğuma nazar edecekler noldu dedim akraba günü vardı orda demişler ki gelinin çok güzel kim dedi artık bilmiyorum ama oğlun daha güzel demişler eşim için yani bunu neden bana anlattı bilmiyorum hmm dedim sadece bizi tanıyan herkes esimin buyuk gosterdiğini ve yanında daha güzel genc durdugumu soyler ama ben hiçbir zaman bunu konu etmedim yani demiş olabilirler zevk meselesi he bide kayınvalideme oglun sana benziyor demişler o anki gururunu anlatamam size.. sizlere böyle seyler yasadınız mı ?? bana anlatmasını dogru bulmadım hiç hatta kırıldım yani benim anneme deselerdi kızın daha güzel annem asla gidip de eşime benim kızımı daha güzel buldular demezdi yani
Benim görümcem benle aynı boyda
1,60 boyum

kocam da 1,92 boyu

kv dem birgün dediki,

birgün camdan bakıyorum oğlum uzaktan yürüyerek geliyor
yanında da çelimsiz bir kız
aa bu kim dedim

bir baktım meğer ablasıymış :D( Görümcem yani) diyor.

oğluna 1.60 lık kızı yakıstıramıyor yani

bana da soylerdı eskıden bu tarz şeyler
bana hep eşimin eski nişanlısının adıyla hitap ederdi.

Boşver takılma
Duymazdan gelmek en iyi cevap bence.
hatta gül geç evet oğlun cok yakısıklı de:)
ya da duyma

ben karşılaştım hata hep karşılaşıyorum diye bilirim
hatta bi keresinde eşimin eniştesinin annesi görümcemlerde yemekteyken maaşallah gelinimz pek güzel manken gibi demişti de görümcem hemen eee oğlumuz da çok yakışıklı heralde demişti
ya da geçenlerde kayınvalideme gittik hamileyim görümcem kesin erkek olacak bu sefer çok çirkinleştin dedi
doğrudur dedim abla, hala ısrarla ama yalan mı söyleyim çok çirkinleştin dedi ben de gülümsedim o arada eşim girdi içeri sen ne kadar yakışıklı olmuşsun çok yakışmış kıyafetin dedi
haa canım sıkıldı ama bana çirkin demesine değil hamile bi kadını üzebileceğiniz düşünmeden ısrarla bunu belirtmesine yoksa normal zamanda umrum olmaz
haaaa şu da görümcemle normalde aram iyidir Allah razı olsun kendi akrabalarımın yapmadığı çoğu şeyi ailecek onlar yapmıştır ama güzellik mevsuzu olunca nedense eşimi hep bi öne atmaya çalışıyor
o yüzden kafaya taktığına değmez herkes kendi yavrusunu daha güzel bulur
benim anneme babama ve akrabalarıma göre de ben daha güzelim
Evet öyle bence de ama ben bunu soyleyemediğime pişman oldum sonradan

Benim görümcem benle aynı boyda
1,60 boyum

kocam da 1,92 boyu

kv dem birgün dediki,

birgün camdan bakıyorum oğlum uzaktan yürüyerek geliyor
yanında da çelimsiz bir kız
aa bu kim dedim

bir baktım meğer ablasıymış :KK70:( Görümcem yani) diyor.

oğluna 1.60 lık kızı yakıstıramıyor yani

bana da soylerdı eskıden bu tarz şeyler
bana hep eşimin eski nişanlısının adıyla hitap ederdi.

Boşver takılma
Duymazdan gelmek en iyi cevap bence.
hatta gül geç evet oğlun cok yakısıklı de:)
ya da duyma
Evet takmak istemiyorum de elimde değil

Onemli olan oglunun beni guzel bulmasi, o yuzden gozu benden baskasini gormuyor,baskalarinin kimi begendigi onemli degolil. De sende:)

Back
X