- 14 Ekim 2018
- 114
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi inciliboncuklu
-
HaklısınArkadaşlar 3 yıllık evliyim. 8 aylık hamileyim. İki hafta kadar önce benim tayinim sebebiyle farklı bir şehire taşındık. Yayınım çıktığında eşimle ikimizde ailelerimize haber vermek için aradık. Kayınvalidem beni arayıp bir hayırlı olsun bile demedi. Yedi buçuk aylık hamile halimle şehirler arası taşındım beni ne aradı ne sordu bir arayıp yardıma ihtiyacın var mı bile demedi. Ben zaten ona yardıma gel demwzdim ama nezaketen ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Annem yaptı tüm işlerini çok yoruldu tabi çünkü ben doğru düzgün bir şey yapamadım. Şimdi de ben eşimin işi dolayısıyla eğitime farklı bir ile gidip on gün kadar kalacağından dolayı bu sürede evde yalnız kalacağım. Eşimle her konuştuğunda benim yalnız kalmamam için yanıma gelmek istediğini söylüyor. Ben eşime istemiyorum yalnız kalırım dedim eşimde annesine yalnız kalacak dedi ama hala ısrar ediy. Ama beni arayıp benim fikrim sorulmuyor eşime söylüyor. Çok rahatsızım bu durumlardan. Sizce haksız mıyım hayırlı olsun diye aramaması, yardıma ihtiyacın var mı diye sormaması, benim yanıma gelmeyi bana sormaması doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
O yanında kalmasa bile başkası kalsın. 8 aylik hamilesin. Yalniz kalmaman sen ve bebegin için daha iyi. Artık riskli dönemdesin.Arkadaşlar 3 yıllık evliyim. 8 aylık hamileyim. İki hafta kadar önce benim tayinim sebebiyle farklı bir şehire taşındık. Yayınım çıktığında eşimle ikimizde ailelerimize haber vermek için aradık. Kayınvalidem beni arayıp bir hayırlı olsun bile demedi. Yedi buçuk aylık hamile halimle şehirler arası taşındım beni ne aradı ne sordu bir arayıp yardıma ihtiyacın var mı bile demedi. Ben zaten ona yardıma gel demwzdim ama nezaketen ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Annem yaptı tüm işlerini çok yoruldu tabi çünkü ben doğru düzgün bir şey yapamadım. Şimdi de ben eşimin işi dolayısıyla eğitime farklı bir ile gidip on gün kadar kalacağından dolayı bu sürede evde yalnız kalacağım. Eşimle her konuştuğunda benim yalnız kalmamam için yanıma gelmek istediğini söylüyor. Ben eşime istemiyorum yalnız kalırım dedim eşimde annesine yalnız kalacak dedi ama hala ısrar ediy. Ama beni arayıp benim fikrim sorulmuyor eşime söylüyor. Çok rahatsızım bu durumlardan. Sizce haksız mıyım hayırlı olsun diye aramaması, yardıma ihtiyacın var mı diye sormaması, benim yanıma gelmeyi bana sormaması doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Siz neden anne taşınacağım yardıma ihtiyacım var demiyorsunuz, yardım isteseniz ne olurdu, arkasından beni aramadı diyeceğinize. ben anlamadım tavrınızıArkadaşlar 3 yıllık evliyim. 8 aylık hamileyim. İki hafta kadar önce benim tayinim sebebiyle farklı bir şehire taşındık. Yayınım çıktığında eşimle ikimizde ailelerimize haber vermek için aradık. Kayınvalidem beni arayıp bir hayırlı olsun bile demedi. Yedi buçuk aylık hamile halimle şehirler arası taşındım beni ne aradı ne sordu bir arayıp yardıma ihtiyacın var mı bile demedi. Ben zaten ona yardıma gel demwzdim ama nezaketen ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Annem yaptı tüm işlerini çok yoruldu tabi çünkü ben doğru düzgün bir şey yapamadım. Şimdi de ben eşimin işi dolayısıyla eğitime farklı bir ile gidip on gün kadar kalacağından dolayı bu sürede evde yalnız kalacağım. Eşimle her konuştuğunda benim yalnız kalmamam için yanıma gelmek istediğini söylüyor. Ben eşime istemiyorum yalnız kalırım dedim eşimde annesine yalnız kalacak dedi ama hala ısrar ediy. Ama beni arayıp benim fikrim sorulmuyor eşime söylüyor. Çok rahatsızım bu durumlardan. Sizce haksız mıyım hayırlı olsun diye aramaması, yardıma ihtiyacın var mı diye sormaması, benim yanıma gelmeyi bana sormaması doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Yakın bir süreçte taşındım. Kayımvalidem 1 kere bile yardıma ihtiyacın var mı diye aramadı sormadı aynı şehirde olmamıza rağmen gelmedi. Kendi annem uzaktan kalktı geldi elim ayağım oldu her şeye yardım etti. Taşındım 3 ay geçti kayınvalidem hala yerleştin mi evin nasıl memnun musun bile demedi. Size hak veriyorum insan aranmayı bekliyor. Ama demekki değerimiz bu kadarsa ben de hiç aramıyorum taşınmadan sonra. Kıymet vermek karşılıklı. Bir telefon açmak zor değil. Şimdi de kalkmış hiç yardım etmediği eve oturmaya gelecek hahahayArkadaşlar 3 yıllık evliyim. 8 aylık hamileyim. İki hafta kadar önce benim tayinim sebebiyle farklı bir şehire taşındık. Yayınım çıktığında eşimle ikimizde ailelerimize haber vermek için aradık. Kayınvalidem beni arayıp bir hayırlı olsun bile demedi. Yedi buçuk aylık hamile halimle şehirler arası taşındım beni ne aradı ne sordu bir arayıp yardıma ihtiyacın var mı bile demedi. Ben zaten ona yardıma gel demwzdim ama nezaketen ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Annem yaptı tüm işlerini çok yoruldu tabi çünkü ben doğru düzgün bir şey yapamadım. Şimdi de ben eşimin işi dolayısıyla eğitime farklı bir ile gidip on gün kadar kalacağından dolayı bu sürede evde yalnız kalacağım. Eşimle her konuştuğunda benim yalnız kalmamam için yanıma gelmek istediğini söylüyor. Ben eşime istemiyorum yalnız kalırım dedim eşimde annesine yalnız kalacak dedi ama hala ısrar ediy. Ama beni arayıp benim fikrim sorulmuyor eşime söylüyor. Çok rahatsızım bu durumlardan. Sizce haksız mıyım hayırlı olsun diye aramaması, yardıma ihtiyacın var mı diye sormaması, benim yanıma gelmeyi bana sormaması doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
Bu kv de anlamıyorum he sanki gelin tek evde kaldımı kurtlar kapıcak :) her aradığında hayır desin eşin bence kalmayın onunla yani gelmesine gerek yokArkadaşlar 3 yıllık evliyim. 8 aylık hamileyim. İki hafta kadar önce benim tayinim sebebiyle farklı bir şehire taşındık. Yayınım çıktığında eşimle ikimizde ailelerimize haber vermek için aradık. Kayınvalidem beni arayıp bir hayırlı olsun bile demedi. Yedi buçuk aylık hamile halimle şehirler arası taşındım beni ne aradı ne sordu bir arayıp yardıma ihtiyacın var mı bile demedi. Ben zaten ona yardıma gel demwzdim ama nezaketen ihtiyacın var mı diye sormadı bile. Annem yaptı tüm işlerini çok yoruldu tabi çünkü ben doğru düzgün bir şey yapamadım. Şimdi de ben eşimin işi dolayısıyla eğitime farklı bir ile gidip on gün kadar kalacağından dolayı bu sürede evde yalnız kalacağım. Eşimle her konuştuğunda benim yalnız kalmamam için yanıma gelmek istediğini söylüyor. Ben eşime istemiyorum yalnız kalırım dedim eşimde annesine yalnız kalacak dedi ama hala ısrar ediy. Ama beni arayıp benim fikrim sorulmuyor eşime söylüyor. Çok rahatsızım bu durumlardan. Sizce haksız mıyım hayırlı olsun diye aramaması, yardıma ihtiyacın var mı diye sormaması, benim yanıma gelmeyi bana sormaması doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?