- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi kararsiz4300
-
Ağzımdan cıkmasını bırakın, canını çektirdim sanırım sabah söyledim akşam pişirmiş yahu gelinin canı cekmiş ne güzel yapmıssında bir tabak vermez mi insan
Kıyamam2 kere bir şey yemeye çağırdı her zaman keyfim olmuyor gitmedim iyi ben sana yollarım dedi ikisinde de yollamadı yollara bakıttı hiç unutmam.Ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar derler ya heh işte ondan boşver minnet etme kimseye
Sağlık durumu ve elverişli mi senin de düşük riskim Varsa ve o gün senin canın istemesine rağmen mücver yemişler s Nezaketen de olsa getirip vermesi lazım haklısınHerkese merhaba;
Hamileyim, rabbim isteyen bütün kullarına tez vakitte evlat versin hayırlısıyla..
Bir kaç gün önce doktora gittim keseyi görelim, kalp atışını duyalım vs diye.. kayınvalidemle aynı apartmanda yaşıyoruz, birbirimizle pek sorunumuz olmadı, beni pek sevmez gelinim sonuctaama kavga gürültümüzde pek olmadı bugüne kadar herkes birbirini idare etti diyim. Doktora gideceğim günün sabahı sohbet ederken canım mücver çekti dedim sabah sabah. Ne alaka aş ermek böyle bişey mi ki acaba dedim, gülüştüm. Sonra doktora gittim, kayınvalidem ne aradı ne sordu.. hiç merak etmez mi insan kalp atısı duydun mu? Hersey yolunda mı? Gerçekten üzüldüm sen babannesin yabancı değilsin ki.. herneyse.. düşük tehlikem varmıs cok üzüldüm doktor cok dikkat etmemi istirahat etmemi istedi. Kayınvalidem bir gün sonra aradı naptınız diye(!) kp’den duymus düşük tehlikesini bir gün önceden. Bunu biliyor, aynı apartmanda yanıma cıkıp geçmiş olsun demiyor sanki uzakta oturuyor gibi telefon edıyor. Ama beni asıl üzen ne oldu biliyor musunuz! O gün mücver pişirmiş yemişler, ben ondan zaten mücver istemedim öylesine söylemiştim. Sanırım kayınvalidemin canını çektirmişim, yapmıs, afiyet olsun, ama insan iki tane tabağa koyup vermez mi? Hem hamileyim, hem canım istemiş, hem düşük tehlikem var. Bana yardım etmek zorunda değil, ona güvenip hamile kalmadım ama nezaketen nasıl yemek yapıcaksın ne yiceksin demesini beklerdim. İstemeyeceğimi biliyor ama korktu sanırım belki kabul ederim diye. Gayet sağlıklı ve gençtir kendisi, yaşlı veya hasta olsa nezaketen beklentisine bile girmem
Ben şimdi el gibi aynı apartmanda beni telefonla aramasına mı üzüleyim? Mücver vermemesine mi üzüleyim?( mücver yemem önemli değil, boğazıma düşkün biri değilim yemesemde olur. Ama hamile bir kadına böyle yapması incitti)düşük riski var ona mı? Dedikodu olur vs diye kimseye anlatamıyorum.. burada kimse kimseyi tanımıyor, daha objektif yorumlar alırım diye yazmak istedim.
Baska bişey pişirse neyse ama canım çekti dedim, aklına günün menüsü yemek fikri girdi sanırım.. ben düşmanım olsa hamiledir canı istemiş diye veririm. Kul bilmesin Allah bilsin derdim...Sağlık durumu ve elverişli mi senin de düşük riskim Varsa ve o gün senin canın istemesine rağmen mücver yemişler s Nezaketen de olsa getirip vermesi lazım haklısın
Aynı apartmanda yaşayıp ne kadar uzak olabilirim.. yahu madem kalıyosun lohusa kadına kocanı niye getiriyosun popomuza kan mı geçecek, emzircez mememiz mi açılcak ne yani ben bugün hepsine isyanValla ne bileyim yani bazen en iyisi uzak olmak. Ben hic istemedigim ve istemedigimi de soyledigim halde gelip kaldi annemi isterdim oysa. Yemek yapti mi yapti.. ama 1 haftalik lohusayken bir kavga cikardi bagirmalar tepinmeler ne hakaretler ve kalmaya da devam etti. 1 gun yatamadim cunku kayinpeder her gun bizdeydi. O olaydan sonra da sutum kesildi zaten. Cok sey varda en cok icimi yakan o uzuntuyle sutumun kesilmesi oldu... hakkimi helal etmiyorum hala icimdedir lohusaligimda cogu sey.... birak uzak olsun belki de bu daha iyidir
Sen bebeğine Sıkı sıkı sarıl boş ver gerisini kıyamam sana vallahi yanımda olsan koca tencere dolusu yapıp verirdim hic uzme kndinide karnindaki minigideBaska bişey pişirse neyse ama canım çekti dedim, aklına günün menüsü yemek fikri girdi sanırım.. ben düşmanım olsa hamiledir canı istemiş diye veririm. Kul bilmesin Allah bilsin derdim...
Vuuuu beterin beteri varmış o nasıl iş öyle. Yazıklar olsun kayınvalidenize.. benimki kokutmadı en azındanYıllar gecince beklentiye girmeyince nasil mutlu oldugunu anliyorsun aslinda.beklentiye girmeyin bosver yesinler icsinler.
Ben 7 aylik hamileydim ve bir bahar gunu pencereler acik bahceden mis gibi kebap kokusu geliyor kv damadini kizini ogullarini yanina almis kebap yapiyorlar bende iceride kebap dumanina ekmek basiyorum gibiyim oyle cok canim cektiki gonderir yada beni de cagirir diye bekledim(kv de hic sorunum yok cunku kibar bir yapim vardi alttan alirdim o zamanlar) ama nafile yediler bitti cay faslindayken esim işten geldi tabi ben agliyorum esime anlattim esim hadi hazirlan kebapciya gidelim dedi asagiya indim kv nereye gidiyorsunuz dedi esimde kebap yemeye dedi
Kisacasi beklentiye girmeyin kendi capinizda asermelerinizi giderin.Ben artik kimseden bisey beklemiyorum cok da rahatim cok sukur.onemsemedigimi onlara hissettirdim artik farkindalar
Vuuuu beterin beteri varmış o nasıl iş öyle. Yazıklar olsun kayınvalidenize.. benimki kokutmadı en azındanAllah büyük görüyor bende bu saatten sonra önemsemem
Bahçesi yok mücvr vermeyen mangal yakıncada vermezdi:) aklım almıyor kv nizi , eşiniz ona neden diye sormadı mı ya?sizin kayınvalide de benim kv ki potansiyel var bence dikkatli olun.
O beklentiyi bırakmam lazım, yani temizlik yemek vs beklemedim ki insanlık bekledim.. canım cekti sabah, akşam pişirdi vermedi, arayıp kalp atısını duydun mu demedi? Yani ben insanlık bekledim. Evden cıkarken ya dış gebelik boş gebelik vs değildir inşallah diye cıktım. Aramasını nasıl beklemem. Kayınvalidemden de insanlık beklemiyceksek nasıl olacak ben böyle biri değilim herkesi kendim gibi olsun istiyorum sanırım..Şu hayatta beklentiye girerseniz sonu hüsran oluyor.
YaaaaaValla ne bileyim yani bazen en iyisi uzak olmak. Ben hic istemedigim ve istemedigimi de soyledigim halde gelip kaldi annemi isterdim oysa. Yemek yapti mi yapti.. ama 1 haftalik lohusayken bir kavga cikardi bagirmalar tepinmeler ne hakaretler ve kalmaya da devam etti. 1 gun yatamadim cunku kayinpeder her gun bizdeydi. O olaydan sonra da sutum kesildi zaten. Cok sey varda en cok icimi yakan o uzuntuyle sutumun kesilmesi oldu... hakkimi helal etmiyorum hala icimdedir lohusaligimda cogu sey.... birak uzak olsun belki de bu daha iyidir
Ya seni yerim:) ben mesafeli olmak istememiştim, ana kız gibi asla olmazdık ama iyi olalım huzurumuz olsun istemiştim. Şimdi çok uzaktaymışım gibi yapacağım.. çünkü kalbim ona çok uzaklaştıKııııızz kayınvalidenle daha da mesafeli olmak için ne güzel bahaneler işte :)
Bırak ne halleri varsa görsünler, dertsiz başına dert açma.
Sanki onlar çok uzaktaymış gibi yaşa gitsin.
Kızzz beklentim yokk zaten ama canım mücver cekti diye mücver yapıp vermedi nasıl takmıycam bu durumu:) baklava yapsın vermesin ama canımın cektiğini yaptı amaan boşveeer diyemiyorum yaSıfır beklenti yüzde yüz mutluluk..herkes bir olmuyor çok haklısınız sonuçta o da hamile oldu anne oldu hiçmi düşünmez insan birde hamilelik den dolayı daha bir duygulari tavan yapiyor insanin ama o bebecik hisseder bunu sen kendine ve bebegine odaklan insaallah saglikla kucagina alirsin bebegini yarin yaslanacak o da senin eline bakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?