Kayınvalidem..

Ay ne yalan söyleyeyim. Tam hayalimdeki kv... mesafeli, üstüme düşmeyen, fazla arayıp sormayan...cok iyi insan allah razi olsun tabiki ama ben ilgi sevmiyorum....asla....geçenlerde bi rahatsızlandım. Eşime dedimki annenlere söYleme sonra arayıp dururlar merak ederler dedim. Soyletmedim. bi keresinde regl olamamıştım çok agrım oluyordu. Doktora gittim eşim söylemiş bulundu , aradı akşamına beni iyimisin diye . sonra ertesi gunu aradin nasil oldun diye dedim nerden duydu ki.hamileligimde de sürekli beni yedirmek istemesi...koltukta otururken bi esnesem, hadi iceri git uzan demesi....ustumde göz hapsi gibi....Neyse cnm. Evren sen ne istemiyorsan onu çıkarıyor sanki önüne:)

Şimdi herşeyi kaldır at kenara bebeğini düşün üzüleceksen ona uzun zira diğerleri senden ve örneğinden kıymetli değil kafanı boşalt dağıt bolca şu ve meyve tuket sol tarafına yat bol bol bebeğe kan akışı daha iyi gidiyor öyle bu bir kayinvalide içinde bırak o öyle bir karakter demekki can skmaya değmez

Yanlış yazmışım örneğinden değil bebeginden olucak

Size bunları yaparken. Benim için en önemlisi gelip birşeye ihtiyacın var mı dememesi olurdu sanırım. Beraber bebek yaptığınız ve o kaynananızın oğlu olan eş kişisi nerde acaba?

Aslında gelin kaynana sorunları hep bu pasif-agresif kocalar yüzünden diyim ben size.

Ben de kayinvalidemle yakin oturuyorum,benim de bir duzine agrima giden hareketleri oldu ama suan zerre kadar hic bir hareketini umursamiyorum.Siz de umursamayin...Size mucver gondermek zorunda miydi aslinda degil,yapsaydi iyi olurdu ama.Ben de hep boyle dusundum bana en ufak bir iyiligi dokunmasi gerekmez;oyle bir zorunlulugu yok,benden de birsey bekleyemez ama...Kizinin cocuklarinin bakimin da cok yardimci olurdu hala daha haftanin bir kac gunu ,yaz tatillerin de falan kv bakar cocuklarina.Kayinvalidem de yardima ihtiyaci oldugun da kapimi calacak yuzu yoktur kiziyla halleder herseyi.Bu isler boyledir,birak kendisi sana iyilik yapmasin,yapmasin ki sana da isi dusmesin.

Bende bunu yaşadım iki sene önce hemde görümcemle kaynanam kiracısıyla yaptı kebap değildi belki
Bende benzer birşey yaşamıştım.Alt kat komşumla bahçede mangal yapmıştılar görümcemle kaynanam.Tabi çağırsalarda gitmezdimde çünkü alttaki iffetsiz biriydi ikinci kez beni gördüğünde yanında soyunup giyinmemi normal bulacak kadar (görümcem çekinmezmiş.)Eşim söylediğinde biber közledik demiş birde.Belki yaptıkları kebap değil tavuktu belki ben hamile değildim ama açık açık nispetti.Sonuç kadın evden çıktı artık onlarla görüşmüyor hayat böyle işte.Benimde işim yok ya neyse.

Elele yapıyor ne var bir mücverde hani o yapmıyor bu tipler yapmasa bile kar peşinde soframdan poşete koyup salata götürmüşlüğü var ya salata Aaah aaah

Ah kıyamam, mücver yapıp goturesim geldi sana valla..

Herkes kendine yakışanı yapsın. Bunlar sana ders olsun senin evladın senin yuvan. Sana yapıpta onlar beklentiye gireceğine boşver eksik kalsın.

Herkes ne ekerse onu biçer. Siz de ona karşı umursamaz olursunuz.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Geçmiş olsun.

Telefon konusuna takilmaniz gereksiz. Olabilir bazen yan odadakini arayasi gelir insanın yanına gitmektense.

Yormak istememistir , hal hatır sormak için aramıştır. Sık gelse bu defa da " çok geliyor " diye sizlanacaksiniz.

Mücver yaptığını nereden duydunuz ?

Çok tuhaf geldi , kokusu geldi ya da konusu geçti diye insan kırk yabancıya yemek yolluyor. Ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…