• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Busra1205

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2019
111
32
98
merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim. Kayinvalidem evlendigijizden beri eltimi tutar. O yorulacaklardır diye odu kopar eltim evine gitsin hosgeldin kızım gec otur kızım ben gideyim noldu der. Surekli onu yemege çağırır beni çağırmazdım o varken çağırır. Ilk evlendiğimiz zamanlar surekli eltimle gezerdi bunu dile getirdiğim de bana küstü. Eltimi hep el üstünde tuttu ama dillenince kotu hep ben oldum. Eltjmler yemege geldi gecen aksam bizi de çağırdı esim neden onlar gelince bizi çağırıyorsun dedi diye bize kus 1 haftadir napacagimi şaşırdım her isine ben koşarım başkası kıymetli qma ben suçlu

merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim. Kayinvalidem evlendigijizden beri eltimi tutar. O yorulacaklardır diye odu kopar eltim evine gitsin hosgeldin kızım gec otur kızım ben gideyim noldu der. Surekli onu yemege çağırır beni çağırmazdım o varken çağırır. Ilk evlendiğimiz zamanlar surekli eltimle gezerdi bunu dile getirdiğim de bana küstü. Eltimi hep el üstünde tuttu ama dillenince kotu hep ben oldum. Eltjmler yemege geldi gecen aksam bizi de çağırdı esim neden onlar gelince bizi çağırıyorsun dedi diye bize kus 1 haftadir napacagimi şaşırdım her isine ben koşarım başkası kıymetli qma ben suçlu
Darisi başima insallah kayinvalidem de yemege hep eltimi cagirir , her yere eltimle gider, her seyi eltimle yapar da yakamdan düser . Bunlarin hepsini benimle yapmak istemesi korkunc . Neden eltinizle degil sizinle yapmasini istediginizi anlamadim.

Yapmayın hiç birşey . bende aynı durumdayım ,artık canım ısterse yapıyrom bişey derse duymuyorum işime nasıl gelırse . her hafta sonu gıdelim ıstıyor ki gidiyoduk da eşim sagolsun 😒 artık ona da gıtmıyorum, umursamazsan rahtsn ,şikayet edrsen suçlu en iyisi bildigini okumak 😉

E görüşmeyin sık sık? Mesafe iyidir her zaman. Sen sağ ben selamet. Bırakın geliniyle kuzu sarması olsun. Siz uzak durun. Mis gibi valla.
Altli ustlu oturuyoruz bebeğime bakıyor bana yüz asiyor çocuğumu almaya çıktığımda eltim geldi mi bi sesler bi kahkahalar

Kayınvalidenizin eltinizi sevmesinin neresi kötü, size yaptığı bir kötülük var mı yazdığınız kadarıyla yok, bu durumda kıskanç oluyorsunuz kusura bakmayın. Böyle şeylerle ömür tüketmeyin derim.
Peki eltimi sevip bana neden boyle davraniyor benim üzüldüğüm nokta burda o gelini de ben neyim

Darisi başima insallah kayinvalidem de yemege hep eltimi cagirir , her yere eltimle gider, her seyi eltimle yapar da yakamdan düser . Bunlarin hepsini benimle yapmak istemesi korkunc . Neden eltinizle degil sizinle yapmasini istediginizi anlamadim.
Laf söylemesi bana yedirmesi ona isleri bana gezmesi ona haksızlık yapiyor. Eltimin kurbanını kislik hazırlıklarını hep yapti bana gelince annen yapar dedi

Peki eltimi sevip bana neden boyle davraniyor benim üzüldüğüm nokta burda o gelini de ben neyim
Onunla daha önceden tanışıyorsa daha farklı bir hukuku vardır, elektriğiniz tutmamıştır, her şey olabilir, yani boşverin ne düşünüyorsa düşünüyor çok mu önemli? Siz nasıl davranıyorsunuz ona bakın mesela yemeğe çağırmıyor demişsiniz ya siz yemeğe çağırmaya başlayın bakalım karşılığında o da çağırıyor mu? Ondan yana hiç ışık yoksa siz de sallamayın.

Kaynanayı paylaşamamak da ne bileyim çok tuhaf geliyor bana

Kendi kaynanam çok iyi biridir ona rağmen en çok beni sev diye hayatta uğraşmam. Kaldı ki sizinki size kötü davranıyor bi de
Onu sevdigi gibi beni de sevsin istedim sadece ne bileyjm herseyi ona bana hic yarari olmuyor

Benim henüz eltim yok ama şimdiden hissediyorum pabucumun dama atılacağını, sebebi su diğer oğluna eşimden daha fazla önem vermesi acaba sizin eşlerde bi sıkıntı olabilir mi ?

Ya uzak dur burda elti değil ,mesele senin kafanda, ona yaranma çocuğu bakıyor dediniz ,bakmasın,bırakmayın,ben anlamıyorum bu düşünce yapısını...

Onunla daha önceden tanışıyorsa daha farklı bir hukuku vardır, elektriğiniz tutmamıştır, her şey olabilir, yani boşverin ne düşünüyorsa düşünüyor çok mu önemli? Siz nasıl davranıyorsunuz ona bakın mesela yemeğe çağırmıyor demişsiniz ya siz yemeğe çağırmaya başlayın bakalım karşılığında o da çağırıyor mu? Ondan yana hiç ışık yoksa siz de sallamayın.
Ben zaten ne yapsam verirdim artik vermiyorum bende tepki gösteriyorum ben veririm o eltime verir boyle bisey. Bi ara çocuğum olmuyordu bunu ona anlattim o sıra eltim hamile kaldı bana gelip eltimin bebeği hakkında cinsiyet tahmini yapardı cok gücüme giden şeyler var

Back
X