• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinvalidem

Ben zaten ne yapsam verirdim artik vermiyorum bende tepki gösteriyorum ben veririm o eltime verir boyle bisey. Bi ara çocuğum olmuyordu bunu ona anlattim o sıra eltim hamile kaldı bana gelip eltimin bebeği hakkında cinsiyet tahmini yapardı cok gücüme giden şeyler var
Diğer konuları bilmem ama bu çok itici , vicdan yoksunu davranış . Uzak durun bence

Eltimde yok ama kv beni pek sevmiyor galiba, kv bölüşemeyen de ne bileyim 😂

Gereksiz alınganlık , ortada eltin olmasa bu kez de sürekli beni yemeğe çağıyor , çarşıya giderken sürekli beni çağırıyor diye şikayet ederdin. 😂😂

Boşversenize onu sevsin onu çağırsın onla gezsin ne halleri varsa görsünler. Siz de çağırıldığınız zaman gidin, birşeyleri yüzüne vurmaya kalkışmayın, küstürmeyin kadını.

merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim. Kayinvalidem evlendigijizden beri eltimi tutar. O yorulacaklardır diye odu kopar eltim evine gitsin hosgeldin kızım gec otur kızım ben gideyim noldu der. Surekli onu yemege çağırır beni çağırmazdım o varken çağırır. Ilk evlendiğimiz zamanlar surekli eltimle gezerdi bunu dile getirdiğim de bana küstü. Eltimi hep el üstünde tuttu ama dillenince kotu hep ben oldum. Eltjmler yemege geldi gecen aksam bizi de çağırdı esim neden onlar gelince bizi çağırıyorsun dedi diye bize kus 1 haftadir napacagimi şaşırdım her isine ben koşarım başkası kıymetli qma ben suçlu
Neden her işini yapıyorsunuz ki. Ben arada bir gidiyorum yakın oturmama rağmen ilgi gösterse ne gostermese ne? Mesafe her zaman iyidir

Aslinda evet kaynima ve gorumceme cok deger verir esime vermez ona bağırır. Kaynjm kayinvalidemi herkesin içinde tersler bağırır ama ona kırılmaz esim bisey der hemen küser
Benimkide öyle aynısı aman boşver Allah aşkına bizden uzak Allah'a yakın eltilerle ne yaparlarsa yapsinlar

merhaba arkadaslar. 2 yillik evliyim. Kayinvalidem evlendigijizden beri eltimi tutar. O yorulacaklardır diye odu kopar eltim evine gitsin hosgeldin kızım gec otur kızım ben gideyim noldu der. Surekli onu yemege çağırır beni çağırmazdım o varken çağırır. Ilk evlendiğimiz zamanlar surekli eltimle gezerdi bunu dile getirdiğim de bana küstü. Eltimi hep el üstünde tuttu ama dillenince kotu hep ben oldum. Eltjmler yemege geldi gecen aksam bizi de çağırdı esim neden onlar gelince bizi çağırıyorsun dedi diye bize kus 1 haftadir napacagimi şaşırdım her isine ben koşarım başkası kıymetli qma ben suçlu
İlkler farklıdır.Kv geline yapışmış ee olumlu tepki davranış görmüşse şimdi sizi kiskanmasin diye de böyle davraniodur.
Valla ben dua ediom kv ile yeni gelini can ciğer olsun bananeee 😂

Bu gece herkes eltisini mi kıskanıyor🧐

Koşma işine kardeşim zorlayan mı var yapma yaptığın işten karşılık bekleme bak sonu böyle hüsran oluyo bırak ne hali varsa işi varsa kıymetlisiyle görsün sende uzak ol mesafe koy bak bakalım nasıl kıymet görüyorsun ...
Bnm kv de aynı halt her haltını ben yapardım ötekiler kıymetli bende şimdi elimi ayağımı çektim onlarla görüyor her işini oh mis valla benim kafam rahat ha bide şu var eltimlerle aram çok iyidir cidden sorun kv de idi onu da ben çözdüm ayda bir giderim yabancı gibi oturur gelirim ne işi varsa diğerleri yapıyor artık

Back
X