Kayınvalidem

Synmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2021
223
129
33
Hayırlı sabahlar tecrübeli hanımlar şimdi benim konu benim kayınvalidem hiç bir şekilde evime taşındığım da eşim eve gelsen oğlana baksan da bizde yerleştirsek falan dedi ben yapamam rahatsızım falan dedi lohusaligim da ne aradı ne sordu ayaklarına beklediler o halimle şimdi evinde tadilat var beni çağırıyor bakmayın rahatsızım dediğine benden iyi yapıyor herşeyi diğer eltimde var o gezmeye falan gittimi çocukları bunun başına atar çokta güzel bakar şu ara onu cagirmiyor beni çağırıyor benim de bebeğim bir yaşında sağolsun durmaz hiç ben takılmak istemiyorum bazen boşver aman diyorum eşimin hatri için yapayım diyorum bazen de kendimi salak gibi görüyorum

Asla gitmem. Kocam gidip annesine yardımcı olmak istiyorsa olabilir. Onu da enayi gibi görürüm ve belli de ederim çünkü biz aynı durumdayken kılını kıpırdatmayan insanlara yardım etmesi benim gözümde enayiliktir. Annesi olması bunu değiştirmez o zaman zamanında anneliğini yapsaymış. Açık açıkta söylerdim ben olsam sen bize geldin mi diye ama söyleyemiyorsanız da çocuğu bahane edin ya da hastayım diyin.

Hayırlı sabahlar tecrübeli hanımlar şimdi benim konu benim kayınvalidem hiç bir şekilde evime taşındığım da eşim eve gelsen oğlana baksan da bizde yerleştirsek falan dedi ben yapamam rahatsızım falan dedi lohusaligim da ne aradı ne sordu ayaklarına beklediler o halimle şimdi evinde tadilat var beni çağırıyor bakmayın rahatsızım dediğine benden iyi yapıyor herşeyi diğer eltimde var o gezmeye falan gittimi çocukları bunun başına atar çokta güzel bakar şu ara onu cagirmiyor beni çağırıyor benim de bebeğim bir yaşında sağolsun durmaz hiç ben takılmak istemiyorum bazen boşver aman diyorum eşimin hatri için yapayım diyorum bazen de kendimi salak gibi görüyorum
Eşinizle konuşun bir temizlikçi kadın tutup kvye yönlendirin.

Size gelip destek olmuş olsa siz de yapın derdim ama bu şekilde hayatta kıpırdamam ben olsam banane bana faydası yok hiç utanmıyor mu hangi yüzle seni çağırıyor insan der benim bir faydam olmadı kıza yüzüm yok çağırmaya der ya 😅 pişkin olmak lazım valla

Her şey karşılıklı. Benim kv de bana zerre kadar yardım etmedi çocuğumun her aşamasında.Ama her türlü kutlama ,kep töreni vs en önde oturdu.Keyif kadını kısaca.Ben de aynılarını iade ediyorum.Siz de öyle yapın.Kimse salak yerine konmasin.

O size yardıma gelmediyse siz niye gidiyorsunuz? Hiçbir mantıklı sebebi yok. Çocuğunuz olmasa bile gitmeniz saçma. Utanmadan sizi nasıl yardıma çağırıyor, garip biriymiş.

Benim canımı sıkan bende hakkı varmış gibi iş sıralar emir kipi ile konuşur enteresan bir kişilik
Tabi ona göre sen ailenden çıktın onların kölesisin onlara hizmet etmek için doğurulup büyütüldün. Klasik gelenekçi ataerkil kaynana kafası.

Asla gitmemde yapmamda. Kim sefasını sürüyorsa cefasınıda o çeksin.

bugüne kadar ağız ucuyla bile azıcık yardım istemedim hiçbir konuda. yardım tekliflerini de net bi şekilde reddettim. mesafe koyabildim böyle tavırlar koyarak. o yüzden bırakın eve yardıma çağırmayı onlarda kalırken bile misafir modunda takılır elimi en ufak işe sürmeden gelirim. herkesin evi kendine beni ilgilendirmez çğnkğ. tabi ki yapmayın. ama bi daha ya yardım beklemeyin. o konuda hatalısınız

Tabi ona göre sen ailenden çıktın onların kölesisin onlara hizmet etmek için doğurulup büyütüldün. Klasik gelenekçi ataerkil kaynana kafası.
Aynen öyle benim kaynana da bayramda önce erkek evine gidilir miş muğlada böyle değilmiymiş falan. Benim abim neden önce gelinin evine gitmiş buna bile karışıyor hayır diğer 2 oğluna laf yok evin en küçüğüne laf sokuyor...... klasik ataerkil kaynana kafası ıyyk bıktım bu tiplerden rahat relax aydın kafalı kaynanalar nasıl olur acaba...

Sakın gitmeyin.
Büyüktür evet ama bana zerre yardımı dokunmayan birine ne diye fedakarlık yapacağım.
Birde anlamaz ki böyleleri mecbursun ona göre.
Eltinin çocuklarına bakıyormuş eltin destek olmalı bu durumda.

Benim canımı sıkan bende hakkı varmış gibi iş sıralar emir kipi ile konuşur enteresan bir kişilik
Sizin yüzünüz yumuşaktır belki. Bazı insanlar kullanır böylelerini. 1 yasında çocuğu olan birinden nasıl temizlik bekliyorsa hayret birşey.

Hayırlı sabahlar tecrübeli hanımlar şimdi benim konu benim kayınvalidem hiç bir şekilde evime taşındığım da eşim eve gelsen oğlana baksan da bizde yerleştirsek falan dedi ben yapamam rahatsızım falan dedi lohusaligim da ne aradı ne sordu ayaklarına beklediler o halimle şimdi evinde tadilat var beni çağırıyor bakmayın rahatsızım dediğine benden iyi yapıyor herşeyi diğer eltimde var o gezmeye falan gittimi çocukları bunun başına atar çokta güzel bakar şu ara onu cagirmiyor beni çağırıyor benim de bebeğim bir yaşında sağolsun durmaz hiç ben takılmak istemiyorum bazen boşver aman diyorum eşimin hatri için yapayım diyorum bazen de kendimi salak gibi görüyoru
Hiçte gitmem kendini kullandırma milletin hizmetçisi senmisin...annen seni bir daha dünyaya getirmeyecek kendi degerini kendin belirle

Back
X