kayınvalidem

white_daisy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
55
0
86
Antalya
arkadaşlar ben bugün üye oldum ve sizlerden bir fikir almak istiyorum. 2 senelik evliyim evlendikten 2 ay sonra eşim ve ben kayınvalidemlerle bir tartışma yaşadık ve o günden sonra hiç görüşmedik.çünki bize istemiyorsanız gelmeyin demişlerdi ve sonrasında ne bizi aradılar nede bir derdiniz mi var diye sordular eşim rahatsızlandı hastaneye yattı gelmediler bile. şimdi kayınvalidem rahatsız ve eşim mecburenm evlerine gidip ziyaret etmek zorunda kaldı. ben şimdi ne yapmalıyım. gitmelimiyim yoksa gitmemelimiyim. lüttfen bana yardımcı olun ne yapacağımı bilemiyorum. herkese şimdiden teşekkür ederim

gidip gitmeme sizin insifiyatinizde,eşinizin gitmesi mecbur annesi tabii..
ben olsam giderdim geçmiş olsun der çıkardım,Allah rızası için başka bişeyden diil..

gidip gitmeme sizin insifiyatinizde,eşinizin gitmesi mecbur annesi tabii..
ben olsam giderdim geçmiş olsun der çıkardım,Allah rızası için başka bişeyden diil..
tşk ederim. ben onlara çok kırıldım o yüzden karışığım ben uzaktan geldim evlenip yerleştik bu şehre. annem babam uzakta burada tanıdığım kimse yok bana destek olmaları gerekirdi. ama onlar tam tersi bizi çok üzdüler. bende gidersem herşeyden önce Allah Rızası için gidicem

öyle yap canım durma geçmiş olsun de çık,kocana da Allahtan korktuğum için gttim de.
Allah yardımcın olsun.
bi anne nasıl yavrusunu hastaneye görmeye gelmes hayret yaa

canım bence de ziyarete gidin Allah için, sevaptır...

hem de ölüm var hayatta sonra içinize dert olur....
gidin cok kalmayın... büyüklük sizde kalır diyen arkadasa katılıyorum..

tşk ederim fikir verdiğin için benim de kızdığım şeyler onlar zaten ama Allah versin iyiliğimin karşılığını Allah kimseye muhtaç etmesin benide cümlemizide

:))) eliniz boş gitmeyın baktınız ortam gergin oldu.. bahane bulup cıkarsınız..
sonradan da pişman olmassınız.

ben olsam giderdim ne olursa olsun.3 günlük dünya insanın ömrünün ne kadar süreceği bilinmiyor,kimseye küs ,kırgın olmek istemem.büyüklük sende kalsın!

Aranızda neler geçti bilmiyorum ama ben olsam giderdim. İnsanlık sizde kalsın. Kötülüğe kötülükle karşılık vermek kimseye fayda getirmiyor.

Gidin bir geçmiş olsun deyin hiç bir şey kaybetmessiniz inanın.

Aradaki kırgınlık ta böylelikle son bulabilir.

Ben olsam gider, halini hatırını sorardım.
Yaşadıklarınızın sebebi neydi bilmiyorum ama bu kadar yakın kişilerle
küs olmak çok zordur. Hem büyüğünüz sizin. Geçmiş olsun diye herhangi bir
arkadaş yada tanıdığımıza bile gidiyoruz değilmi....

Kısacası en basitinden gurbettesin aynen benım gibi biz herkesin idare ettiğinden bır kat daha fazla esımızın aılesını idare etmek durumundayız. Anne oldun mu bılmıyorum ama hele kı bırde cocuk olunca bır babaanne ve dede gereksınimı kesınllıkle doguyor.Uzun vadede düşünürsek şayet,hem Allah rızası,hem eşinizin hatrı, hemde bulundugunuz şartlar gereği gitmeniz en dogrusu olacaktır diye düşünuyorum. Hatta mumkunse ilişkileri yakın tutmak ilerki günler açısından daha fayda getirecektir

çoğu arkadaşımla aynı fikirdeyim.bende çok sorunlar yaşadım ve yaşıyorum eşimin ailesiyle ama hastalık oldumu mutlaka giderim geçmiş olsuna.

Gitmelisin tabiki....ne olursa olsun hastalik bu hic birseye benzemez güzelim...

Bazen büyük dedigmiz görmüs gecirmis dediklerimiz bizden cahil oluyor malesef....

Olanlari unutmayabilirsin belki ama aff etmeye calis arkadasim...a.s

Aff etmek iyilerin intikamidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…