kayınvalidem

bence gitme bizimde eşimin ailesiyle çok kavgalar yaşandı her defasında birkaç ay sonra barıştık ama olmuyor cnm ne kadar iyi davranırsan davran akıllanmıyorlar. sen gitsen sana bir laf söyleyecek yine üzecek seni. boşver eşin gitsin annesidir ama sen gitme.

Tartışmanın içeriği ve kullanılan sözlerin ağırlık derecesi nasıl bilemediğim için ne git ne de gitme diyebilirim.Yalnız geri dönüşü mümkün olmayan kötü sözler sarfedildiyse,boyun eğmiş gibi görünmemek adına gitmezdim ben :1closedeyes:.
Tabi bir de kayınvalidenizin hastalığı nedir,ağır mıdır?Sonradan keşke gitseymişim diyecek kadar büyük değilse öfken,git derim o zamanCADIARZU

Arada tatsızlıklarda olsa,hastalık
başka birşeye benzemez...ileride
keşke dememek için,size düşeni yapmanızı
tavsiye ediyorum...gidin,birşey kaybetmezsiniz...
sevgiler...

bence git gitki yaptıklarından utansın canım
bi geçmiş olsun de
ve hediyeni ver çık

varya hep insanlığı bizde görsünler diyoruz hep alttan alıyoruz fakat onlarda utanma arlanma olmadığı için yine aynı davranışı sergiliyorlar. tabi herkesin kendi seçeneği ister gidersin istersen gitmezsin. ama benim kaynananm gibi ağır sözler söylediyse sana namusuna dil uzattıysa yine aynısı yapacak buna emin ol. benimkisini 1 değil 2 değil tam tamına 10 defa affettim 11. yine yaptı bundan sonra geri dönüşü yok dedim eşime bittiler benim için.

Hastalık istisnai bi durum. Ben olsaydım da giderdim fikrim değişmezdi o insan hakkında ancak gene de büyük olduğu için giderdim. Zira eşinizin üstündeki hakkı su götürmez bir gerçek eşinizin hatırına gitmeniz çok çok iyi olur bence.

bencede eşinin hatırına gitmelisin bu kaynanalar uslanmaz bendee kayınvalideme çok kızıyorum öyle içimi acıtan lafları varki anlatamam ama bazende düşünüyorum eşimi o dünyaya getirdi ve o hiç haketmesede eşimin hatrına ona iyi davranıyorum çünkü bende bir anneyim.:lepi:

ne denir bilmiyorum senin gibi benimde yüreğim yaralı kırğın ve benden başkada
ilğilenen yok
ama gene yaptıklarından utanmaz bu k.valideler
neyse alt tarafı geliniz işte
konu sahibi arkadaşım gitde sen büyüklüğünü göster

ne kadar haklı olursan ol anne baba onalr canım araya kırgınlık küslük girmiş olsa bile hastalık bu canım sana düşeni yap sadece git.

canım önemli olan eşinle aran. seni ezdiren bir eşin yok. olaylara aynı tepkileri veren iki kişisiniz. gerisi önemli değil. Allah rızası için git. sonra gene bakarsın duruma.

bence de bi geçmiş olsun de çık. onlar utansın yaptıklarından. oğlu hastanede yatıyo aramıyo bile. sen gidersen utanır belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…