evet ya evet ben buyum napim kşiliğimden ödün verememki onun istedigi gelin olamam oğlu beni secti sevdi gitsin diger oğluna görücü usulü kıs begensin ya.ki ben buyum derken hiç bizamn güler yüzümü eksik etmedim gecenin 12 sinde ble kapımız çalınsa gülerek açtım kadına kapıyı bunlara rağmen daha fazlası isteniyosa yoğumm ben yokkk:))
çocuk,cennet nimetlerindendir
niye bütün topiklere bunu yazdığınızı anlayamadım:44: dikkatimi çekti
bene ilk zamanlar bişey diyemiyordum nereye derse peşinde gidiyordum ama baktım olmıcak yani bırak zevk almayı sinirimden çatlıyordum artık.kibarlıkla olmuyo anlamıyorlar en azından benimki anlamıyo hoş böylede anlamıcak yarın yinedicek bana hadi diye allahım bide ısrarcı bazen sırf ısrarından kurtulmak için tamam diyorum sıkıyo benii
yahu kızlar benim kayın validem namaz kılsam neden namaz kılıyorsun diyo 60 yaşında .boşver en iyisini kaynanayı kazana atıp kaynatmalı gelin yandım dedikce altına odun atmalı .
bunu ben diyom ama kendim yapamıyorum :84:
şimdiki gelinlerden genç kızlara gelen en büyük tavsiye...
1) asla tek çocuk olan bir erkekle evlenme
2) asla kayınvalidenle aynı binada- aynı mahallede mümkünse aynı semtte oturma
3) asla ana kuzusu biriyle evlenme
ne diyeyim allah kimseye yaşatmasın el kapısı el kızı oluyorsun da allah insaflı vicdanlı birine denk getirsin...
şimdiki gelinlerden genç kızlara gelen en büyük tavsiye...
1) asla tek çocuk olan bir erkekle evlenme
2) asla kayınvalidenle aynı binada- aynı mahallede mümkünse aynı semtte oturma
3) asla ana kuzusu biriyle evlenme
ne diyeyim allah kimseye yaşatmasın el kapısı el kızı oluyorsun da allah insaflı vicdanlı birine denk getirsin...
kesinliklekatılıyorum cok dogru
bişey daha ekliyim
kesinlikle dul kaynananın oğluyla evlenmeyın..
kızlar tespitleriniz süper ama malesef bi çok genç kız aşktan gözü kör olmuş bi halde bu hataları yapıyor. en yakın arkadaşlarımdan bi tanesi dul kaynanası olcak, kadın bunlara ev alacakmış diye seviniyo kız ama tahminimce yanlarında yaşamak için yol yapıyor. nişanlılar şimdi çok tatlı kadın falan diyor. nişanlıyken benimki de dünya tatlısıydı ah ahh
sanada iyi geceler cnm istanbul buluşması gerçekleştimi forumda okudumda
şekerler süpersiniz aynen benmde evlenecek kızlara tavsiyem körü kütük aşık olsanızda açın gözünüzü asla ve asla aynı apartmana yada mahalleye gelin gitmeyin ve aileniz olmadıgı eşinizin ailesinin oldugu bi yere gelin gitmeyinn.benm o sessiz kadıncaz dediğm kaynanam şimdi vırvırvır dırdırdır laf sölemeye başladı
benim topikten bahsediyorsan henüz buluşmadık cnm
benide alın aranıza benide sevinD ahaha ya burda kimsem yokya küçükk emrah moduna girdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?